עבור לתוכן

מחיקת שירים ומידע על תוכנה ה-ITUENS

Featured Replies

פורסם

אני משתמש חדש בתוכנה, רק לשם סידור הספריית של המוסיקה במחשב וכאלה, אין לי אייפוד או משהו.

בכל אופן, רציתי לדעת, ברגע שאני מכניס קבצים לתוך ITUNES, כמו כל אפשרות של תוכנה מוסיקה, שמתי לב שככל שאני מכניס יותר שירים לתוכנה, יש תיקייה נוספת של התוכנה שנמצאית "במסמכים שלי", אז גם הנפח שלה גדל עם הזמן, למה זה? (תופס לי מקום מיותר בכונן C)

שאלה אחרת זה שאלה לגבי מחיקת השירים, נניח סתם פתחתי איזה ספרייה עם שירים דרך התוכנה, ואז לחצתי DELETE, חשבתי שזה רק מחק אותם סתם מהספרייה של התוכנה, והם נעלמו לי לגמרי מהתיקייה המקורית, מצאתי חלק מהשירים בסל מחזור ::).. מה בדיוק העניין עם זה? אני לא מעוניין שזה ימחק לי את השירים לצמיתות מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

UP..

בעיקר הבנתי שמה שמנפח את התיקייה בכונן C של ה-ITUNES, זה כל התמונות של ה-ALBUMS COVER, זה נשמר בתיקייה של Album ARTWORK, וזה שומר בפנים כל מיני Cache, שגם אני לא יודע בדיוק מה זה, אז איך אפשר אולי לנתב את זה שזה ישמור לי את כל השטות הזאת בתייקיה אחרת? כי במידה ואני מעביר את זה משם, התמונות לא עולות ב-ITUNES.

ואותה שאלה לגבי השירים, אם אפשר הסבר קצר על כל העניין של המחיקה, כי כבר קרה לי שמחקתי שירים מה-ITUNES והוא מחק אותם לצמיתות מהתייקיה המקורית במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים