עבור לתוכן

עזרה בבחירת עכבר מתאים תקציב 200

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל.

הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים.

אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

פורסם

אני חושב G5 יתאים לך...

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי תביקורת על G5 באתר פה וגיליתי ששנתקלתי בעכבר הזה בעבר... לחבר שלי יש כזה והיו לו בעיות בכבל שמחבר בין העכבר לכבל.. אז הוא הביא לי את זה כדי שאני אפתח ואתקן לו את זה. בזמנו העכבר הזה עלה 300 עכשיו זה עולה 200 ומעוצב יפה... אני חושב אני באמת אתפנק עליו...

פורסם

אחי עם אתה משחק משקי שאתה צריך דיוק אז כך את הG5 או את הMX518 הMX518 יותר מדויק מהG5 אבל הוא אופטי ולא לייזר

פורסם
  • מחבר

קראתי שהאיכות כבל של הG5 נוראית ושהוא נהרס דיי מהר. (מדובר על הדור השני של העכבר) אתם יכולים לאשש או לדחות את הטענה?

פורסם

אני יכול לאשר לך שכדאי לך לקחת את ה MX518 ולא את ה G5. ::)

יש להם אותו עיצוב, אבל הייתרון של ה MX518 זה שהוא אופטי - יותר טוב. אני לא אכנס לזה, אם מעניין אותך תעשה חיפוש בפורום.

אגב, לא פחות חשוב זה פאד נורמאלי, למשל ה QCK שעולה 70 שקל.

פורסם
  • מחבר

יש לו גם את האפשרות של שינוי הDPI? מבחינת נוחות הכפתורים הוא עדיף? כאילו בשבילך כי זה עניין סובייקטיבי

פורסם

כן, עד 1800DPI.

מבחינת הנוחות הם בערך אותו דבר, בגרסא החדשה של ה G5 (מה שנמכר) הכפתורים מסודרים בצורה דומה פחות או יותר.

כעיקרון מה ששונה זה של G5 יש משקולות (סתם גימיק לפי דעתי), והחיישן של ה MX518 יותר טוב (יש לו פחות 200 DPI, אבל באמת שזה זניח וגם ככה כמעט לכל האנשים מספיק 1800DPI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים