עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קיבלתי הצעה לדיל משתלם ב"פלאפון" שוקל לעבור..

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר.

כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר.

הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון.

למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך..

מה אתם אומרים ? שווה לעבור?

פורסם

גם אם כן, גם אם לא, כדאי לך לקרוא טוב טוב את ההבטחות ולדאוג שכל מה שהם מחרטטים לך יהיה רשום על החוזה וחתום על ידם. יש לי ניסיון רע מאד איתם

בכל מקרה, בעיקר אם השתחררת, שיציינו שם שתוכנית חיילים תיהיה תקפה במשך כל תקופת ההתחיבות, אפילו שאתה משוחרר ושיהיה רשום שם שהם מתחייבים לשלם על הקנס (שיהיה רשום גם את המחיר של הקנס.) כי אחרת, הם יעשו מה שהם עשו לי- חירטטו הרבה דברים ואז כשהגיע החשבון, עם מחירים מטורפים, הם טוענים כי האיש שמכר לי את זה הוא בכלל לא עובד שלהם אלא קבלן עצמאי ואין להם אחריות על זה.

פורסם

ערב טוב

עברתי במקרה באחד הקניונים והציע לי עובד רשת פלאפון לקבל תכנית חיילים (לא מזמן השתחררתי) שזה אומר 29 אג' לדקה, מכשיר נוקיה מדגם מסוים בחינם בנוסף/או 450 דק' ב130 ש"ח אני לא בדיוק זוכר.

כרגע אני ברשת אורנג' והחשבון החודשי יוצא לי בין 200-300, המכשיר שברשותי זה נוקיה 6120 כך שאין לי בעיה להחליף אותו המכשיר.

הבן אדם אמר שהקנס של הפרת התחייבות לאורנג' ימומן על ידי פלאפון.

למרות שחשבתי בעתיד לשדרג לאחד הפלאפונים של סדרת N של נוקיה, אני מעדיף כרגע לחסוך..

מה אתם אומרים ? שווה לעבור?

תכנית החיילים של פלאפון היא ממש לא 29 אג' לדקה, המחיר הרבה יותר גבוה ממה שנאמר לך. לי זה נשמע כאילו הציעו לך חבילה של שיחות בעלות חודשית קבועה אך כמובן שהנציג לא ציין בפנייך את העלות המלאה של החבילה (אל תשכח התחייבות לחבילת גלישה ב-23.90 ש"ח לאורך כל התקופה שלך בפלאפון, גם כאשר אתה מסיים את ההתחייבות).

בנוסף לכך, הוא יכול להבטיח עד מחר שקנס מעבר מחברה אחרת ימומן ע"י פלאפון אבל הוא בכלל לא יודע אותו אז הוא יכול להתחייב לכך? אם לדוגמא עלייך לשלם 3000 ש"ח, האם באמת נראה לך שפלאפון יספגו את זה בשביל שתעבור אליהם? הדברים נכונים לכל חברה אחרת ולא לרק לפלאפון, במידה וניתנת לך הצעה בדוכן מכירה כלשהו קח אותה בכתב ואם לא מוכנים לתת אותה בכתב, תגיד להם שלום ולהתראות.

פורסם

היום סוכן של פלאפון ניסה לסרסר לי נייד חדש. בא אלי משום מקום, שואל אותי "איזה מכשיר יש לך?". אני מנסה לנפנף אותו, אומר לו "חדש". הטמבל לא קולט, "מה זה חדש?", ואני עונה לו "E51, סימביאן" וממשיך ללכת. ברקע אני שומע אותו שואל את הסוכן השני מה זה סימביאן...

אחלה התמצאות בתחום. :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.