פורסם 2003 ביולי 2522 שנים לחבר שלי יש שני מחשביםבקיצור האם אפשר לחבר על אותו קושני מודמים אבל לא באותו שקע(האם אפשר באותו שקע?)האם זה בכלל אפשרי?
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים אני אישית עדיין לא ניסיתי אבל שאלתי בבזק ואמרו שיש כזה דבר אבל צריך ציוד מיוחד ושזה עדיין בשלבי ניסוי.יש לי 2 מודמים, אני אנסה מתישהו בעצמי ואחזור לעדכן.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים אם ישנם שני קווים ושני מודמים מחוברים לאותה רשת - ישנה אפשרות לחבר את שניהם ובכך להגדיל את רוחב הפס לאינטרנט לסכום רוחבי הפס של שניהם. הבעיה היחידה שיש צורך בציוד רשת מסויים כגון נתב - שיעשה פעולה שנקראת LOAD SHARING. כלומר חלוקת עומס שווה בשווה בין שני הקווים. נתבים מקצועיים של CISCO למשל עושים פעולה זו כאשר יש להם שני קווים המובילים לאותה הרשת. כמו כן ישנה הבעיה של תאימות הרשת של בזק לניסוי שכזה.
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחבר אני מדבר על קו אחדאני אישית עדיין לא ניסיתי אבל שאלתי בבזק ואמרו שיש כזה דבר אבל צריך ציוד מיוחד ושזה עדיין בשלבי ניסוי.יש לי 2 מודמים, אני אנסה מתישהו בעצמי ואחזור לעדכן. ^10x
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים לגדתי תהיה בעיה רצינית לעשות זאת - כלומר יצטרך להיות מפצל לפני שני המודמים - שלא כמו בפיצול חשמל הנתונים לא יתחלקו שווה בשווה בין שני המודמים. ולכן יהיה צורך המכשיר ש"יחלק" רוחב פס לכל מודם בנפרד. מעבר לכך ישנה הבעיה של חלוקת העומס אל המודמים וניצולם היעיל.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר טוב אחרי בירור קצר אצל בזקקיבלתי הודעה לא רשמית שאי אפשרולפי מה שהוא יודע אין ניסוים בזה
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים יש אפשרות לעשות דבר כזה. אבל לא אצלנו. אני ראיתי דברים כאלה רק על סיבים אופטיים ולא על התשתית שיש בארץ.נ.ב. האנשים שעונים לך בטלפון לא ממש יודעים מה קורה בארץ. הם עוברים הכשרה כללית בסיסית מאוד וזהו.
פורסם 2003 ביולי 2722 שנים מחבר נ.ב. האנשים שעונים לך בטלפון לא ממש יודעים מה קורה בארץ. הם עוברים הכשרה כללית בסיסית מאוד וזהו. זה לא אחד מהטלפון......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.