עבור לתוכן

איך למצוא עבודה קשה ורווחית בחו"ל?

Featured Replies

פורסם

כחייל משוחרר שרוצה לחסוך כסף לטיול ולימודים, מחפש עבודה שניתן להרויח בה הרבה כסף (כמה לא צפוי...). בתור חסר תואר כלשהו ובמצבו הנתון של המשק הישראלי, ככל הנראה אצטרך לעבוד בעבודה שחורה. בארץ העבודות שלמיטב ידיעתי עונות על הדרישות הן - עבודה בצומת, אוטו זבל, שטיפת גופות. היות וחלק מעבודות אלו דורשות קומבינה מטורפת ובחלקן האחר לא מוכן לעבוד בשום מצב, מחפש משהו בחו"ל.

שמעתי על עבודות בספינות דיג/אסדות נפט/חוות, בהן ניתן לחסוף סכומים יפים מאוד. למישהו יש נסיון או ידע איך ניתן להגיע לעבודות כאלו או אחרות בסגנון?

תודה.

פורסם

איזה אזרחויות יש לך?

פורסם
  • מחבר

חוץ מישראלית אין. יש מצב שאני יכול לקבל גם רוסית (נולדתי ברוסיה).

פורסם

אז יהיה לך קשה, כי בשביל לעבוד חוקי באירופה/צפון אמריקה/אוסטרליה תצטרך שהמעסיק ירצה לעסיק אותך ויעשה את כל העבודה מול מחלקות ההגירה בארצו, מה שיהיה קשה לעשות במצב הכלכלי של היום.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה צריך להיות קל. אתה יודע איך אפשר למצוא מעסיקים פוטנציאליים?

פורסם

אתה יכול ללכת לעבוד בדיג בקנדה, עבודה פיזית מאוד קשה אבל אפשר להרוויח 20 אלף דולר ויותר בעונה...

פורסם

אתה יכול ללכת לעבוד בדיג בקנדה, עבודה פיזית מאוד קשה אבל אפשר להרוויח 20 אלף דולר ויותר בעונה...

תלוי כמה זמן זה עונה.

פורסם
  • מחבר

אני חושש שלא הבהרתי את השאלה שלי כראוי. נניח ואני רוצה לעבוד בדיג בקנדה/אסדת נפט בנורווגיה/כל דבר אחר בסגנון, איך אני מוצא מעסיקים בתחום? מהי הפרוצדורה לקבל אשרת עבודה?

פורסם

אם כבר דגים

נירא לכם ריאלי שמישהוא אחרי צבא יעבוד בארץ במשהוא כדי לממן חוות דגים למאכל ואז לגדל דגים 50 שנה..נירא לי עדיף מאשר לטוס

פורסם

תלוי כמה זמן זה עונה.

עונת דיג נמשכת כמה חודשים ספורים. אבל זה לא כזה פשוט כמו שאתם גורמים לזה להשמע - במשך שנתיים או יותר תהיה GREENHORN (טירון), ותרוויח, בעקרון, מה שהמעסיק ירצה לתת לך. העבודה קשה בצורה בלתי רגילה, מתישה, לא מתאימה לכל אחד ובעיקר מסוכנת. השיקול שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים