פורסם 2009 במרץ 2316 שנים שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית,אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה,ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו,אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה.תודה מראש לכולם!
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אם יש לך ממיר שמצויד ביציאת DVI/HDMI או VGA אז אין שום בעיה לחבר אותו ישירות למסך.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים נראה לי התכוונת בין הכניסות.בהגדרות של המסכים ישנה אפשרות לברור בין הכניסות.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר במידה והמחשב מחוברוגם הממירולצורך דוגמא שניהם עובדיםאיך אני בוחר איזה מהם יוצג על המסך?יש כפתור על הHUD של המסך?
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אני לא מכיר את המסך שלך אבל באופן כללי במסכים בעלי יותר מכניסה אחת ישנה אפשרות ב- OSD לברור בין הכניסות.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ^ בדרך כלל במסכים יש את הכפתור / אפשרות בתפריט המסך שנקראת SOURCE ושם זה מחליף לך את היציאה.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים יש לי את ה-T240, יש לך בצד שמאל של המסך כפתור יעודי להחלפת ה-SOURCE.DVI, HDMI, VGA.המסכים זהים (240, 260) אז אם אתה צריך משהו תגיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.