עבור לתוכן

OnLive - עתיד משחקי המחשב? - דיון ראשי

Featured Replies

• תגובות 126
  • צפיות 23.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זו רק אחת מהבעיות של השירות הזה. עדיין יש להם דרך ארוכה עד שהם ימלאו את ההבטחות שלהם.

עריכה:

אפשר לשחק דרך VPN אבל זה יעבוד יותר לאט מאשר לשחק את המשחק עם שתי ידיים כרותות

אי אפשר להתחבר אליהם דרך VPN. הם חוסמים את זה.

פורסם

נו בטח שיהיה "חינמי"..אחרי שהם הודיעו לא מכבר שבניגוד לרעיון/הבטחות הראשוניות, המשתמשים יאלצו לקנות כל משחק שבו יחפצו לפני שיוכלו לשחק בו..התשלום החודשי מאבד כל הגיון..הם פשוט ימכרו את המשחקים, וכך גם הם וגם המפיצות ירוויחו יותר.

פורסם

מה שהכי מפריע לי זה שהם דורשים מחיר מלא על המשחקים.. למרות שבהתחלה הם אמרו שהם יובילו את הורדת המחירים לשוק המשחקים

פורסם

אני מניח שהתמיכה המאסיבית(המפתיעה) מאריות שוק המשחקים עוד מרגע הכרזת הפרוייקט באה במטרה לנתב את כל הרעיון והקונספט למקסימום רווחים עבורן..וכך זה גם נראה,לא?

פורסם

תמיכה? איזה תמיכה?

יש להם בכל השירות פחות מ30 משחקים, רובם משחקי אינדי או קזואל במקרה הטוב.

פורסם

אין לי כח באמת לחפש את המקורות לעניין, אבל אני זוכר שעם ההכרזה חברות כמו יוביסופט וEA(בבקשה לא לתפוס אותי במילה) הכריזו שהם ומשחקיהם יתמכו בקונספט..מה שהיה מאוד תמוה, שכן ההבטחה הראשונית הייתה תשלום חודשי ומשחקים חינם ובלי הגבלה..מה שבעצם היה הופך את ONLIVE למתווך בין חברות המשחקים לשחקנים/צרכנים, ובאופן בלתי נמנע היה נוגס ברווחיהן.

אבל ONLIVE כבר הוכיחו שהבטחות והצהרות לחוד ומעשים לחוד..כך שלא אופתע אם גם מההצהרות וההבטחות הללו לא נשאר כלום..[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 20:16:33

http://www.onlive.com/games/featuredgames

מהאתר של השירות, בעזרתה העדיפה של וויקיפדיה..ושוב, זה ברור לי שההבטחות לחוד והמציאות לחוד..[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 20:30:28

מהסתכלות ברשימה אני רואה שאכן מדובר במספר מועט של משחקים, בצורה מעליבה כמעט..אך עדיין רובם המוחלט משחקים מפורסמים וטובים ממפיצות חזקות..הבעיה היא שבטח שיחקת כבר ברובם ומיצית את רובם,כמו כולנו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים