פורסם 2003 ביולי 2522 שנים כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים לדעתי הרעיון הוא מאוד טוב ויכול ואכן מבסס קהילות של שחקני מולטיפלייר במשחקים המונטיים אבל התענוג הזה יקר מדי לדעתי,13דולר לחודש זו ממש גוזמה,ולמרות כל הכיף והחוויה שבמשחקים מסוג זה,הם לא שווים את התשלום החודשי.
פורסם 2003 ביולי 2522 שנים מסכים איתך. אפשר לקבל הנאה גדולה גם ממשחקי MP רגילים אשר עליהם 44$ פעם אחת ותוכל לשחק כמה שתרצה לעומת משחקים אלו שבנוסף לקניית המשחק אחרי 3-4 חודשים הם עולים לך כמו עוד משחק שיכולת לקנות.קחו בחשבון את זה שרובנו אפילו לו קונים משחקים אז לשלם על היכולת לשחק אותם נשמע תמוהה ביותר
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים מחשבה ישראלית טיפוסית...אם אפשר בחינם למה לשלם...מתוך ניסיוני הקצרצר אלה משחקים אדיריםשלא משתווים למולטי של 1 על 1 או אפילו 8 על 8אז צריך לשלם פעם בחודש 10 דולר (שזה הסטנדרט- גלקסיס סתם יקר)מבחינתי זה פשוט לוותר על משחק אחד מתוך הארבע שאני קונה בשנהברובם זה שווה את ההשקעה
פורסם 2003 ביולי 2622 שנים אני שיחקתי רק ב PlanetSide זה מאוד כיף, אתה יכול להעביר שעות שאתה משחק ;D וגם לפי דעתי זה מאוד מוגזם (13$) אם זה היה פחות אני כמעט בטוח הייתי משלם אבל יש שמועות שיהיה Public server נחכה ונראה......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.