פורסם 2009 במרץ 2216 שנים לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית).לאחרונה הדיסק הקשיח כשל.היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים יש את המפיצים\יבואנים של WD בישראל תתקשר אליהם הם צריכים לתת לך פיתרון מאחר שהחנות שמכרה לך נסגרה.LIFE Computers Ltdhttp://www.lifecomputers.co.il Tech Data Israelhttp://www.techdata.co.il
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים יש את המפיצים\יבואנים של WD בישראל תתקשר אליהם הם צריכים לתת לך פיתרון מאחר שהחנות שמכרה לך נסגרה.LIFE Computers Ltdhttp://www.lifecomputers.co.ilמצבך קצת יותר בעייתי היות שלייף פשטו רגל לפני מספר שבועות כך שעליך לקוות שלמיר קנתה את הדיסקים שלה מTECHDATA ושהםיתנו לך אחריות על הדיסק.
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים במקרה הגרוע ביותר תאלץ לבצע החלפה ישירות דרך היצרן- עלות המשלוח ליצרן תיהיה על חשבונך.כדאי לבדוק האם תאריך סיום האחריות המופיע באתר WD זהה לזה שמופיע בחשבונית.http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp?custtype=end&requesttype=warranty〈=en
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים במקרה הגרוע ביותר תאלץ לבצע החלפה ישירות דרך היצרן- עלות המשלוח ליצרן תיהיה על חשבונך.כדאי לבדוק האם תאריך סיום האחריות המופיע באתר WD זהה לזה שמופיע בחשבונית.http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp?custtype=end&requesttype=warranty〈=enאיך תאריך סיום האחריות באתר WD יכול להיות זהה לתאריך על החשבונית שהוא קיבל כשרכש את הדיסק בלמיר ? הרי עברו מספר שבועות עד מספר חודשים מרגע ייצור הדיסק, דרך המשלוח לארץ, קליטה ואיחסון אצל היבואן ואולי גם אחסון לפרק זמן כלשהו בלמיר עד המכירה בפועל. האחריות של הדיסק עבור הקונה אמנם מתחילה בחשבונית שמקבל מהחנות וכל השאר קשור כבר להתחשבנות בין היבואן ליצרן...
פורסם 2009 במרץ 2216 שנים לאחר רישום הכונן באתר WD, האחריות מתעדכנת (צריך לשלוח חשבונית קנייה).[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר תודה חבר'ה! פניתי ל-Datatech, ומסתבר שהדיסק לא נקנה מהם. עם זאת, הם כרגע עובדים על תהליך שבו יוכלו לתת שירות לכל מוצרי WD. הם ביקשו שאפנה אליהם שוב עוד שבוע שבועיים ואז אולי הם יוכלו לתת שירות למוצר. בנתיים עשיתי Registration לדיסק הקשיח באתר של WD. אני תוהה מתי אני צריך לשלוח להם את חשבונית הקניה (So, מאיפה הבאת את ה-Screenshot הזה?)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.aspלאחר הקשת המספר הסידורי מופיעה טבלה ובה סעיף "Exp Date", כאשר מעבירים את הסמן על התאריך מופיע המידע.אני חושב שאתה יכול לשלוח לאחר ההרשמה- זה לא יכול להזיק.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים ליאור, אני מציע לך בכל זאת לפנות ללייף מחשבים.לפי מה שהבנתי הם ממשיכים לספק תמיכה למוצרים שהם הביאו לארץ, בכללם הכונן הקשיח שלך.אם תתקל בבעיות, תגיב כאן בבקשה.
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אני נתקלתי בבעיה דומה עם טוק דאטה , רכשתי שני כוננים קשיחים בארה"ב כל אחד 500 גיגה עבדו סבבה איזה שנה ואז שניהם נדפקו, נכנסתי לאתר של WD נרשמתי עם המספר הסידורי ונמסר לי שלא ניתן לקבל שרות היות ואני נמצא בארץ ושעלי לפנות ליבואן הרישמי, התקשרתי לטוק דאטה והבחורה שאיתה דיברתי בדקה ואמרה שהיא לא יכולה להחליף לי את הכוננים.......באסה
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מחבר אני מנסה כבר יומיים להשיג את Life Computers וזה בלתי אפשרי האתר שלהם למטה, הצלחתי להוציא דרך גוגל-קאש את הטלפונים הבאים: 09-7774500 09-7774510 09-7774511 09-7774515 נדמה שכולם תפוסים באופן תמידי, כביכול מנותקים. גם ניסיתי לשלוח להם אימייל ל-support@lifecomputers.co.il ואין מענה. יש למישהו מושג אם הם עוד פעילים? רעיונות?
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים מצבך קצת יותר בעייתי היות שלייף פשטו רגל לפני מספר שבועות כך שעליך לקוות שלמיר קנתה את הדיסקים שלה מTECHDATA ושהםיתנו לך אחריות על הדיסק.
פורסם 2009 במרץ 2516 שנים ליאור, אני מציע לך בכל זאת לפנות ללייף מחשבים.לפי מה שהבנתי הם ממשיכים לספק תמיכה למוצרים שהם הביאו לארץ, בכללם הכונן הקשיח שלך.אם תתקל בבעיות, תגיב כאן בבקשה.
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים מחבר עדכון: ניסיתי להשיג את Life Computers והם מתעלמים מפניותי באופן שיטתי, עצוב מאוד.לגבי Datatech (תיקון: Tech Data) - הם אמורים להחזיר לי תשובה אחרי החג האם הם יוכלו להחליף לי את הדיסק הקשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.