עבור לתוכן

הפעלת מחשב נייד חדש E6400 DELL

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי סופסוף לאחר חצי שנה של חיפושים -

DELL E6400 P9500

ויש לי מספר שאלות..

1. יש משהו מיוחד שעושים בהפעלת נייד בפעם הראשונה? טעינה ארוכה וכו'?

2. כיצד משפעלים את קורא טביעת האצבעות - והאם כדאי?

3. המחשב מגיע עם WINDOWS XP, האם לשדרג כרגיל ברשת? או שיש דברים מיוחדים שיש לקחת בחשבון במחשב נייד..? האם כדאי לעבור לויסטה?

4. מה אתם יודעים על סל התכונות של DELL, הבנתי שמגיעה איזו חבילת תוכנה.. האם יש שם משהו מעניין?

5. המחשב הגיע עם כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 160M, זה כרטיס מסך שאינני מכיר - אם כי הוא לא בדיוק מהז'אנר של האונבורד. האם הכרטיס שימושי לצפייה בסרטים? האם ניתן להפעיל איתו משחקים ברמה סבירה? איך הוא בהקבלה ל3470 של ATI לדוגמא? (האופציה של לנובו).

תודה!

פורסם

תתחדש על הקנייה. :yelclap:

1) כנראה תצטרך להשלים את התקנת ה-Windows ולבחור הגדרות משתמש ראשוניות.

2) "משפעלים" זו מילה מעניינת. :lol: בכל מקרה, יש כנראה תוכנה של DELL והוראות שימוש בה.

3) מה זה "לשדרג"? התכוונת להוריד עדכונים? אז כן, אפשר.

4) לא יודע כלום.

5) ה-NVS 160M הוא למעשה ה-GeForce 9300M GS. פחות או יותר שקול ל-HD3470.

פורסם

תתחדש על המחשב.

אני לפני שבוע קיבלתי את ה-t400 ואני מרוצה ממנו מאוד.

לגבי השאלות:

עידכונים תבצע דרך האתר של מיקרוסופט,לא צריך לעשות שום דבר מיוחד.

את הקורא טביעות אצבע מפעילים דרך (ךפחות אצלי זה ככה) דרך התחל-->thinkvantage--> ו-lenovo fingerprint software.

צריך לבחור באיזה אצבע אתה תשתמש ואז להניח את כרית האצבע על השקע ולגרור את האצבע אחורה שתעבור על הקורא, בצורה לא מהירה, 3 פעמים לשם אימות.

אני נשארתי עם ה-xp pro, לא רואה טעם לשדרג לוויסטה, המערכת לא הוכיחה את עצמה.

אני לא מצאתי משהו מיוחד בכל התוכנות שהם דחפו עם המחשב מלבד אפשרות ליצור פרופיל אחד של חיסכון בבטריה כאשר המחשב לא מחובר לחשמל (תאורת מסך חלשה וכו') ופרופיל נוסף כאשר הוא מחובר לחשמל.

בהצלחה.

במידה ויש עוד שאלות אשמח לנסות לעזור.

פורסם

תתחדש מחשב חזק !

לגבי קורא טביעות האצבע לא כדאי לך להתחיל עם זה.(זה דבר אמיתי ולא גימיק כמו במחשבים אחרים ויושב בתוך המערכת - רק מי שזקוק לאבאחה יפעיל את זה)

ישנם שתי תוכנות של דל

1 - QUICKSET - שולט על צריכת החשמל תצורת מסך וכל מיני - מומלץ

2 - לא זוכר את השם אבל אחראי על דרייברים וכדו' - איך שבא לך.

לגבי וויסטה - מחשב כזה כבר יעבוד יפה עם וויסטה ויידע לנצל את התכונות החדשות שבמער' הזאת.

אם אין לך תוכנות נצרכות שלא נתמכות בוויסטה,די הייתי הולך על זה.

פורסם

לגבי קורא האצבע תפעיל את תוכנת ה DELL CONTROL POINT מצורפת בדיסק ונמצאת גם באינטרנט בלשונית אבטחה לך לקורא טביעת אצבע הגדרות תכניס ססימא אם יש לך ואז זה יעביר אותךלמסך סריקת האצבעות. אתה יכול להכניס את הטביעת האבצע של כל האצבעות. אני הכנס שלוש נראה לי מיותר להכניס את כולן ולך תדע אם איזו אצבע תכרת לך פתאום (-: זה נחמד להעביר את האצע במקום להכניס סיסמא. אתה יכול דרך התוכנהגם להגידר אם המחשב יבקש רק סיסמא או רק טביעת אצבע או גם וגם.

אם אתה רוצה אבטחה גבוה במיוחד יש אפשרות להכנסי סיסמסא לפני הבוט של המחשב ככה שגם פירמוט של המערכת הפעלה לא יעזור למי שימצא או יגנוב את המחשב.

אחלה מחשב נוח מאוד והעיקר בטריה וצריכת חשמל מעולות אני מאוד מרוצה. כולם בכיתה רצים אחרי שקעים כל היום ואני יושב מאחורה משחק שח מבלי להיות מוטרד

סרטים הוא מריץ מעולה אין לך מה לדאוג משחקים לא ניסיתי.

אתה גם יכול לבטל את הטאץ פאד או את הסטיק פויינט לפי מה שנוח לך לעבוד איתו על מנת שלא ילחץ סתם

אניעובד עם ויסטה ושני גיגה זיכרון ועובד מצויין ואני מרוצה

פורסם
  • מחבר

תודה!

סיכום סופ"ש ראשוני עם המחשב -

מרוצה ביותר, לא בדקתי אותו עם משחקים וכד' אך יצא לי לעבוד עליו במהלך כל הסופ"ש. סוללה יציבה ומספיקה לזמן רב - אמדוד בהזדמנות, לא הגדרתי עדיין הגדרות אבטחה.. אני מתלבט בנושא שימוש בטביעת אצבע מחשש לכשלים טכניים..בחרתי XP, אין לי זמן להתנסות בויסטה ואני מבין שחלונות 7 אמור להגיע בקרוב - אז..

הטרק-פוינט פחות נוח לטעמי מזה של IBM/LENOVO אך הוא נוח דיו, המקלדת מוצלחת מאוד, והמסך מהנה לעבודה.

המחשב מגיב היטב ונע בזריזות בכל מטלה..

תודות על הטיפים שקיבלתי באתר!, אני מתאר לעצמי שללא קריאת אינפורמציה באתר הייתי מוצא את עצמי עם HP/ גיגהבייט נוצץ ונוחות עבודה ירודה..

פורסם

2. כיצד משפעלים את קורא טביעת האצבעות - והאם כדאי?

לדעתי הוא התכוון להגיד "מֱשַפלִים" למרות שאין לזה שום קשר למשפט.

הוא פשוט עשה לזה שיוך לשוני כי זה נשמע הגיוני.

אגב המילה לשפל, הייתה נורא נפוצה בצבא בחי"ק וכוונתה הייתה "רענון" (כמו רענון לדפדפן) היו משפלים תקלות בתוכנת פיקוח למגעים יבשים וכו'

(עדין משתמשים בה בצבא)

ועד כאן 60 שניות על...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים