עבור לתוכן

כדאי או לא לעשות קהילה עם חברה שעוזרים לעשות OC לכל אלו שלא יודעים או מפחדים

האם כדאי לעשות קהילה שבה יעזרו לעשות OC למי שלא יודע או מפחד 2,028 הצבעות

1. 1. האם כדאי לעשות קהילה שבה יעזרו לעשות OC למי שלא יודע או מפחד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?

פורסם

שזה רעיון טיפשי וילדותי.

פורסם

+1

פורסם
  • מחבר

למה? אתם לא יודעים כמה כאלה רוצים לעשות OC אבל לא יודעים ומפחדים לעשות ואם מישו יודע ומוכן לעשות להם הם יהיו שמחים...

פורסם

אם הוא לא יודע שילמד, לא צריך להיות גאון כדי לעשות OC פשוט, ומקסימום אם הוא קשה קליטה/אין לו קשר למחשבים( ואז אני בכלל לא מבין מאיפה הוא יודע מה זה OC) שיבקש ממישהו אישית.

פורסם

אני בעד :xyxthumbs:

במידה ואתה יכול לעזור תן לי קצת פרטים.

תודה מראש טל.

פורסם
  • מחבר

אני גם ממש לא יודע אבל אני רוצה לשמוע מימכם אלו שיודעים מה אתם חושבים על זה אני יפנה לכל אחד בפרטי ואולי... תהיה לנו קהילה גם יותר מגובשת ושניהיה באמת משו מיוחד... כי באמת ב-HWZONE יש משו מיוחד שאין בשום פורום מחשבים אחר העזרה והנתינה של כולם!

אני מאושר שאני בפורום הזה {ואני לא בן 12...} זה באמת פורום שאיכפת לכולם!

תחשבו על זה..

פורסם

אתה לא לוקח בחשבון שחלק נכבד מחברי הפורום הם לא תלמידי תיכון שכל היום רובצים בבית...

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון אבל... כל אחד יכול למצא לו איזה שעה שעה וחצתי בשבוע לעזור.. ושכולנו נהנה אחד מהשני כי מה יש לנו במחשב חוץ מ-OC חח

וברצינות קצת הרי יש פה מכל עיר אנשים שיודעים לעשות OC לפחות 2 אם לא הרבה יותר ובעד תשלום סימלי או אפילו בלי זה כיף להרגיש שבפורום הזה אתה יכול לשאול הכל ולקבל מענה לכל דבר

אבא שלי שאל אותי אתמול מה יש לך בפורום הזה אני אומר לו שכל דבר שאני ישאל פה אני יקבל תשובה תוך 5 דקות כל דבר בין במחשבים בין על פוליטקה פילוספיה על הכל אפשר לדבר פה וזה דבר שיכול להעלות את האחדות והיחודיות של הפורום אני לא מאמין שקמה כזאת קהילה בעולם מקסימום חבר עשה לחבר!

פורסם

הלכת רחוק מדי...הרבה יותר מדי רחוק...

פורסם
  • מחבר

Jח נכון אתה צודק אבל תאכלס...

אתה יודע שאין דבר כזה בעולם וכולנו נהנה מדבר כזה!

פורסם

נשמע נחמד,....

לדעתי רעיון טוב, במיוחד שהקהילה פה ענקית ויש כאן אנשים מצפת ועד אילת.

פורסם

אז אפשר גם לפתוח קבוצה של כאלה שמתנדבים או בתשלום סימלי להכין פיצה ביתית? כי לא הולך לי טוב לפי המתכונים ובטח עוד רבים אחרים שרוצים אבל פוחדים לשרוף את המטבח של אמא ואם מישהו היה בא ומכין בשבילם הם היו שמחים.

פורסם

האם מישהו מהמתנגדים יוכל להסביר למה ?

פורסם

מה אתה חושב שאין לנו דברים יותר טובים לעשות בחיים? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים