עבור לתוכן

'סקר' - מה אתם לומדים??

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי כאן ת'ארד כזה אז סתם עניין אותי מה החברים פה בפורום שלומדים באקדמיה לומדים מה הציונים ,הקורסים וכו'.

אני אתחיל:

שנה א' הנדסת מחשבים ופיסיקיה ישומית באוניברסיטה העברית (חוץ מקורס אחד במדמ"ח שלא הרשו לי לקחת כי אני בתיכון) קורסים וציונים:

מכניקה ויחסות פרטית (7 נק') ציון סופי 90

אלגברה ליניארית 1 (6 נק') ציון סופי 92

מתמטיקה שימושית 1 (6 נק') ציון סופי 99

סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק') - ציון עובר (אפשר או לעבור או שלא אין באמצע..)

לומד עכשייו בסמסטר ב' את הקורסים:

חשמל ומגנטיות (6 נק')

חשבון אינפיניטסימלי (7 נק')

מתמטיקה שימושית 2 (6 נק')

סדנה בפיסיקה למהנדסים 1 (2 נק')

יהיה נחמד לדעת מה האנשים שמסתובבים פה בפורום לומדים, מה יש להם להמליץ בנושא וכו'.

פורסם

זה אשכול התלהבות שיש לך ציונים מגניבים? :hat:

הנדסת חשמל, טכניון, סמסטר שני.

ציונים בסביבת ה70, בדיוק לומד לחדוא 1ת מועד ב' (ת=תתאבד)

פורסם

גרף התפלגות הציונים באינפי 1 בסמסטר האחרון באוניברסיטה העברית:

Infi1_2009_moedA.gif

פורסם

א. איפה מצאת סטטיסטיקות?

ב. איך זה קשור? הרי אתה בטכניון בכלל :P

רגע, זה אמיתי בכלל? חח

פורסם

דן, התמונה = FAIL :smile1:

לומד הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, סמסטר שני. מוטב שלא נדבר על הממוצע, שעם קצת מזל במועדי ב יהיה 70 :P (מועדי ב' מסריחים, דופקים לי תסמסטר :/)

פורסם
  • מחבר

זה אשכול התלהבות שיש לך ציונים מגניבים? :hat:

בהחלט לא! דווקא די התבאסתי מהצויונים נפלתי על שטויות...

א. איפה מצאת סטטיסטיקות?

ב. איך זה קשור? הרי אתה בטכניון בכלל :P

רגע, זה אמיתי בכלל? חח

אמיתי אמיתי, והסטלנים במדמ"ח ומתמטיקה הוציאו גם חולצה שיש עליה את הגרף הזה וכתוב שם לא נשכח ולא נסלח...

למהנדסים ולפיזיקאים השנה היה מזל גדול והעבירו לנו את האינפי לסמסטר ב' עם מרצים משלנו (אבל לצערינו זה אותו קורס)...

למי שרוצה להעיף מבט על המבחן השואתי הזה (יש גם פתרון)

http://www.ror.co.il/download.php?file=8550886502.pdf

למעלה הגרף באמת מהיכן הסאת את הגרף? הגרף הזה מופיע במידע האישי של כל אחד והעמודה שמסומנת בכחול זה הציון של מי שצופה בגרף, ומי שזה לא יהיה הוא אדם נשגב.. כל מי שעבר את המבחן הזה הוא שפיץ על (או תלפיון)...

פורסם

הנדסת תעשיה וניהול, שנקר, שנה שניה, סמסטר 2.

ממוצע- 77. :silly:

פורסם

למהנדסים ולפיזיקאים השנה היה מזל גדול והעבירו לנו את האינפי לסמסטר ב' עם מרצים משלנו (אבל לצערינו זה אותו קורס)...

עם מי זה בדר"כ?

פורסם

הנדסת תוכנה

פורסם

מדעי המחשב, טכניון, מסלול 4 שנתי כללי שנמרח כבר לשנה חמישית..

התחלתי בהנדסת תוכנה והגעתי למסקנה שאין שום טעם וערך של ממש במסלול הזה, אלא אם כן אנשים אוהבים להשתעבד לקורסים מעאפנים ולעשות פרוייקט משעמם וטרחני של שנה שלמה, במקום לקחת קורסים מעניינים.

ממוצע 82 נכון לעכשיו..

(אגב, למקרה הקלוש שמישהו עושה את התואר ומחפש שותף לפרוייקט בבינה מלאכותית הסמסטר, שיצור אתי קשר בפרטי. הנאה מובטחת :P)

X-BLADE, מה הסיפור עם ציונים ספציפיים לקורסים? את מי זה מעניין?

אוקיי, הנה כמה ציונים לקורסים שלקחתי:

קפואירה - 98

נינג'יצו - 98

טניס שולחן מתחילים - 96

רישום למתחילים - 96

ציור למתחילים - 99

מבוא לפילוסופיה סינית - 95

אומנות המאה ה 20 - 99

מעניין? הא??

פורסם
  • מחבר

מישהו הצליח להוריד?

כן, מה הבעיה?

עם מי זה בדר"כ?

אם הכוונה שלך למרצים, אז אחד המרצים הוא רז קופרמן, שהוא ידוע כאחד מהמרצים הטובים בייותר למתמטיקה...

הוא פתח את הקורס באמירה שכיון שאנו המהנדסים מכירים את כל הטכניקה המתמטית והמתמטיקאים\מדמחניקים לא אז הקורס שלנו יהיה יותר קשה ונטול כל טכניקה אלא רק פורמליזם... אנחנו כבר חודש לומדים ועדיין עוסקים בהגדרה אקסיומטית של המספרים הממשיים. הרידו לי בערך 8 נק' מתוך 15 על תרגיל בית מסוים כי חילקתי ב2 ולא הוכחתי ש2 שונה מאפס!

פורסם

אני מנסה להוריד [FF וIE] וזה משום מה מוריד לי קובץ down.php

פורסם

אוקיי, אז המהנדסים בטכניון לומדים מתמטיקה של מתמטיקאים (כמו מדמ"ח) ולא של מהנדסים.

באסה.

ולא הבנתי איך בן אדם שרק התחיל מסלול של הנדסה (חדוא לומדים בשנה ראשונה) כבר אמור להכיר את כל ה"טכניקה המתמטיקאית".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז המהנדסים בטכניון לומדים מתמטיקה של מתמטיקאים (כמו מדמ"ח) ולא של מהנדסים.

באסה.

ולא הבנתי איך בן אדם שרק התחיל מסלול של הנדסה (חדוא לומדים בשנה ראשונה) כבר אמור להכיר את כל ה"טכניקה המתמטיקאית".

זה לא בטכניון זה בעברית, מכירים את כל הטכניקה כי יש קורס שנקרא מתמטיקה שימושית בסמסטר א' (האינפי זה בב') שהוא מקיף חומר מטריגו ועד אינטגרלים משטחיים. והלוואי וזה היה רק באסה, זה פשוט קשה ומתסכל ואני מרגיש שאני דורך במקום ולא מתקדם לשום מקום סתם חפירות בשביל להשיג ריגורזיות מתמטית מסוימת.

אני מנסה להוריד [FF וIE] וזה משום מה מוריד לי קובץ down.php

העליתי לך לאתר אחר http://www.speedyshare.com/312241155.html

אחי הם היו צריכים להוכיח את פאקינג משפט טיילור!!!

X-BLADE, מה הסיפור עם ציונים ספציפיים לקורסים? את מי זה מעניין?

אוקיי, הנה כמה ציונים לקורסים שלקחתי:

מעניין? הא??

אותי אישית, מעניין איזה קורסים נחשבים קלים יותר ואיזה קשים יותר , וזה מתבטא בציונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים