עבור לתוכן

קניתי קסנון 8000K + מגבר! :)

Featured Replies

פורסם

Meir787 - אני מבקש לא לדרדר את הדיון הזה ולרדת לשפה כזאת.

• תגובות 104
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צודק, מצטער. אין טעם, הוא ממילא לא יבין...

פורסם

אף אחד לא שם פה לדפוס החוזר?

אנחנו אומרים לו כמה הוא אידיוט והוא אומר משהו אידיוטי בחזרה...

אני לא רואה טעם לאשכול, ולמען האמת די נמאס לקרוא את השטויות שלו

פורסם

אז FULL BILBULEY BEYTSAZ תקשיב למשהו אחד שאתה צריך ללמוד לכל הפוזה שלך.

XENON או זינון בשפה העברית התקינה, אבל לא נורא, לא ציפיתי שתדע, אינו חוקי! לא חוקי על הקטנוע שלך ולא חוקי ברכבים אשר לא הגיעו מקורי מהמפעל כך!

כך שבעצם אתה עבריין מלכתחילה מהרגע שבו התקנת זינון, ועוד בלי ציוד אופטי מתאים? אתה חובבן פשוטו כמשמעו, גם כן, מעניין לי איזה סט בדיוק יש לך מגרמניה?

תבין, סט זינון לא חוקי! לא חוקי בעליל אלה אך ורק לרכבים או אופנועים או קטנועים שהגיעו מקורי מקורי מהמפעל. :screwy:

מקווה שיתפסו אותך השוטרים, יהיה בדיוק בוחן תנועה וקצין, יקחו ממך תרשיון, יורידו תקטנועשלך מהכביש לביינתים, או שאולי פשוט תחליק לאיזו תעלה ומשהו ישתנה לך בשכל שם. לזה נאמר, אמן.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה, הוא יודע שזה לא חוקי אבל לא אכפת לו כי אתה עובר את ה-110 קמ"ש בכביש 6 אז גם לו מותר. ::)

פורסם

ובנימה זו, לילה טוב לכולם :)

מנהלים - אין טעם לנושא,אני מציע לנעול אבל ההחלטה בידיים שלכם :xyxthumbs:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אם שמתי קסנון אני עבריין?! :kopfpatsch:

אז אתה בטח מאלה שנוסעים במאזדה 3 מסריחה ולא עוברים את ה-110 כי אתם/ה אזרח/ים למופת. :P

קיצר, יצאת אידיוט.

שב בפינה ותחשוב על מה שאמרת.

יש הבדל עצום בין לעבור את ה 110 ולסנוור את הנהג ממול לבין לעבור את ה 110 מבלי לסנוור את הנהג ממול.

מה לעשות שאנשים כמוך לומדים רק מטעויות.

פורסם

לכול שונאי הדו גלגלי. שנאו את הרוכבים האהבלים שחותכים אתכם כי הם חושבים שזה בסדר כי הם על דו גלגלי.

לעבור את ה110 שכול קבוצת המכוניות עוברת את ה110 זה "סביר" כי כולם נוסעים באותה מהירות.

אבל לסנוור את כולם שכולם מסנוורים זה... מצחיק האמת אני מת לראות את התוצאה.

בתור נהג / נהג משאית סבלתי מאוד מסינוורים ומדו גלגליים.

כי שנוסעים במשאית לא ממש רואים אותם והם עוקפים כמו בהמות לפעמים.

אבל שעשיתי רשיון של דו גלגלי גיליתי שלא האופנוע גורם לעקיפות אלא נהגים. (בפוזה בדרך כלל)

אז שנאו את הרוכבים לא את הרכבים.

פול גז - אתה אומר שזה בסדר לשים פנסים מסנוורים ולא לשים פילטר או רפלקטור או מה שזה לא יהיה כי זה מסנוור קצת?

זו פשוט גישה מעצבנת.

תתפלא אבל לא כולם נינוחים מאחורי ההגה וגם לי קרה שאידיוט סנוור אותי מאחור ואז שהוא עקף נצמדתי אליו וסינוורתי אותו עם משאית.

ילדותי אבל מספק ;D

לרוכב חשוב יותר להראות מאשר לראות? יש דרכים אחרות לעשות את זה מאשר לסנוור אחרים (אפילו קצת).

אתה רוצה את הפוזה? מקובל... שים פילטר או רפלקטור שישמור את הצבע או מה שזה לא יהיה אבל לא יסנוור.

פורסם

חחח "קסנון" ... לא מלמדים נערים בתיכון לקרוא אנגלית יותר ?

וואו יצאת מה זה חומוס :lol:

בעברית תקנית אומרים "קסנון" ובאנגלית תקניתאומרים זנון. ומה לעשות - אנחנו חיים במדינה שבה מדברים עברית והדיון בפורום נעשה בעברית. לכתוב "זינון" באותיות עבריות זה מגוחך, נשמע כמו קללה ומעיד על בורות וחוסר ידע בתחום (בערך כמו לרשום ZENON באנגלית). וכן - בעברית גם אומרים "טלווזיה" ולא "טלוויזון" :).

שלא לדבר על זה שעם כל "הפאדיחה הלימודית" שהצגת - מקור השם הוא בכלל מלטינית או יוונית - ככה זה עם גזים, אז למעשה המילה XENON (שמבוטאת באנגלית: ZE-NON) היא עיוות של מילה משפה אחרת.

אני גם יודע מאיפה הבעייה שלך: מעבד הXEON (זיאון), לכן צריך להבין שקסנון זו מילה רשמית מדעית שמשתמשים בה בעברית בדיוק כמו "טלווזיה" ולא שם של מותג או מוצר כמו השם של המעבד הנ"ל שכידוע - שמות מותגים לרוב לא מעוותים וקוראים אותם לפי איך שנקרא המותג במדינת המקור (אפילו עם BMW אנחנו אומרים "בה אם ווה" ולא "בי אם דבל יו" כמו בארה"ב או אולי "בת מם שני ואוים").

אז כנראה הבעייה היא לא ברמת האנגלית של הנוער פרופסור, אלא ברמת הידע, העברית והלוגיקה של אנשים אחרים ... :lol:ואני רואה שהפורום כבר מתחיל להיתדרדר מהמידע המוטעה שרשמת עליו - לכן אני חש צורך להעיר על זה ומקווה שההומור לא מפריע לאף אחד ;) .

ועוד משהו תרבותי ערכי שהוזכר כן לרעה שכדאי להעיר עליו בל קוראי הפורום יצאו בורים:

"פוזה" או "רושם" זה משהו שבהחלט אפשר להבין, זו תכונה טבעית של כל בעלי החיים (שזה מה שאנחנו) שמטרתה העיקרית קשורה לחיזור אל בני המין השני ובנוסף קשורה לשליטה ומנהיגות. במקרים מסויימים היא נועדת גם להגנה (בעיקר "הגנה מונעת").

ככה שאין כל רע בפוזה ואין לתקוף בן אדם על היותו טבעי. אך חשוב לציין "ששליטה בפוזה" זו היא התכונה המוערכת והחשובה ובעצם אחד הדברים שהופכים אותנו לבני אדם ולאנושיים - הצורך להרשים בלי לגרום נזק משמעותי לך ולסובבים אותך.

זהו - מקווה שרמתו החינוכית והערכית של הפורום תוקנה במקרה שמישהו הוטעה במהלך הדיון הזה ... :cool2:

(אנשים פה מתחילים להגיד "זינון" , זה פשוט עצוב... :lol: ).

פורסם
  • מחבר

וואו יצאת מה זה חומוס :lol:

בעברית תקנית אומרים "קסנון" ובאנגלית תקנית אומרים זנון. ומה לעשות - אנחנו חיים במדינה שבה מדברים עברית והדיון בפורום נעשה בעברית. לכתוב "זינון" באותיות עבריות זה מגוחך, נשמע כמו קללה ומעיד על בורות וחוסר ידע בתחום (בערך כמו לרשום ZENON באנגלית). וכן - בעברית גם אומרים "טלווזיה" ולא "טלוויזון" :).

שלא לדבר על זה שעם כל "הפאדיחה הלימודית" שהצגת - מקור השם הוא בכלל מלטינית או יוונית - ככה זה עם גזים, אז למעשה המילה XENON (שמבוטאת באנגלית: ZE-NON) היא עיוות של מילה משפה אחרת.

אני גם יודע מאיפה הבעייה שלך: מעבד הXEON (זיאון), לכן צריך להבין שקסנון זו מילה רשמית מדעית שמשתמשים בה בעברית בדיוק כמו "טלווזיה" ולא שם של מותג או מוצר כמו השם של המעבד הנ"ל שכידוע - שמות מותגים לרוב לא מעוותים וקוראים אותם לפי איך שנקרא המותג במדינת המקור (אפילו עם BMW אנחנו אומרים "בה אם ווה" ולא "בי אם דבל יו" כמו בארה"ב או אולי "בת מם שני ואוים").

אז כנראה הבעייה היא לא ברמת האנגלית של הנוער פרופסור, אלא ברמת הידע, העברית והלוגיקה של אנשים אחרים ... :lol:ואני רואה שהפורום כבר מתחיל להיתדרדר מהמידע המוטעה שרשמת עליו - לכן אני חש צורך להעיר על זה ומקווה שההומור לא מפריע לאף אחד ;) .

ועוד משהו תרבותי ערכי שהוזכר כן לרעה שכדאי להעיר עליו בל קוראי הפורום יצאו בורים:

"פוזה" או "רושם" זה משהו שבהחלט אפשר להבין, זו תכונה טבעית של כל בעלי החיים (שזה מה שאנחנו) שמטרתה העיקרית קשורה לחיזור אל בני המין השני ובנוסף קשורה לשליטה ומנהיגות. במקרים מסויימים היא נועדת גם להגנה (בעיקר "הגנה מונעת").

ככה שאין כל רע בפוזה ואין לתקוף בן אדם על היותו טבעי. אך חשוב לציין "ששליטה בפוזה" זו היא התכונה המוערכת והחשובה ובעצם אחד הדברים שהופכים אותנו לבני אדם ולאנושיים - הצורך להרשים בלי לגרום נזק משמעותי לך ולסובבים אותך.

זהו - מקווה שרמתו החינוכית והערכית של הפורום תוקנה במקרה שמישהו הוטעה במהלך הדיון הזה ... :cool2:

(אנשים פה מתחילים להגיד "זינון" , זה פשוט עצוב... :lol: ).

באמת עצוב.... פתחתי פה תראד בתקווה לשמוע רק תרבות פורה על הקסנונים למיניהם ובסוף קראתי רק תגובות יילדותיות של ילדים שאין להם אפילו רישיון שבקושי התקינו פעם בחיים שלהם קסנון.

לכל המתלהמים, אתם מתעצבנים לשווא, אין לכם מה לכעוס עליי, הקסנון שלי איכותי, הראיתי לכם הוכחה מהתראד של "ליאור" ובנוסף שמתי אותו על אור נמוך.

מהראות שלי בלילה האור מגיע למראות של הנהגים אם אני דיי קרוב אליהם (לא יותר מ-10 מטרים), וגם אני משתדל לחלוף על פניהם (טבעי אצלי).

המצחיק הוא, שקבעתם סתם ככה שאני מסנוור בלי אפילו לראות את הקסנון אם הוא מסנוור, רפלקטור זאת עדיין לא המילה האחרונה.

וחוץ מזה, באיזה תדירות אתם פוגשים בלילות נהגים עם קסנון שמסנוורים אותכם.....?!

אותי זה לא מדאיג, אני פוגש אותם פעם ב... וגם אם אני מזהה אותם אני מנסה לעבור נתיב ולתת להם לחלוף, אני מתמודד עם הסכנה היטב, אתם מעדיפים להיכנס בקיר ולהגיד "יופי טופי, בגללו עשיתי תאונה עכשיו אני יכול לתבוע אותו"..... טעות אנוש לעשות זאת מניסיון.

כך שאני יותר משתמש בשכל (מה שאין לחלק מחברי הפורום, ועצוב מאוד) מאשר במערכת העצבים.

פורסם

ברגע שזה בא מלעז , אפשר גם לכתוב וגם להגיד כסינון , קסינון , זינון , זנון , או בכל צורה אפשרית שתראה דומה למקור .

ולגבי הליצן שפתח את כל הת'ראד הזה :

זאת כבר הפעם המיליון שהוא פותח ת'ראדים על הרשע פשע רוצכט 111! שלו , ועל התמונות של הקטנוע שלו , ועל הרעשים שהמנוע של הקטנוע שלו , והשוואות שלו לCBRים למיניהם , ולנינג'ות , ולכל דבר שמהווה איום על הקטנוע שלו ( שהוא לא באמת קטנוע , אלא אופנוע אוטומטי שהוסב לשימושים עירוניים כי אחרת הוא היה נוסע הרבה יותר טוב , והיה קשה להשתלט עליו בתנאי שטח בנוי ) , וכל פעם הוא משדרג את הקטנוע , ומוסיף פנס , וקונה קסדה נאצית בלי מיגון , ואלוהים עוד יודע מה הוא עשה לקטנוע הזה ...

הנקודה היא שהבחור לא הולך להשתנות , ולא הולך לשנות את התפיסה שלו , וכל מה שתגידו לו , זה לא ישנה , כי זה פשוט לא מעניין אותו , וזה גם לא יעניין אותו .

עד שהוא לא יחבק עמוד , או יוריד כמה עמודים על מפריד נתיבים עם הכתף שלו ( שזה לא נחמד יותר מדי , מניסיון אישי וכואב ) , הוא לא ירגע .

אז ואללה , תנו לו להתלהב , מתישהו , אני מקווה לטובתך , מלא גז , שיעבור לך כל הקטע הזה , והוא לא יגיע אחרי שתגמור באיזה קיר/מתחת לאיזו מכונית/בתעלה/כל אפשרות אחרת שלא נגמרת בטוב .

תעזבו אותו בשקט , ותנו לו לשחק רולטה רוסית עם החיים שלו .

פורסם

הבעיה שאת הרולטה הוא לא משחק רק עם עצמו.

פורסם

she was xena

a mighty princess forged in the heat of battle

פורסם

באמת עצוב.... פתחתי פה תראד בתקווה לשמוע רק תרבות פורה על הקסנונים למיניהם ובסוף קראתי רק תגובות יילדותיות של ילדים שאין להם אפילו רישיון שבקושי התקינו פעם בחיים שלהם קסנון.

ילדים??

אתה הצוציק שסופר את הימים אחורה עד שתוכל להתחיל ללמוד לרשיון לאופנוע דרגה A (משהו שאני יכול ללכת להוציא מחר..)

שאני אחדש לך שרוב מי שדברו איתך פה כנראה גדולים ממך, צ'ונג צעיר פעור ושוקיסט.

מה אתה רוצה? שכולם יעמדו בשורה.. אתה תרים שלט 1+1=2 ואנחנו נמחא לך כפיים? צומי? סבבה.. הנה כפיים :yelclap: :yelclap:

בעצם עכשיו אתה קצת מזכיר לי את הילדים האלה שעושים בועות ברוק.. תסמונת מה קוראים להם?

אני לא סובל את הערסים שחיים לפוזה

נ.ב.

אני בד"כ לא מאחל לאנשים דברים רעים אבל לך אני מאחל חיים ארוכים.. ==> אחרי התאונה שתשאיר אותך נכה כמובן

פורסם

ברגע שזה בא מלעז , אפשר גם לכתוב וגם להגיד כסינון , קסינון , זינון , זנון , או בכל צורה אפשרית שתראה דומה למקור .

ולגבי הליצן שפתח את כל הת'ראד הזה :

זאת כבר הפעם המיליון שהוא פותח ת'ראדים על הרשע פשע רוצכט 111! שלו , ועל התמונות של הקטנוע שלו , ועל הרעשים שהמנוע של הקטנוע שלו , והשוואות שלו לCBRים למיניהם , ולנינג'ות , ולכל דבר שמהווה איום על הקטנוע שלו ( שהוא לא באמת קטנוע , אלא אופנוע אוטומטי שהוסב לשימושים עירוניים כי אחרת הוא היה נוסע הרבה יותר טוב , והיה קשה להשתלט עליו בתנאי שטח בנוי ) , וכל פעם הוא משדרג את הקטנוע , ומוסיף פנס , וקונה קסדה נאצית בלי מיגון , ואלוהים עוד יודע מה הוא עשה לקטנוע הזה ...

הנקודה היא שהבחור לא הולך להשתנות , ולא הולך לשנות את התפיסה שלו , וכל מה שתגידו לו , זה לא ישנה , כי זה פשוט לא מעניין אותו , וזה גם לא יעניין אותו .

עד שהוא לא יחבק עמוד , או יוריד כמה עמודים על מפריד נתיבים עם הכתף שלו ( שזה לא נחמד יותר מדי , מניסיון אישי וכואב ) , הוא לא ירגע .

אז ואללה , תנו לו להתלהב , מתישהו , אני מקווה לטובתך , מלא גז , שיעבור לך כל הקטע הזה , והוא לא יגיע אחרי שתגמור באיזה קיר/מתחת לאיזו מכונית/בתעלה/כל אפשרות אחרת שלא נגמרת בטוב .

תעזבו אותו בשקט , ותנו לו לשחק רולטה רוסית עם החיים שלו .

אני חושב שזה מסכם את הת'רד בצורה הכי טובה.

ננעל(עד לדבר הרוצכ הבא!!11)

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים