עבור לתוכן

מה עדיף sli או חדש?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt

ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון?

פורסם

אם הלוח שלך תומך ב-SLI, עדיף לדעתי להוסיף עוד 8800GT יד שניה

שכיום נמכר באזור ה-300 ש"ח.

פורסם

אפשר. SLI של 9800GT ושל 8800GT מתאפשר הודות לארכיטכטורה זהה.

פורסם

לא ראיתי 8800GT יד שנייה ב - 300 ש"ח.

לדעתי עדיף למכור ולקנות GTX 260.

למה אתה רוצה לשדרג בכלל ?

פורסם

באמת למה לך לשדרג?

ה8800GT כרטיס חזק גם היום.

על איזה מסך אתה משחק?

בקשר לחדש או ל SLI תלוי, עם הספק שלך תומך והכל מוכן אז SLI אם לא אז תמכור ותקנה אחד חדש.

אריאל

פורסם

אפשר. SLI של 9800GT ושל 8800GT מתאפשר הודות לארכיטכטורה זהה.

לא בדיוק. זה מתאפשר רק על ידי "הפיכת" ה 8800GT ל 9800GT על ידי עידכון ביוס. - שמים ביוס של 9800GT על ה8800GT. יש בזה כמובן סוג של סיכון.

בכל מקרה בלי שום שינוי הדריברים לא יתנו לעשות SLI במצב כזה.

בכל מקרה - קיבת כל מיני המלצות אבל חלקן לא מנומקות ועלולות להוביל אותך למסקנה סופית שגוייה. היתי ממליץ לבקש לנמק. כל אחד מסתכל על סיבות שונות - חלק ביצועים, חלק תאימות, חלק דרישות מערכת, חלק חישוב כלכלי וכו וכו'. לא בטוח שהסיבות שחשובות ורלוונטיות לאחרים חשובות או רלוונטיות לך.

ברוב המקרים שאני ראיתי דווקא ה260 היה בין 8800GT בודד לבין SLI וזה הבדל משמעותי. בעיקר ברזולוציות גבוהות ביחד עם פילטרים גבוהים התמונה היתה שונה ולפעמים לגמריי. בכל מקרה דריברים התקדמו מאז וגם כל משחק מגיב אחרת. לכן זה משהו שצריך לבדוק לעומק, קשה לתת תשובה חד משמעית (מבחינת ביצועים בלבד).

פורסם

(ראיתי גם מקרים בהם ניתן לבצע SLI ללא שום צריבת ביוס אבל כמובן שלא ניקח את הסיכון)

בכל אופן נתחיל ממפרט המערכת של הבחור (כולל ספק כח ומסך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים