עבור לתוכן

הורדת קטע וידאו מהרשת

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אחרי ניסיונות רבים אני פונה אליכם לעזרה בהורדת קטע וידאו מהאינטרנט.

אני מנסה להעביר למחשב קטע מהאתר של ערוץ 2

http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2009-a39a045060f00210/Article-762d862dbc01021004.htm

(אם יש לכם 45 דקות, אני ממליץ לכם לראות אותו)

האופציה המועדפת עלי היא כמובן לשמור את הקובץ המקורי עצמו במחשב כאשר האפשרות השנייה היא להשתמש בכלי שמקליט את מה שמופיע על המסך.

ניסיתי בעזרת DOWNLOADHELPER של FIREFOX להוריד את הקובץ, ללא הצלחה. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות להקלטת המסך כמו JING ו AVISCREEN, גם כן ללא הצלחה.

אם יש למישהו רעיון נוסף אשמח לשמוע,

תודה

דני

פורסם
  • מחבר

נסיון אחרון :-\

פורסם

ניסיתי למצוא לך משהו שיעזור לך..אבל אני אוהב לבדוק לפני שאני נותן סתם תוכנה

זה בעייתי להקליט מהאתר של MAKO (אין סרטון FLV בדף עצמו אלא הנגן שואב את הנתיב לסרטון מ-DB וכמובן שהנתיב לא עוזר.) בלי תוכנה שמקליטה בזמן אמת..כמו CAMTASIA , שעושה בדיוק מה שניסית לעשות...להקליט את המסך

רק שהיא עושה את זה טוב יותר סביר להניח...אתה מוזמן לנסות אותה...רק תשים את המקור קול של ההקלטה שלך על "WHAT YOU HEAR" על מנת שיהיה לך גם סאונד להקלטה.

פורסם

הכל שם זה וידיאו זורם של WMV שמאוחסן ב castup והם לא ממש רוצים שמישהו "יגנוב" להם את השידורים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

אני מחפש פתרון חינמי ולצערי CAMTASIA היא לא כזו.

נראה לי מוזר שקשה למצוא כלי שמצליח לשמור את השידורים הזורמים של הוידאו.. כנראה הם מקודדים את זה ממש טוב.

הבנתי מחבר שלי שהוא הקליט את התוכנית מהטלויזיה בוידאו.. כנראה אסתפק בזה :smile1:

פורסם

זה אפשרי אבל מסובך מדי בשביל משהו כך כל פשוט כביכול..

תדביק את זה למנהל הורדות.

פורסם

mms://s3fwm.castup.net/server12/248/147/14736328-61.wmv?ct=IL&rg=BA&aid=248&st=0&ts=0&cu=9827F10D-6F3F-42B0-BCA8-BD0C9C9A181D

תשמש ב Reget.

פורסם
  • מחבר

יבגני המון תודה, REGET אכן הצליח איפה ש DOWNLOADTHEMALL של FIREFOX ו Free Download Manager נכשל (מוזר קצת).

בגלל ש-REGET היא לא חינמית חיפשתי ומצאתי משהו חינמי שעושה את העבודה, http://gmms.sourceforge.net/ .

שאלה אחרונה שנותרה לי היא איך עלית על כתובת ה MMS?

פורסם

עם IE spy שבא יחד עם Reget עליתי על הקובץ שנטען כשהוידיאו מתחיל ובקוד הASPX שלו היה גם קישור לשידור MMS עצמו (גם את זה Reget יודעת לזהות).

כמו שכבר כתבתי, צורה מאוד עקומה ומפגרת להשיג משהו כל כך פשוט אבל כנראה שאין ברירה כי Castup לא ממש מעוניינים ש"יגנבו" להם את השרות של הזרמת הוידיאו ע"י הורדת קבצים מהשרתים שלהם...

פורסם

אתה צריך לסמן enable MSIE spy בתוך integration settings ב Reget.

אני לא חושב שהתוכנה הזאת מגיעה בנפרד איפשהו.. התוסף הזה גם נקראה בשם ClickCatcher אבל לא ראיתי אותו כמוצר נפרד בנתיים.

msie.th.jpg

פורסם

Orbit תעשה את העבודה, מנסיון.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואכן כך. תודה רבה לשניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים