פורסם 2009 במרץ 2216 שנים שלום,יש בבעלותי עכבר דיאמונדבאק כבר קרוב לשנתיים.העכבר עבד מצוין ללא בעיות עד שעברתי להשתמש במחשב חדש לפני כשבועיים.פתאום העכבר מפסיק לעבוד וכאילו נכבה (לפעמים משילוב עם כיבוי של סנסור).האם משיהוא שמע / מכיר פתרון לבעיה המציקה הזאת?היא מופיעה במשחקים בעיקר ואין דבר מעצבן יותר שיתוק פתאומי באמצע קרב לוהט.נ.בבדקתי כבר את החיבורי usb , יש לי מקלדת usb שעובדת בסדר גמור ולכן אני מניח שהבעיה בעכבר עצמו.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים עדכן ל- firmware ודריבר אחרון, כמו כן, עדכן BIOS ללוח האם.לא בהכרח רלוונטי אבל דבר בסיסי לעשות בתור התחלה.בעניין הלוח, נסה לחבר איזה diskonkey במצב קבוע (עדיף עם readyboost של ויסטה, שיהיה פעיל) ובדוק אם במשך הזמן יש התנתקויות.נסה לחבר את העכבר בחיבורי USB שונים.מה קורה כשהעכבר מפסיק לעבוד ? האם הוא פתאום ממשיך באופן אקראי \ דורש אתחול \ דורש ניתוק-חיבור ?
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר לפעמים דרוש חיבור וניתוק מחדש של העכבר ולפעמים הוא פשוט חוזר לעבוד כרגיל (מלווה בצליל של ניתוק וחיבור מכשיר USB)
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר עדכון:החלפתי את הדיאמנודבאק בעכבר usb פשוט ואז צצה בעיה אחרת.שאני מזיז את העכבר מהר הוא משתגע ומתחיל לזוז לכיוונים בלתי צפוים.האם זה אומר שיש בעיה של USB?
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים אם העכבר הפשוט שחיברת עובד באופן תקין על מחשב אחר אז אכן זה אומר שיש בעיה במחשב. אגב הבעיה יכולה להיות או בחומרה או בתוכנה.
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים מחבר טוב אחרי חיפוש מעמיק בגוגל נראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת.הרבה משתמשים התלננו על בעיה דומה והאשימו את הכבל של עכבר בקרע.האם יש דרך לחליף / לתקן כבל פגום ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.