עבור לתוכן

עדיין בתול - חייב לצאת מזה

Featured Replies

פורסם

ילדות היא OVERRATED

אפשר לקיים יחסי מין בתור ילדים, ולהתנהג כילדים בתור מבוגרים :P

• תגובות 98
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מסכימה איתך חלקית, נכון שזה הגיל, אבל בגיל 13 היית מוכן לשכב איתה אם הייתה לך ההזדמנות?

אני לא יודעת מה קורה אצל בנים פיזית בגיל 13 ואם באמת זה אפשרי, אני לא יודעת, לא בקיעה בנושא נגיד ככה :)

וברור שכל בן יקפוץ על ההזדמנות, כי זה בן...

אתה צודק שלפעמים באמת זה הגיל, ויש כאלה שמוכנים בגיל 15 כמוך, אבל יש כאלה שלא, ורוצים לחכות למישהי מסוימת

או שהם פגשו אותה ועדיין לא מוכנים לאקט עצמו

שוב, זה מאוד אינדיווידואליסטי, אבל אני עדיין חושבת שילד בן 13 צריך להיות ילד ולא לחשוב על יחסי מין כל כך מוקדם, ילדות יש פעם בחיים

יחסי מין יבואו גם אחרי

מורן אני מבין מאיפה כל זה נובעה אבל העובדה היא כזו סקס באה קודם כל בשביל הנאה (גם אצל נשים וגם אצל גברים אז לא להיתכחש ;) )

אני יכול להגיד לך שפיזית רוב הבנים מוכנים לקיים יחסי מין בסביבות גיל 12 (נכון שיש יוצאי דופן לטוב ולרע)אבל מנטלית אני לא חושב שיש ילד שהוא פחות מבן 15 שמוכן באמת לקיים יחסי מין ,מה גם שלרוב אלו שמקיימים יחסי מין בגיל מוקדם (לפניי 15 ) זה לרוב ילדים ילדותיים ומתומטמים (מה שמוכיך שזה גם לא דבר מנטלי אלה יותר גופני)בעלי התנהגות פוזרית וערסית בצורה קיצונית.

אגב גיל 13 זה כבר לא כל כך ילד ותאמיני לי שבנים חושבים על זה כבר בגיל 10 (אני לא יודע מה אצל בנות אבל אני משער שזה באה יותר מאוחר למרות שזה מוזר כי אתן מיתפתחות ליפנינו).

ואני לא יודע מה איתך אני לא מוצא מה כל כך מדהים בילדות , אצלי זו הייתה תקופה זועה (בניגוד לנעורים שעד עכשיו הכל בן ז**ה) .

פורסם

זה פחות או יותר מה התכוונתי .V V V

הוא חרמן מת וכבר שנים משעשע את עצמו ( מאונן ) - לי זה נשמע כאילו הוא מוכן כבר לשגל - מה את חושבת ???

ואם יש לו בעיה שהיא איננה רפואית - זו כניראה בעיה בראש .

אתה יוצא מנקודת הנחה שגוייה שיש לו בעיה.

כשזה יהיה מספיק חשוב לו, ותהיה לו הזדמנות טובה הוא כבר יגרום לזה לקרות.

ופנייה אישית לפותח הפוסט:

לך תזדיין.

פורסם

הבעיה היא, שיש לו בעיה שהוא מנסה להפוך לבעיה שלנו .

או במילים אחרות : הוא מז**ן לעצמו ולנו את השכל במקום לז**ן משהו אחר .

הגיל הגופני הוא מוקדם יותר מאשר הגיל הנפשי לצורך יחסי מין .

פורסם

מורן היקרה איזה סרט אמריקאי ראית היום?

מה קשור סרט אמריקאי???

זאת דעה שלי, אתם לא חייבים להסכים איתה אלא רק לכבד אותה זה הכל

אני חושבת שעושים מסקס יותר מידי, וזאת בדיוק הבעיה יש הבדל בין סקס לבין יחסי מין לבין "לעשות" אהבה עם מי שאוהבים, כל אחד מהם עומד בפני עצמו

אצלי הילדות הייתה מצויינת, ואני חושבת שסקס לא צריך לבוא בגילאים קטנים יחסית כמו 12-13, מה לעשות, ככה אני מאמינה

אני יודעת שהרבה חושבים על לעשות, אפילו בגילאים האלה, אבל זה לא אומר שמממשים כל דבר שרוצים...

לא מבינה לאן אנשים ממהרים, אין את כל החיים בשביל זה???

אתה היית רוצה שהבת שלך או הבת שלך ישכבו כבר בגיל 12-13? כי אני ממש לא....

אולי אני מיושנת, ואולי לא אבל זאת ההרגשה שלי בנושא, לכל אחד מותר שתהייה את הדעה שלו בנושא :) מכבדת כל דבר

פורסם

מורן, מסכים איתך לגמרי.

אגב, זה ברור לכולם שאיך שאנחנו תופשים את עצמנו, שונה לחלוטין מאיך שאנחנו תופסים את הסביבה שלנו, או אפילו מאיך שאנחנו מתנהגים באמת

(קצת פסיכולוגיה בגרוש)

לכן גם ילד בן 12, שיסביר את כל הרציונאל בעולם לשכב, יסכים שלא היה מוכן שאחותו התאומה תשכב, או לחילופין, ילדיו

פורסם

^^^

זאת בדיוק טענתי!

(בהמשך לפסיכולוגיה בגרוש - אנחנו מחולקים ל-I ו-ME כאשר ה-I מבטא את מה שאנחנו באמת וה-ME מבטא את מה שאנחנו מראים כלפי חוץ לסביבה, וכמובן שיש פער גדול ביניהם, ככה שילד בן 12 לא ממש מוכן נפשית לקיים יחסי מין למרות שהוא אומר שכן)

פורסם

אתה היית רוצה שהבת שלך או הבת שלך ישכבו כבר בגיל 12-13? כי אני ממש לא....

את רשמת שהבת של ועוד פעם שהבת שלך , אם את היתבלבלת והיתכוונת לבן ולבת ולא לבת ולבת אז יש לי מה להגיד בנושא, לא הייתי רוצה שהבת שלי תישכב עד שהיא תוכל לבוא ולהגיד אני רוצה לעשות סקס , מה הכוונה ,הכוונה היא כזו אני הייתי רוצה שהבת שלי תעשה סקס שהיא תיהיה בגיל שבו היא תדבר על סקס חופשי ולא תהיה כמו כל הילדות הביישניות האלה בנות 15 שאפילו לא יכולות להגיד את המילה הזו ,או בקיצור שהיא תהיה לפחות בת 17 .

בניגוד לכך ,הבן שלי , הייתי רוצה שיעשה סקס כמה שיותר מוקדם (מיצידי באותו יום שיעמוד לו )בכדיי שיוכל להסיר את "ספק ההומו" ובכדיי שיוכל ליצבור ניסיון לפעמים שהוא יעשה את זה באמת מאהבה .

אגב יש מיקרים יוצאי דופן של ילדים קטנים שבאמת מוכנים לזה רגשית (אני מכיר כמה זוגות שבקשר בערך מכיתה ה' ונישארו ביחד כל הזמן הזה של התיכון )

פורסם

אלכס, אתה תתפלל שהבת שלך לא תגיד לך סקס לעולם... לא משנה באיזה גיל.

וגם לא משנה כמה סקס הבן שלך יעשה - אם הוא נולד הומו, הוא הומו!

ומורן, זה יותר בקטע של עצמי, אגו, וסופר-אגו... אבל בשביל HWZONE זה מספיק ;)

פורסם

צביעות לשמה, אתה רק מחזק את הטענה שבנים שמזיינים על ימין ועל שמאל הם "גברים גברים", ובנות שנותנות הן שרמוטות..

בנות מגיעות לבגרות מינית כמה שנים טובות לפני בנים, הדבר היחידי שמשתנה זה התפיסה של החברה...

פורסם

צביעות לשמה' date=' אתה רק מחזק את הטענה שבנים שמזיינים על ימין ועל שמאל הם "גברים גברים", ובנות שנותנות הן שרמוטות..

בנות מגיעות לבגרות מינית כמה שנים טובות לפני בנים, הדבר היחידי שמשתנה זה התפיסה של החברה...

[/quote']

בנות מגיעות לבגרות מינית במיקרה הטוב שנתיים ליפניי הבנים ,ובמוח הן מגיעות הרבה אחרי (שלא יקפצו פה עליי , דיברתי על בגרות מינית לא רמת משכל).

וגם לא משנה כמה סקס הבן שלך יעשה - אם הוא נולד הומו, הוא הומו!

חחח האמת אתה צודק אם הוא הומו הוא הומו (אפילו גילו גן שאחראי על זה אבל זה יהיה מעוד מגעיל לדבר אליהם בתור מחלה כי הם לא)

אבל אני דיברתי בכדיי להסיר את הספק של ההומו ,זה לא משנה כמה גבר את מבפנים אם אתה לא קיימתה יחסי מין עד גיל מסוים את ניראה בעייני החברה כאחד שנימשך למין הלא נכון .

אגב , שמתי לב שלרוב אלו שקיימו (או אמרו שקיימו) יחסי מין בגיל מקדם הושפעו מבחינה חברתית לטוב אז אישית אני מעדיף שהבן שלי יהיה בסדר מבחינה חברתית לכן אם קייום יחסי מין זה קרש קפיצה מבחינתי זה בסדר .

פורסם

alexbmw - כן התכוונתי לבת שלך או לבן שלך, טעות שנבעה מהקלדה מהירה ועיוורת

וזה ממש לא קשור כמה פעמים הבן שלך למשל יעשה סקס, אם הוא הומו אז הוא הומו ואין אפשרות לשנות את העבודה הזאת... זאת לא העדפה מינית...

chook_rl - כן אתה צודק, אבל אנשים פה לא ידעו על מה אני מדברת אם אני אגיד אגו, סופר אגו ועצמי... וחוץ מזה הסתכלתי על זה מכיוון הסוציולוגיה ולא הפסיכולוגיה, כי מישהו דיבר על חברה

ואני איתך בעניין שבדרך כלל אבות לא רוצים לשמוע מהבנות שלהם את המילה סקס לעולם... חחח :)

אלכס - שתהיה אבא תבין, אולי בגלל שאתה עוד צעיר(לא יודעת בן כמה אתה) עוד לא יצא לך לחוות את הרגש של איך לטפל בילד קטן או להיות אב לילד

אבל שתהייה אבא הכל ישתנה אני מבטיחה לך

פורסם

מה ישתנה ? גם שאני יהיה אבא אני ירצה שהבן שלי יקיים יחסי מין (כמובן עדיף שמוגנים)בתדירות גבוה , ושהבת שלי תישמור על עצמה כמה שיותר .

ואני לא יצוטט את עצמי אבל כבר אמרתי בקשר לנושא הזה משהוא בתגובה הקודמת .

ציטוט :אבל אני דיברתי בכדיי להסיר את הספק של ההומו ,זה לא משנה כמה גבר את מבפנים אם אתה לא קיימתה יחסי מין עד גיל מסוים את ניראה בעייני החברה כאחד שנימשך למין הלא נכון .

פורסם

פשוט וקל...

אם אתה בסדר עם בנות תישכב עם אחת בישביל הביטחון (רואים שאין לך בגרוש).

ואח''כ כשיהיה לך ביטחון תישכב עם הבנות שבאמת תירצה!

גם אין לך מה לעשות עניין לדעתי עד גיל 25 זה בסדר ליהיות בתול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים