עבור לתוכן

מחפש מסך 20" לצפייה בסרטים ולמשחקים בתקציב עד 2600שח

Featured Replies

פורסם

אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו.

האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר?

כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN.

מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים

במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מסך 20" ולא 22"

למסכי 22" יש אותה רזולוציה כמו למסכי 20", אני חושש שהתמונה תהיה פחות מפורטת, במיוחד במשחקים.

פורסם

יש בעיית מקום?

פורסם

^

קשה להאמין שזו בעיית מקום, כמה הבדל יש כבר בין 20 ל 22 ?

לא כזה רציני, חבל לא לקחת 22 איכותי כמו הדל, גם גדול וגם איכותי,

פורסם
  • מחבר

ערכתי את התגובה למעלה.

האם אין אפשרות למסך 20" בעל פאנל איכותי כמו זה שבקישור?

פורסם

בטח שאפשר, למה אבל? אתה מקבל אותו מסך רק פחות גדול, ובשביל סרטים עדיף כמה שיותר גדול.

פורסם

אני מעדיף מסך 20" ולא 22"

למסכי 22" יש אותה רזולוציה כמו למסכי 20", אני חושש שהתמונה תהיה פחות מפורטת, במיוחד במשחקים.

שמת לב לסתירה במשפט שלך?

אם אתנ מודאג מגודל הנקודה הגדול יותר במסך 22", תוכל לקחת מסך 20" לא רחב. אבל מסכים לא רחבים נחשבים פחות טובים למשחקים.

פורסם
  • מחבר

למסכי 20" ו 22" יש בדרך כלל את אותה רזולוציה של 1680 על 1050 פיקסלים, לכן אני משער שבמסך 22" שגדול יותר פיזית, התמונה תהיה פחות מפורטת כי הפיקסלים גדולים יותר מאילו שיש במסך 20", אולי במשחקים, אולי בכלל, אולי בגלל שאני רגיל למסך 20" ואולי אני טועה.

בטח שאפשר, למה אבל? אתה מקבל אותו מסך רק פחות גדול, ובשביל סרטים עדיף כמה שיותר גדול.

אילו דגמים?

פורסם

אתה טועה, תלך על ה22 שהוצע לך ,למה אתה נעול על 20?

22 זה המינימום לצפייה בסרטים, מה גם שהדל שהוצע הוא מצויין לכל שימוש, פשוט ככה,

פורסם
  • מחבר

משום מה שכתבתי למעלה. אני טועה במה?

וכתבת שקיימים מסכי 20" עם פאנל איכותי, על אילו דגמים אתה מדבר?

תודה על ההצעה הראשונית, יכול להיות שבסופו של דבר אלך עליה.

פורסם

בקביעה שלך ש22" פחות מפורט מ20".

אין סיבה לקחת 20, אם אפשר לקחת 22

פורסם
  • מחבר

אני לא קבעתי שום דבר, רק שאלתי.

למה לא הגיוני מה שרשמתי? אותה רזולוציה, הפיקסלים יותר גדולים במסך 22" מאשר ב 20", אז מה שמופיע על המסך יהיה פחות מפורט על מסך 22" מאשר על 20", לא? אם מישהו ישים לב לזה זה עניין אחר. תחשוב על מסך 20" עם רזולוציה של 800 על 600 פיקסלים...

תחשוב שאני פשוט רוצה להבין את העניין הזה, ללא קשר אם אני מעוניין בקניית מסך או לא.

עדיין ארצה הצעה למסך 20" עם פאנל איכותי, רשמת שקיים? (LL SS)

פורסם
  • מחבר

נראה שזה עם פאנל TN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים