עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עבודה ופסיכומטרי בגיל 17

Featured Replies

פורסם

אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2

אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת.

יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן.

בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם)

מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא)

אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי.

אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?

פורסם

קורס פסיכומטרי יכול לנוע בין 1000 לבין 5000. תלוי במקום, ותלוי אם אתה ניגש עצמאית, יש בתי ספר שמארחים אצלם קורסי פסיכומטרים חיצוניים של לחמן ושות' במחירים ממש זולים, ואפילו מקיימים מלגות.

עבודה בזמן הפסיכומטרי ? הכל עניין של ניהול זמן, ואחריות אישית. אתה יכול למצוא זמן להכל, אבל זה תלוי איך אתה מארגן את הזמן שלך.

איפה לעבוד ? :(

אין לי שמץ. אני גם בסביבות הגיל שלך (י"ב - 17.5), ואני מחפש עבודה, ללא הצלחה בנתיים.

מלצרות זאת עבודה שיכולה להיות משתלמת אם אתה נמצא אצל מעסיק הוגן, ומרויח טוב מטיפים. בנוסף, עבודה כ"עצמאי", בלימוד מחשבים, או Whatever, זאת אופציה שאפשר לקחת בחשבון, אבל לא כמקור שכר עיקר כמובן, אלא כתוספת. אם תמצא קהל ילדים / הורים שיהיו שמחים לקבל את שרותך - הרוחת.

ואני אשמח לשמוע על העבודה בתחום הסקרים שיצא לך להתנסות בה ::)

פורסם

אני שמעתי ממקור אמין שמי שרוצה ללכת לעתודה בצבא, חייב לעשות פסיכומטרי לפני אפריל בכיתה י"ב, אז אם אתה עכשיו ב-י"ב כנראה שכבר לא תוכל...

תבדוק לגבי הנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

יש לי עד אפריל 2009 אבל בכל מקרה אם אני לא אעשה בקיץ הזה לא יצא לי לעשות לפני צבא.

אני אשאל בבי"ס לגבי קורסים, אשמח להצעות לעבודות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.