פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה...מה לעשות?תודה
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר צורב: MSI 48X16X48נרו: 5.5.8.2מה שעשיתי זה נכנסתי ל preferences ואיפשרתי overburn עד 82 דקות (שזה מספיק, כי הקובץ לוקח 80 וקצת דקות)וכשרציתי לצרוב, שיניתי ב compilation properties את אופן הצריבה ל disk-at-once...שכחתי משהו? ???
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים אני לא יודע איך זה ב HELP, אבל אני עשיתי כך:fileperferencesמחיצת expert featuresתסמן בV אז enable overburn 'disc-at-once'...תשנה ל 85 דקותזהו!תצרוב במצב 'disc-at-once'עריכה- אחרי שאתה מעביר את הקובץ/קבצים שאתה רוצה לצרוב לך ל file ו write CD לך למחיצה multisession ותשנה ל no multisession ואחרי זה תחזור למחיצת burn וב write method תשנה ל 'disc-at-once'.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים תבטל את הסימון בDISK AT ONCE ותצרוב , אצלי זה עובד כל הזמן ! אפילו על דיסקים 700 אני צורב 820 (LG 52*24*52).
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שאמרת ואני עדיין מקבל הודעה על כך שמדיה לא מספיק גדולה... (עריכה: זה מכוון ליאיר...)
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים כשהוא {NERO} אומר שאין מקום, הוא נותן שתי, אפשרויות, נכון?אחת cancel והשניה overburn תבחר ב overburn...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.