פורסם 2009 במרץ 2516 שנים שלום!יש לי בעיה בגוגלשאני מחפש בגוגל דרך האתר אז זה אומר שהדף אינו נמצא(תמונה ראשונה)ושאני מחפש דרך הסרגל כלים אז הוא מביא לי בהתחלה פרסומות ואחרי זה את האתרים, ואי אפשר לעבור לתמונות.(תמונה שניה)אשמח לפיתרון במהרה.אריאל[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים ההסבר הפשוט הוא שאף אחד מהחיפושים האלה הוא לא חיפוש גוגל עצמו.הראשון, כמו שאתה רואה בשורת הכתובת, הוא blackboxsearch (שכנראה לא קיים יותר, אם בכלל, אני לא שמעתי עליו אף פעם)והשני זה חיפוש מותאם אישית של גוגל, ולא החיפוש הראשי.www.google.co.ilבהצלחה.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר תגיד לי אתה עושה ממני מפגר? אני יודע איך לחפש בגוגל ובדיוק מה לעשות וזה קורה שאני מחפש דרך www.google.co.il הblackboxsearch הזה. והראשון זה לא מותאם אישית. וכן אני יודע שזה עובד טוב. בדקתי במחשבים שמחוברים אליי ברשת אלחוטית וזה עבד פיקס.. תודה, אשמח לעוד עזרה
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים וזה קורה שאני מחפש דרך www.google.co.il הblackboxsearch הזה.אז יש לך וירוס.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר ווירוס?טוב אני אריץ סריקה ונראה אם יעזור.אם לא, וזה לא ווירוס.מה לעשות?ולא גם בEXPLORER זה לא
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים blackboxsearch הזה השתלט לך על הדפדפן ודוחף את עצמו בכוח במקום גוגל - אם זה לא וירוס (ולא משהו שעשית בעצמך) אז כמו מה זה נראה לך?
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים נסה להפעיל את פיירפוקס בסייף מוד (בלי אד-אונס), ולהגדיר את גוגל כמנוע חיפוש דיפולטיבי (למקרה שמשהו שינה את זה)מה זה עושה בפורום 'כללי', ד"א?
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים מחבר איך אני מפעיל את פיירפוקס בסייףמוד? בסייף מוד של המחשב?בנוסף עשיתי סריקת ווירוסים, שום ווירוס לא נמצא.פירמוט יעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.