עבור לתוכן

מסע לפולין - יש עצות? טיפים?

Featured Replies

פורסם

אז שבוע הבא המסע לפולין..ו..אני כמעט בטוח שיהיה לי חסר שם משהו .

אנשים שיצאו כבר למסע- האם יש לכם טיפים כלשהם של דברים שכדאי לקחת לשם? איך להתלבש בתקופה הזאת ?

יש דברים שכדאי לדעת?

וגם אם מישהו יודע מה מזג האוויר שם עכשיו זה יהיה מצויין .

תודה רבה מראש! :xyxthumbs:

• תגובות 43
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח מצלמה, נגן + סוללות (הנסיעות ארוכות בטירוף ואם אין לך איזה נגן שמחזיק הרבה זמן, אתה תשתעמם למוות), מטענים לכל העסק.

אם חורף אז קח חם-צוואר - החרא הזה מחמם בטירוף ובגדים בהתאם. תרופות (אם חורף, תלך לרופא ותבקש סינופד.). אפשר להוסיף מנה חמה אחת או שתיים, סתם שיהיה. זהו

פורסם

קר שם בטירוף עכשיו.

קנה מעיל טוב, כובע גרב, כפפות, הכל.

הבי"ס שלך לא מארגן קניה של ביגוד טרמי?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

בקשר ל-MP3 יהיה קצת קשה. הנגן שלי הוא האייפון . המזל שלי שיש את דיל אקסטרים וקניתי משם בטרייה שאמורה להטעין לי אותו לעוד איזה 6 שעות מוזיקה לפחות.

בכל אופן,הבצפר המסריח שלי לא מארגן שום דבר בקשר לביגוד טרמי. ואני פשוט לא יודע אם כדאי לי לקנות חולצה טרמית רק בשביל פולין (אני לא נוסע הרבה לחו"ל וגם אם כן אז זה לא לארצות קפואות..)

בעיקרון מבחינת ביגוד אני חושב שאני דיי מסודר (יש כבר מעיל מעולה ,כפפות,כובע , אפילו איזה סרט לאזניים וקניתי גם שקיות חימום (האלו שמספיקות ל-20 שעות.)

חסרה רק חולצה טרמית..אני מקווה שאוכל להשיג ממישהו כי אני לא רואה טעם לקנות (אלה אם תגידו שזה ממש יעזור לי שם עכשיו..)

יש דברים שנסעתם לשם והיו חסרים לכם ? כל מיני דברים קטנים שפשוט שוכחים לקחת?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות חולצה טרמית.. טסתי בתחילת החודש והיה שם ממש קר , אבל אם תלבש גופיה לבנה עבה, מעל קפוצון ומעיל תיהיה מסודר בגוף העליון.. חשוב שתיקח איתך כפפות וכובע אני די בטוח שכבר יותר חם שם מהתקופה שאני יצאתי אבל אני ממליץ בחום על גאטקס שלא יקפאו לך הרגליים.

http://www.lametayel.co.il/weather/WeatherCity.asp?cityid=651&cityName=קרקוב תוכל למצוא פה טיפים לכל חודש בפולין.

פורסם

השקיות חימום לא עבדו לאף אחד אצלינו.

חולצה טרמית, לדעתי פחות קריטי (אתה הרי גם ככה עם מליון שכבות). אתה צריך משהו למכנס (גטקס) - הלכתי במינוס 7 מעלות עם ג'ינס ורק אחרי חצי שעה של מקלחת חזרתי להרגיש את הרגליים שלי. 2 גרביים, לפחות (אחרת הרגל תקפא). נעלים חסינות למים או לפחות כאלו עם אחיזה טובה (אני הלכתי עם נעלי הרים).

ד"א כל ביגוד טרמי שתקנה, לדעתי גם יוכל להחזיק לך לצבא אז הבזבוז הוא לא כל כך נוראי

ד"א 2 גם אני הלכתי עם איפוד אבל לא קניתי מכשיר עם סוללה פנימית אלא את זה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15926 + סוללות אצבע רגילות.

פורסם

הייתי שם בתחילת החודש.

מבחינת ביגוד טרמי, אל תקנה, פשוט לא נחוץ.

בעיקרון לא היה קר כמו שאנשים טענו שיהיה וכו'.. המקום הכי קר היה באיזור מיידנק אני חושב.

בעיקרון הסתדרתי בלי בעיה עם 4 שכבות שם, וברוב המקומות הייתי עם 3..

גופיה ארוכה כזאת, עוד משהו ארוך מעל, קפוצ'ון ואז מעיל אם צריך.. וכמובן שהולכים גם עם צעיף, כובע, געטקס ומעל מכנס ו2 זוגות גרבים.

פורסם
  • מחבר

אז על ביגוד טרמי אפשר לוותר,תודה.

בעיקון חשבתי ללכת עם גטקס ומעל ג'ינס..אז לפי מה שהבנתי מכם ג'ינס זה רצח..טוב ששאלתי P:

אממ נעליים בעיקרון חשבתי על טימברלנד + גרבי צבא.. זה יעבוד? או שעדיף שתי זוגות גרביים?

חח סליחה שאני משגע אתכם..ממש תודה !

פורסם

ג'ינס זה בסדר אם יש לך משהו מתחת.

פורסם

עצה קטנה שלי

שילוב של פולין והורדת דברים מהאינטרנט בפלאפון עלול לעלות לך ביותר...

(לפני שנתיים זה עלה לי... בוא נגיד כמו טיול בצרפת לשבועיים)

פורסם

כי אתה מפגר :~

אני בכלל לקחתי סים ביןלאומי ויצאתי עם נזק של 50 שקל ;D

פורסם

מקסימום תמיד תוכל להכנס לאחד התנורים.. 8)

פורסם

תברר כמה מעלות יש שם לא מזמן הייתי באמסטרדם לא היה כזה קר רוב הזמן היה בים 5-ל10 מספיק גופיה גפויה ארוכה וחולצה ומעיל ואתה מסודר :xyxthumbs:

פורסם

^ בדיוק היום כל השכבה שלי חזרה (נו לא נסעתי.. תהרגו אותי ;D ) משם, הם אמרו שהיה ממש ממש ממש קר.

עצה קטנה, אל תזמין בירה לחדר במלון דרך הroom service :lol: (סיפור אמיתי)

פורסם

מקסימום תמיד תוכל להכנס לאחד התנורים.. 8)

זה לא היה לעניין....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים