פורסם 2009 במרץ 2416 שנים New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 ReleaseThis version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים מיקרוסופט סתם ממהרים.... טיפשות וחמדנות טהורה! (חמדנות בגלל ההכרחה שנקנה את התמיכה החומרתית למי שלא הבין...)
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים Direct X11 זה לא יותר מעוד התפחות טכנולוגית וצריך לקבל את זה.חוץ מזה, זה לא "טפשות וחמדנות", בגלל שמיקרוסופט בעצמם כתבו במאמר שזה מיועד לאנשי גרפיקה מקצועיים.רק עוד איזה שנה-שנתיים זה יחליף את Direct X10.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים בוא ותסביר למה?אין הרבה מה להסביר.... מיקרוסופט לא נתנו אפילו מחצית מהזמן שדרוש לניצולו של DX10... אז עכשיו יש לנו 11?... פשוט טיפשי. מיקרוסופט סתם ממהרים.... טיפשות וחמדנות טהורה! (חמדנות בגלל ההכרחה שנקנה את התמיכה החומרתית למי שלא הבין...)
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים טפשי או או לטפשי, למי אכפת בכלל ? אף אחד לא הולך להשתמש בזה בקרוב.DX10 לא היה מעניין וגם זה לא מעניין כרגע.
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים גם עכשיו DX10 לא כזה מעניין האמת :-\ למרות שהוא כרגע ברירת המחדל של ה WIN7 שלי ,מי מתעסק בזה? תעדכנו, מה יכול להיות.? כשיהיה שימוש אז כולנו נמחא כפיים למייקרוסופט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.