עבור לתוכן

פיצה טובה באזור ת"א?

Featured Replies

פורסם

^^

אני לא מבין למה להתבאס.

אתה אוכל כדי להנות או כדי לחסוך?

אתה לא מזמין כל יום פיצה, אז למה שאתה מזמין לא להתפנק על איזה משהו טוב?

אתה מקרית אונו?

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאני מזמין לבד פיצה אני מתבאס לשלם 50 שקל על מגש, אז אני מזמין מאיפה שיש פיצות קטנות, ובד"כ הפיצות האלו מעפנות.

מה? מה הבעיה עם מגש?

בדרך כלל כשאני מזמין פיצה זה יוצא בערב, אז אני אוכל 4-5 משולשים בערב ומה שנשאר אני אוכל למחרת בבוקר (או למחת בערב, או גם וגם..)

לקנות פיצה קטנה זה דבילי, וגם לא משתלם כלכלית.

פורסם

לבד אני מזמין את המגשים ב25 שקל, אני חייב לציין שזאתי שליד הבית היא יחסית טובה ושווה לדעתי גם 40 שקל, במקרים אחרים אני מזמין פיצה האט, ואז גם אני נותן טיפ נדיב יחסית אם השליח הגיע בזמן סביר :P.

פיצה דומינוס לדעתי סבירה לא שווה יותר מחצי מהמחיר שלה.

פורסם

"הסובל" אבן גבירול, ת"א. :cool2:

פורסם

אני מנסה להבין מה גורם לאנשים לתפוס מפיצה האט משהו שקשור למלה איכות. מילא טעם, אבל לבצק הסופגנייה וה"רוטב" "עגבניות" אני לא יכול לקרוא פיצה.

חוץ מזה פיצה עם בשר זה טעים, ואני לא מדבר על בשר טחון, בשר כמו נקניק דק שנותן טעם חזק ומרוכז בתור ניגוד שפשוט משתלב טוב בפיצה.

פורסם
  • מחבר

אתה מקרית אונו?

יהוד

כי במילא אין משהו טוב, אותן הפיצריות שמוכרות ב30 שקל מוכרות את המגשים הגדולים ב50.

פורסם

הפיצה הכי טובה שיצא לי לאכול בארץ (גילוי נאות - לא התנסיתי ביותר מדי פיצריות שהן לא רשת כלשהי), היא פיצה צ'יליז בירושלים - תוספות בשריות ולא בשריות מגוונות ביותר ובצק מעולה. המחיר גבוה בהתאם.

כתושב הדרום, אני נאלץ להסתפק לרוב בדומינוס (גם בלי התוספות הבשריות הם טובים).

פורסם

"הסובל" אבן גבירול, ת"א. :cool2:

אתה רציני? :o המקום הזה אמיתי?

אגב, מישהו זוכר שעדיין היו קיימות הפיצות של פופולו? ללא ספק הפיצה הטעימה ביותר שטעמתי בחיים....

פורסם
  • מחבר

טוב אז הלכתי עם חבר לדומינוס (לא היינו ניידים וזה היה או זה או האט)

ואכלתי בפעם הראשונה פיצה עם בשר (פפרוני)

בואו נגיד שדומינוס אכזבו בגדול (במיוחד עם ה"אקסטרה גבינה", הרוטב, הבצק... פשוט אכזבה) ופפרוני על פיצה זה נחמד, אבל לא שוס, עדיף תוספת ירקות.

ושעכשיו כל הפה שלי מלא כוויות.

ואפילו העובדים נראה לי לא אוהבים את הפיצה, באמצע המשמרת אחד השליחים הביא לכל העובדים לאפה עם שווארמה :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים