עבור לתוכן

קניתי קסנון 8000K + מגבר! :)

Featured Replies

פורסם

טוב אני אגיד מילה אחת

ר י פ ל ק ט ו ר

ההבדל בין ערס ששם זנון כדי שכל העולם יראה, למישהו שמתקין באמת כדי לקבל ביצועי תאורה טובים יותר/רכב עם פנסי זנון מקוריים הוא הריפלקטור ומערכת האופטיקה שגורמים לפנסים להקרין לכביש ורק לכביש.

לעומת זאת מי שרוצה "פוזות" חוסך את כל הסיפור של הריפלקטור והאופטיקה ומסכן את כל באי הדרך שבה הוא משתמש לטובת ה"פוזה"

עכשיו אתה יכול להבדיל ערס מלא ערס?

• תגובות 104
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסדר אז כל מקום אחר שיש בו מכוניות יקרות , תילך ותיראה שכל אדם שמכבד את עצמו ויש לו כסף קונה רכב אם תאורה כזו .

אני גר ברמת ישי. מכיר? אחד מהישובים הפצפונים האלו של 90% מהתושבים יש יותר כסף ממה שהם מסוגלים להשתמש בו? השכיר העשיר במדינה (שלא אנקוב בשמו או תפקידו בשביל לשמור על פרטיותו) גר 3 בתים ממני, יש לו יותר כסף מלרוב תושבי רמת אביב (אם לא כולם)

לאף אחד פה אין זנון בפנסים, יש כמה עם ג'יפים שהתקינו 4 פנסי זנון על קדמת/גג הג'יפ, אבל לא משתמשים בזה על הכביש מן הסתם.

ואפילו לאותם פנסי זנון שהוספו בשביל השטח, יש, תאמין או לא, רפלקטורים. וואו.

אז לא, אדם שמכבד את עצמו לא יחליף לתאורת זנון

אדם שרוצה פוזה כן יעשה את זה, גם אם זה מסכן אחרים, מסתבר.

פורסם

ד"א ב TMAX המנוע לא יושב על המיתלה וזה בהחלט יותר אופנוע מקטנוע רק שלא ברור לי איך כלכך הרבה ילדים ערסים שהם מתחת לגיל שהחוק מרשה לרכוב עליו משתמשים בו.

בכל מקרה אם ננתח בצורה מדעית:

קסנון זה פוזה על חשבון פגיעה באחרים. והמאפיין מספר אחד של ערס זה פוזה על חשבון פגיעה באחרים וזה הקשר המדעי החזק בין קסנון לערסים. איפה שאין אנשים - ערסים לא עושים צרות. התזונה של הערס זה פוזה על חשבון פגיעה באחרים. רק לאחרונה ראינו את הערס העבריין אמירה שהסתובב בג'יפ מרצדס עם חברים בנמל תל אביב והתחיל לירות באנשים רנדומלים עם רובה פיינטבול בשביל הכייף. מה לעשות - זה צורך בסיסי שלהם. כל עוד זה פוגע באחרים זה מגביר את ההנאה והסיפוק של הצורך הטבעי שלהם.

כל עוד מדובר בטורינג של מאות קילומטרים בכבישים נידחים ללא מקור אור ברדיוס של קילומטרים אני יכול להבין. אבל חוץ מזה, כשלא רואים טוב מדליקים אורות גבוהים ולאחר מכן מחזירים לתאורה רגילה.

ההסבר שזה עוזר לאופנוען לראות יותר טוב כי הוא פגיע על חשבון זה שאופנוען אחר יכנס באוטובוס כי הוא לא רואה כלום זה לא הסבר שאני יכול לקבל.

* לאופנוען חשוב יותר להראות מאשר ליראות. לכן תיאורטית לבישת אפוד צהוב מגוחך וכל כך לא פוזאי תתרום להגנה של הרוכב פי כמה וכמה מאשר התקנת קסנון קידמי.

ובדיוק כמו שבמקום צפצפה אנחנו לא שמים זמבורה מטורפת למרות שזה יכול לשפר את הצורך שלנו במקרה שאנחנו צריכים למשוך תשומת לב של נהג אחר לפני תאונה או משהו. ככה אין באמת הסבר מוצדק ללמה לשים קסנון (זמבורה = התקף לב, קסנון = עיוורון).

פורסם
  • מחבר

לקחתם את זה התראד הרחק הרחק...

אצלי זה לא מסנוור ברמת ה"ערסיות", שמתי את זה על אור נמוך שלרוב הקסנון ייקרין על הרצפה יותר מאשר ב"מישור".

סך הכל אני לא רוצה שכל הארץ תהייה משועממת כמו מאזדה 3 - נורת הלוגן - אגזוז סטוק - ג'וייריד - כולם בצבע לבן - בלה בלה בלה...

אין ספק שצריך לגוון מכל מה שאפשר, ובכביש דו סיטרי זה לא מסנוור בכלל...

זה רק מסנוור במראות כשהן מאחוריך.

וכן, גם המכוניות מצפצפות עליי לפעמים, אז למה שאני לא אגרום להם שיישימו לב אליי?! ::)

פורסם

רוצה שישימו לב אליך? שים אפוד זוהר/תתקין כמה LEDים בצדדים של הקטנוע.

תאורת זנון ללא רפלקטור זה לסנוור ולסכן אחרים. יש לך סיבה מוצדקת לעשות דבר שכזה? ברור שלא.

נורות הלוגן, אגזוז סטוק וכל שאר הדברים ה "משעממים" אלו הדברים שהכי בטוחים לנהג, שהכי מתחשבים בסביבה, ושמפחיתים את הרמה שבה הנהג ברכב מסכן אחרים בקרבתו.

לגבי צבע, זה כבר ממש לא רלוונטי, פה אתה יכול להתפרע כמה שבא לך, אין פה משהו שיכול לסכן אחרים (אלא אם אתה מצפה את המכונית שלך במראות)

פורסם

עזוב שטויות. הכי חשוב - יצא לך פשע רשע?

פורסם

אני גר ברמת ישי. מכיר? אחד מהישובים הפצפונים האלו של 90% מהתושבים יש יותר כסף ממה שהם מסוגלים להשתמש בו? השכיר העשיר במדינה (שלא אנקוב בשמו או תפקידו בשביל לשמור על פרטיותו) גר 3 בתים ממני, יש לו יותר כסף מלרוב תושבי רמת אביב (אם לא כולם)

אתה טיפה מגזים לדעתי לגבי העושר של רמת ישי... מחיר הדירות אצלכם שווה או אפילו קטן לדעתי מהמחיר אלינו , אז מה עם האנשים אצלינו?

והחבוב שגר שלוש בתים ממך , אם אנחנו מדברים על אותו הבן אדם, למרות שהוא צנוע די נראה לי שהנוויגייטור הוא עם פנסי קסנון...

פורסם
  • מחבר

רוצה שישימו לב אליך? שים אפוד זוהר/תתקין כמה LEDים בצדדים של הקטנוע.

תאורת זנון ללא רפלקטור זה לסנוור ולסכן אחרים. יש לך סיבה מוצדקת לעשות דבר שכזה? ברור שלא.

נורות הלוגן, אגזוז סטוק וכל שאר הדברים ה "משעממים" אלו הדברים שהכי בטוחים לנהג, שהכי מתחשבים בסביבה, ושמפחיתים את הרמה שבה הנהג ברכב מסכן אחרים בקרבתו.

לגבי צבע, זה כבר ממש לא רלוונטי, פה אתה יכול להתפרע כמה שבא לך, אין פה משהו שיכול לסכן אחרים (אלא אם אתה מצפה את המכונית שלך במראות)

לדים יש לי ואפוד זה בכלל לא רלוונטי...

כאילו דה? בינינו, מי לובש את החרא הזה בכלל?

עזוב שטויות. הכי חשוב - יצא לך פשע רשע?

מפחיד ביותר... :xyxthumbs:

פורסם

מפחיד ביותר... :xyxthumbs:

כשיכלתי לרכב אז על כלים מסויימים הייתי רוכב עם אפוד צהוב (החליפה שלי שחורה ועל דיוורז'ן שחור לא כ"כ רואים אותך)

פורסם
  • מחבר

כשיכלתי לרכב אז על כלים מסויימים הייתי רוכב עם אפוד צהוב (החליפה שלי שחורה ועל דיוורז'ן שחור לא כ"כ רואים אותך)

אפשר להסתדר גם בלי זה, לדים זה מספיק מאיר כדי שייזהו אותך.

פורסם

או שכן או שלא...

פורסם

מי שצריך שבאמת יראו אותו ולא מנסה לעשות פוזה.

הידעת? מאז שהונהגה שיטת האפוד הזוהר, מספר האנשים שנדרסו שעמדו בצדי הכביש/על הכביש בגלל רכב שנתקע ירד כמעט לאפס.

"החרא" הזה עובד, ללא ספק, בניגוד להגיון שלך.

פורסם

אם אני אראה אי פעם קטנוע/אופנוע/קורקינט שיסנוור אותי עם האורות קסנון המסריחים האלה אני אכנס בו בשניה שהוא ינסה לעקוף אותי ואאשים אותו בכך שהוא סינוור אותי .

חלאות

פורסם
  • מחבר

מי שצריך שבאמת יראו אותו ולא מנסה לעשות פוזה.

הידעת? מאז שהונהגה שיטת האפוד הזוהר, מספר האנשים שנדרסו שעמדו בצדי הכביש/על הכביש בגלל רכב שנתקע ירד כמעט לאפס.

"החרא" הזה עובד, ללא ספק, בניגוד להגיון שלך.

בו נדבר על המציאות, כמה אחוז מכל אוכלוסיית האופנוענים לובשים את זה (אפילו מדריכי קורסי רכיבה לא לובשים את זה)?

אם אני אראה אי פעם קטנוע/אופנוע/קורקינט שיסנוור אותי עם האורות קסנון המסריחים האלה אני אכנס בו בשניה שהוא ינסה לעקוף אותי ואאשים אותו בכך שהוא סינוור אותי .

חלאות

ממש לא מומלץ לעשות זאת.

לטובתך (אם יותר נדייק: לבריאותך).

אגב, נסעתי כרגע שוב מול מישהו עם מכונית (אחד מול השני) והוא לא הסתנוור מהקסנון, רוב האור "הולך" לריצפה.

פורסם

תן למישהו אחר את הכלי וסע באוטו.... נראה אם לא תסתנוור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים