פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מכל אלה כנראה ש:p.o.d - alive...nickelback - how u remind me....אבל גם לא משהו......
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר מכל אלה כנראה ש:p.o.d - alive...nickelback - how u remind me....אבל גם לא משהו......חובבת רוק....בכל מקרה אם יש לך הצעות תרשמי אותן....
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים alive הוא אחלהאני מציע את remix2002 של prodigyאת avoid the light של panteraאת freaking out ו giving in של ademaאת unforgiven II של metallicaאת here i go again (still loving you)7 של scorpionsאת wait and bleed של slipknotאת all in the family של korn & limp bizkitאת break stuff של limp bizkitתהנוומי שלא הבין אין כאן שיר פופ אחד
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מאוד מוזר.......לא שמעתי אף פעם שהם קוראין לו ככה...... תמיד still loving you
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים זה יותר טוב! :D אני לא טועה בקשר למוזיקה........ שמע כשאתה צודק אתה צודק צרפתים הם חרא של עם
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים זה יותר טוב! :D אני לא טועה בקשר למוזיקה........ שמע כשאתה צודק אתה צודק צרפתים הם חרא של עם איך זה קשור בדיוק???????????
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים פחחחחחחחחחחגם אני לא סובל אותם........ אבל שוב פעם............ מה?????????? מאיפה זה בא פתאום?
פורסם 2002 בפברואר 1923 שנים יש שיר ששמעתי בזמן האחרון הרבה ברדיו, הוא דיי ישן אבל עדיין יפה... Nothing Else Matters, של מטליקה - אחלה שיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.