עבור לתוכן

פיצה טובה באזור ת"א?

Featured Replies

פורסם

אני אישית ממש לא אוהב פיצה מטר, אבל פיצה האט נהדרת, הבעיה שהם יקרים מאוד.

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פיצה פינו

בן יהודה 169, תל-אביב.

פורסם

פיצה האט היא האופציה הטובה ביותר שיש בארץ. כמובן שהמחיר בהתאם.

ואם במקרה אתה בתאילנד, לך ל-The Pizza Company. איכות של האט (ואולי אפילו טובה יותר, אני עוד מתלבט) במחיר זול יותר (למרות שפיצות בתאילנד זה עסק יקר יחסית).

http://www.pizza.co.th/

פורסם

^^^ רק אני חושב שדומינוס עדיפה על האט? (הבצק לא פחות טוב, והתוספות עדיפות בהרבה - אפשר גם בשר)

פורסם

איכ, אני לא מבין איך אפשר לאהוב פיצה עם בשר, אלה שני טעמים מנוגדים לגמרי..

מה שכן, האתר של דומינוס שמאפשר הזמנה אונליין וצפיה במצב הפיצה (הכנה, אפיה, אריזה, משלוח) הוא דיי מגניב. :)

פורסם
  • מחבר

לפיצה האט יש יען כתוספת ;D

פורסם

פיצה האט היא האופציה הטובה ביותר שיש בארץ. כמובן שהמחיר בהתאם.

אני אישית ממש לא אוהב פיצה מטר, אבל פיצה האט נהדרת, הבעיה שהם יקרים מאוד.

אפשר להזמין 2 פיצות ב-75 ש"ח. זה בכלל לא יקר ובמיוחד כשמדובר בשני חברים לפחות. כל אחד אוכל 3 במכה והשאר הולכים למקפיא ונגמרים תוך יומיים.

^^^ רק אני חושב שדומינוס עדיפה על האט? (הבצק לא פחות טוב, והתוספות עדיפות בהרבה - אפשר גם בשר)

:xyxthumbs: גם דומינו טעימה מאוד
פורסם

לי אישית נשבר כבר מדומינוס, כל הזמן אני אוכל פיצות שלהם והטעם כבר נמאס, כל פעם שאני אוכל פיצה *אמיתית* אני מגלה כמה זו שטות להזמין מהם כל הזמן.

הפיצריה הכי איכותית (ושאף אחד לא ינסה להתווכח איתי בכלל) בארץ היא לא אחרת מאשר טוני ווספה בשד' רוטשילד 140, ת"א.

אני אישית ממליץ על תוספת הבייקון שלהם. זה מ-ד-ה-י-ם. יש להם גם "פיצת סלט" שזו פיצה שמגיעה עם כל עשבי התיבול שקיימים וחתיכות עגבניות למעלה.. יאמי!

אתה משלם שם לפי משקל, אבל הם עדיין די יקרים. לא יקרים להחריד, אבל לעומת דומינוס אתה יכול להרגיש הבדל בכיס.

פורסם

אפשר להזמין 2 פיצות ב-75 ש"ח. זה בכלל לא יקר ובמיוחד כשמדובר בשני חברים לפחות. כל אחד אוכל 3 במכה והשאר הולכים למקפיא ונגמרים תוך יומיים.

:xyxthumbs: גם דומינו טעימה מאוד

אל תצחיק אותי בבקשה.

75? "לא יקר במיוחד"? זה לא שהפיצה שלהם ממש גדולה.

יש באיזור שלי כמה פיצריות שכונתיות, אחת מהן שאני מזמין ממנה דרך קבע כי היא פשוט מעולה (ואישית, אני מעדיף אותה על האט)

2 פיצות ב 65 שקל עם תוספת ובקבוק קולה.

זה מה שנקרא "לא יקר".

פורסם

פיצה טיים בגבעת שמואל אם אני לא טועה

הפיצה הכי טובה שאכלתי

פורסם

כן, זהו, נקודה חשובה לציון היא שהפיצות של האט נורא קטנות, אז זה לא נכון להשוות את המחיר שלהן לפיצריות שכונתיות.

זה נשמע מחיר סביר אבל אז אתה נזכר שזאת בעצם פיצה דיי קטנה..

פורסם

לא יודע אם אמרו אבל אהבתי את פיצה עגבנייה, דקה וכיפית, אל תאכל שם אם אתה לא רעב, זה סתם טעים ;D

פורסם

אני גם לא מבין איך אפשר לאכול פיצה עם בשר. זה לא קשור. (ובלי שום קשר לכשרות)

פיצה האט לדעתי דוחה.

זו לא פיצה, זו סופגניה. עוגה. לא יודע מה. אבל לא פיצה.

המרגריטה שלהם סתמית לחלוטין.

דומינוס טובים, אבל ממש לא ברמה של פיצה אמיתית.

יש גם את דומינו שמשום מה יש שאומרים שהם טובים, לדעתי הם סתם פיצה שכונתית חסרת טעם.

אני יותר בקטע של הפיצות הדקות האמת.

עגבניה מצויינים, למרות שיקרים מדי.

פיצה בטא בהחלט טובה.

באלנבי יש כמה סניפים של פיצה שש-בש, שלמרות שמה הטיפשי היא מעולה.

בהרצליה יש את פיצה ברודווי למי שמכיר- שמבחינת פיצות שכונתיות היא מספר 1. :silly:

(ואת קאסה-דל-פפה לידה שהיא בין העלובות)

בסופו של דבר לדעתי עדיפה בהרבה פיצה עם תוספת נורמלית, בצק טוב אך לא מוגזם (האט- ועוד הרבה) וגם לא המון גבינה.

כך אפשר להרגיש את הטעמים הטובים בפיצה- טעמים של בצק טוב ושל רוטב איכותי ותופסת לא טעם של שמן.

אמנם אין לי בעיה בסך הכל עם טעם "שומני"- אבל הגעתי למסקנה שאם אני כבר אוכל פיצה אז להנות מזה עד הסוף.

בשביל סתם טעם של שמן אפשר לאכול דברים יותר פשוטים.

בגלל זה גם הפסקתי להזמין את כל הפיצות העלובות האלה ב 25-30 שקל. לא יודע איך זה בפריפריה, אבל במרכז אין שום פיצה נורמלית במחירים האלה.

פורסם

בגלל זה גם הפסקתי להזמין את כל הפיצות העלובות האלה ב 25-30 שקל. לא יודע איך זה בפריפריה, אבל במרכז אין שום פיצה נורמלית במחירים האלה.

מסכים איתך ב100%.

תמיד יש את האלה שמזמינים פיצה ב30 שקל, "פיצה מעולה וטובה".

בסוף איזה זבל דק בלי טעם.

ושאני מזמין פיצה טובה שאני אוהב בסביבות ה60 שקלים.

אז הם אומרים שיצאתי פראייר.

אני אוהב את שיר לפיצה בקרית אונו(היא כשרה)

פורסם
  • מחבר

^ כן היא באמת אחלה פיצה, אני זוכר עוד שהם היו מביאים את הכרטיסי גירוד האלו ;D

כשאני מזמין לבד פיצה אני מתבאס לשלם 50 שקל על מגש, אז אני מזמין מאיפה שיש פיצות קטנות, ובד"כ הפיצות האלו מעפנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים