פורסם 2009 במרץ 2416 שנים אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל.הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים.אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר עכשיו ראיתי תביקורת על G5 באתר פה וגיליתי ששנתקלתי בעכבר הזה בעבר... לחבר שלי יש כזה והיו לו בעיות בכבל שמחבר בין העכבר לכבל.. אז הוא הביא לי את זה כדי שאני אפתח ואתקן לו את זה. בזמנו העכבר הזה עלה 300 עכשיו זה עולה 200 ומעוצב יפה... אני חושב אני באמת אתפנק עליו...
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים אחי עם אתה משחק משקי שאתה צריך דיוק אז כך את הG5 או את הMX518 הMX518 יותר מדויק מהG5 אבל הוא אופטי ולא לייזר
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר קראתי שהאיכות כבל של הG5 נוראית ושהוא נהרס דיי מהר. (מדובר על הדור השני של העכבר) אתם יכולים לאשש או לדחות את הטענה?
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים אני יכול לאשר לך שכדאי לך לקחת את ה MX518 ולא את ה G5. : יש להם אותו עיצוב, אבל הייתרון של ה MX518 זה שהוא אופטי - יותר טוב. אני לא אכנס לזה, אם מעניין אותך תעשה חיפוש בפורום. אגב, לא פחות חשוב זה פאד נורמאלי, למשל ה QCK שעולה 70 שקל.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מחבר יש לו גם את האפשרות של שינוי הDPI? מבחינת נוחות הכפתורים הוא עדיף? כאילו בשבילך כי זה עניין סובייקטיבי
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים כן, עד 1800DPI.מבחינת הנוחות הם בערך אותו דבר, בגרסא החדשה של ה G5 (מה שנמכר) הכפתורים מסודרים בצורה דומה פחות או יותר.כעיקרון מה ששונה זה של G5 יש משקולות (סתם גימיק לפי דעתי), והחיישן של ה MX518 יותר טוב (יש לו פחות 200 DPI, אבל באמת שזה זניח וגם ככה כמעט לכל האנשים מספיק 1800DPI).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.