עבור לתוכן

מה הסם הכי חזק שיש בעולם ?

Featured Replies

פורסם

סמים הם עיניין של איכות צריכה חלקי איכות מוצר - אני לא ממליץ לאף אחד להשמש בהם בכלל - אין סאטחה יותר חזקה ונקיה יותר מפקחון וצלילות הדעת .

• תגובות 105
  • צפיות 23.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא ממליץ?

אוקיי עכשיו אני באמת חייב "להיגמל".

על מה אתה מבסס את ההמלצות שלך ד"ר עקב איש?

פורסם

סמים הם לא עושים דבר למעט לתת לאדם את הפדל של הברקס והפדל של הגז בתודעה שלו ובדיוק כמו שלנהוג צריך רשיון וצריך ללמוד אותו דבר גם בסמים - ע"י שימוש בסם אתה נחשף בצורה מהירה להאצלות בתודעה שלך ואדם איננו תמיד יודע כיצד להתנהג עם החלקים הלא ידועים של תודעתו - תדמיין לעמצך שאתה הולך בדרך ופוגש אנשים שונים שאינך מכיר בכלל - זה פחות או יותר למה שאני מתכוון , כדי לפגוש אותם בצורה הכי פרודקטיבית ו/ או הכי פחות מזיקה אתה צריך להיות מחובר בצורה נקיה למקור שלך או במילים אחרות להיות טיבעי ובחברה כמו שלנו שדוחה את הטיבעי והאורגני - אתה עלול למצוא את עצמך מבוסס בטינופת שהאדם העמיס על עצמו , שימי היקר שעורים בתודעה אני נותן בחינם כי בין כך אין מה לילמוד .

פורסם

מנסיון?

פורסם

מנסיון?

לא , מבזיון !

פורסם

ז"א?

גם אתה ראית ""מישהו שעישן ג'ויינט וישר אחרי זה דקר מישהו אחר בלי סיבה!!!!!1111אחד!סימןקריאה"?

פורסם

על זה נאמר המבין יבין.

פורסם

אז אני זה שלא מבין.

פורסם

אז אני זה שלא מבין.

בזה אין שום דבר חדש או משהו שאיננו יודעים ^ ^ ^ אבקשך לא להספים .

ומלבד זאת אין שום קשר בין ניסיון אישי או אחר לאמת כפי שהיא ניכרת מההומוגניות והקוהרנטיות של הדברים הנאמרים קרי "ניכרים דיברי אמת "

פורסם

אז דעותיינו חלוקות.

כרגיל..

פורסם

לא

ושנית ממתי יש לך דעה ועל בכלל יש לך דעה ? כי לא ראיתי ו / או שמעתי ואי לכך לא יכול להיות לנו חילוקי דעות ( אדם נמדד על ידי ה"אויבים " שלו - אני עדיין לא היגעתי לרמה של להיות "אוייב" שלך שימי היקר ( "שימון היקר" ) כך שאבקשך לא להחמיא לי ולגרום לי הסמקה מיותרת על חלקת עורי הצחה , חה חה חה )

לא קראתי את דעתך על הסמים אולי תוכל להאיר את עיניי העצומות לרווחה ??? :-\

פורסם

דעתך לגבי חילוקי הדעות בינינו לא ממש מעניינת אותי,

וייתכן שגם בדבר זה דעותינו חלוקות.

ואפילו בעצם השאלה האם יש לי או אין לי דעה, דעותינו חלוקות.

על כן אני אסיק לעצמי שיש לי דעות תוך כדי הפגנת התעלמות בוטה כלפי דעותייך.

מה שבטוח, אוייב שלי - אתה לא. עדיין לא זכית :nono:

מה שכן בטוח יהיה מוסכם הוש שלבסוף כן גרמת לי להספים.

ולסיום -

כן לסמים.

פורסם

מרוב הסיבובים שאתה עושה סביב עצמך , תזהר שלא תכנס לעצמך בת*ת :lol:

שימי צדיק אתה משהו , סמים ובמיוחד הסם שציינתי שהוא ה"רעיל" ביותר קרי ל.ס.ד. מפעילים את כפתור התאוצה על מהירות התודעה ולכן יכולים להכנס לפוקוס המודעות אלמנטים שעדיין לא היגיע זמנם להיות מונחים על שולחן הניתוחים של ההיגיון והשכלתנות ואלו הם דברים שהאדם הלא בשל עדיין מוכן להתמודד איתם ולכן יכול לשגות בפירושים ולאבד את דעתו בעולמות רחוקים , רק הבט על אדם חביב כמו רוני בתרד דת ואמונה - דעתו אבדה ואיננו יכול להבחין ולהתבוננן יותר בעולם כפי שהוא הוא חייב שהעולם יהיה לו מצוייר ומנוהל ע"פ תפיסת עולם מסויימת ( תפיסת עולם - משמע איך שהאדם עצמו תופס את העולם למרות שבאמת העולם הוא זה שתופס אותנו ) והיא ה"כלא " של מחשבתו או בסרטים " מייטריקס" .

הסיגריות והאלכוהול הם סמים מותרים מיכיוון שהם מרעילים ומאטים את האדם ואינם נותנים יתרון יחסי למשתמש - נהפוכו ואי לכך האדם העשיר שהוא השולט מתיר אותם , סמים אחרים נניח ממשפחת ההלוציוגנים הינם מאיציי תודה ויכולים לגרום למשתמש הנבון להיות ביתרון על שאר בני האדם ולכן הם אסורים , למט הרואין שהוא מהווה תחרות לחברות התרופות ולכן מצוי מחוץ לחוק .

פורסם
  • מחבר

טוב חברה אני חושב ששאפשר להחליט שסמים זה בעיקר פוגע , לא צריך להמשיך לריב על זה :nono:

פורסם

התכוונתי לכל זה

זה פשוט דוקטורט בזיוני שכל

אאל"ט חלק מזה די נכון , כי הגוף שלך כן מתרגל טיפה וכול פעם אתה רוצה להגיע להשפעה של הפעם הראשונה (אני אישית יכול לחפור עליה במשך חצי שעה לפחות) אבל אתה לא יכול להגיע לשמה אז אתה צורך יותר. כמובן שפה אני מדבר על דברים יחסית כבדים ולא מריחואנה...

תוצרי הקאנביס זה חמוד , האמת שהפסקתי עם זה אחרי לא יותר מדי פעמים , אחרי פעם אחת שהייתה ממש לא משהו. חוץ מזה שאני מתחיל לשנוא אנשים מסטולים כשהם מסטולים. וגם חלק מהם ניהיים איטיים ברמות מטורפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים