פורסם 2003 ביולי 2622 שנים היי ALL,מבקש חוו"ד לגבי מחשב נייד שמפרטו כדלקמן:יצרן: Dell דגם ראשי: Latitudeדגם: 540-540מעבד: Intel Celeron Mobile 1.7GHz זכרון: 256MB DDR Memoryגודל צג: 14.1 in XGA LCDזכרון מסך: ATI MOBILITY Radeon 7500 כונן אופטי: DVD Drive with Decoder Softwareכונן דיסקטים: נמכר בנפרדדיסק קשיח: 20GB IDE Hard Driveמודם: Internal 56K Modemכרטיס רשת: 100MB Internal Ethernet Cardסוללה: סוללת Litium ION פנימית נשלפת ע"מ לאפשר החלפה מהירה של הסוללה מערכת הפעלה:נמכר בנפרד יציאות שונות וסוג עכבר: TOUCH PAD +POINT +USB+VGA+ PS2 +PCMCIA X2 + Parallel+serial + TV out+Infra redמשקל מוערך: כ-2.5 ק"ג יתרונות מובהקים: 4,500 ש"ח, ללא מערכת הפעלה. יכולות גרפיות גבוהות יחסית למחירו הזול; יציאות\כניסות מגוונות יחסית לניידים אחרים שראיתי במחיר דומה. נמכר בחנות בעלת שם ופריסה ארצית - אין חשש לקניה ממקום מפוקפק. חסרונות מובהקים: אין כונן פלופי, ואין ממשק USB 2.0 (נוסף לכל יש רק חריץ USB 1.1 יחיד); איכות בנייה לוקה בחסר (לפי מה שנאמר לי)מה דעתכם?
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר מה קורה, חבר'ס? על פנים, ידעתי שזה לא הולך להיות מושלם! מצאתי setback במחשב הזה: לRADEON MOBILITY 7500, לפי הביקורת באתר של תום, יש ממשק זיכרון של 128BIT. לפי האתר של DELL, השבב הגרפי ב C540 מגיע עם ממשק זיכרון של 64BIT. זה כמובן מוריד את רוחב-הפס לחצי (!@# ) וההשלכה על ביצועי האצת תלת-מימד הם מרחיקי לכת...
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר בשקם אלקטריק זה 4299 שקל הממ.. באתר שלהם ב"מכירה קבוצתית" זה 4299. כששאלתי בחנות נאמר לי 4,499!דרך האתר משלמים משלוח (149 ש"ח), כך שהמחירים משתווים.אתה בטוח שבחנות שלהם, המחיר הוא 4,299?האם זה לגיטימי שהמחירים שונים?
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מחבר אין אפשרות לאסוף את המחשב מאחד הסניפים שלהם ? היי תומר.. לא, אני מניח שזה בלתי אפשרי מאחר והמשלוח מהאתר תבצע ישירות עד הבית. על כל פנים, 4,500 ש"ח נראה לי מחיר סביר בהחלט...(שוב, מהסניף זה 4,499 וממכירה קבוצתית ברשת זה 4,448 - הבדל די זניח) מה דעתכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.