פורסם 2009 במרץ 2616 שנים לא!אתה עדיין תיהיה עסוק בלפתוח תרדים בפורום - פשוט אז תתחבט אם עשית את הדבר הנכון או לא.+1
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים מחבר אל תדאג כשיהיה לי המכשיר אני לא אפתח טראדים,רק בשביל המלצות למשחקים וכו'דרך אגב מי מפתח את מעבדי הCELL?
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים מחבר לזה שאמר גם מחב וגם קונסולה זה כבר יותר מידי,מחשב טוב יש לי ולכן אני אקנה קונסולה
פורסם 2009 במרץ 2616 שנים טוב אז בגלל זה אמרתי שכדאי שתחליט מה אתה מעדיף אי אפשר להשוות ביניהם זה לא רחוק מלהשוות מקרר ולתנורקונסולה זה יותר בשביל משחקים ,אם אתה אוהב לשחק אז הצעה שלי קנה קונסולה
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים וכדאי לקנות קונסולה מיד שנייה?אני בקרוב קונה DS יד שניה לא חושב שזה בעיתי או משהו
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר סבבה מקווה שזה לא יצור תקלות או משהואבא שלי אמר שעדיף יד שנייה ואת החסכון להשקיע במשחקים
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים בקצב שלוקח לך לבחור מה לקנות יעברו עוד כמה ימי הולדת ואז לדעתי תשקיע את הכסף במכונית.ד"א, כשאתה בקיוסק, כמה זמן לוקח לך להחליט איזה חטיף לקנות? ואיזה מסטיק? כמה משמרות עבודה עוברות עד שאתה מחליט?
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים אני חושב שאתה אופטימי מידי בטח יהיו חלליות אישיות עד שהוא יחליט לקנות PS3 רק שאז זה יהיה כל כך נדיר שהוא יצתרך לשלם הרבה במטבעות אנטי חומר ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.