עבור לתוכן

עדיין בתול - חייב לצאת מזה

Featured Replies

פורסם

מכל הפורומים בעולם הוא שואל איך לזיין- בפורום של מחשבים.

זה כמו לחפש קונדומים אצל הירקן.

פה מקסימום יסדרו לך דייט ב- WoW.

• תגובות 98
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
FleshlightSR.jpg
פורסם

לספק מישהי מינית לא אמור להיות כל-כך קשה הרי זה תהליך טבעי ודיי פשוט.

פורסם

נראה לי במצב שלך לא אמורה להיות בעיה כלשהיא.

קח יוזמה, תיזום זה חשוב.

לא בעיה היום.

ילדים בגיל 15 כבר לא בתולים.

וזה גם לא סוף העולם שאתה עדיין בתול בגיל הזה.

פורסם

מצד אחד, להיות בתול בגיל שלך זה לא חריג בכלל (ואל תאמין לשטויות שכולם מסביבך מספרים לך, יש בתולים רבים בגיל 18). מהבחינה הזו אתה לא צריך להלחץ.

מצד שני, אני חושבת שבהחלט יש עודף היסטריה סביב הלחץ על בני נוער לקיים יחסי מין עם האדם "הנכון" בפעם הראשונה. אני מכירה מעט מאד אנשים (ובמיוחד מעט מאד נשים) שחוו סקס טוב בפעם הראשונה שלהם.

אני לא אומרת שתקפוץ על כל בחורה פנויה באיזור גם אם אתה שונא אותה ולא נמשך אליה, אני אומרת שזה רק סקס בסך הכל. לא צריך לעשות מזה סיפור כלכך גדול והיא לא צריכה להיות אהבת חייך. זו חווית למידה, תגמור עם זה ותוכל להתחיל להנות מזה במקום להיות לחוץ בנושא.

פורסם

^^^

כנראה שאת צריכה חויה מתקנת :cool2:

פורסם

מצד אחד, להיות בתול בגיל שלך זה לא חריג בכלל (ואל תאמין לשטויות שכולם מסביבך מספרים לך, יש בתולים רבים בגיל 18). מהבחינה הזו אתה לא צריך להלחץ.

מצד שני, אני חושבת שבהחלט יש עודף היסטריה סביב הלחץ על בני נוער לקיים יחסי מין עם האדם "הנכון" בפעם הראשונה. אני מכירה מעט מאד אנשים (ובמיוחד מעט מאד נשים) שחוו סקס טוב בפעם הראשונה שלהם.

אני לא אומרת שתקפוץ על כל בחורה פנויה באיזור גם אם אתה שונא אותה ולא נמשך אליה, אני אומרת שזה רק סקס בסך הכל. לא צריך לעשות מזה סיפור כלכך גדול והיא לא צריכה להיות אהבת חייך. זו חווית למידה, תגמור עם זה ותוכל להתחיל להנות מזה במקום להיות לחוץ בנושא.

מסכים איתה :xyxthumbs:

פורסם

גם אני עם ורדה, אמנם לא יצא לי להיות במצב שלך אבל אם זה לא קרה עוד אולי לטובה...

פורסם

כמה שטויות - שגל כשיש לך את ההיזדמנות , מכווערת ? יפה ? יש לה מה שאתה צריך , אתה בתול , למי אתה מחכה ? לא נמאס לך רק לדמיין איך זה ? - זה הרבה יותר טוב בשניים , וחוץ מיזה - תקע ויפתח לך המזל , קודם כל בגלל שאתה תבין את הערך של הבנות ואחר בגלל שיהיה לך ריח של שגלן דבר שמושך עוד נקבות לנסות ולראות מה ההיא מצאה בך ( הן בטוח יתאכזבו , אבל מה איכפת לך - חחחח ).

פורסם

אחי, אם יש ארבע בחורות שרוצות אותך, אתה מוטרד מזה שאתה בתול, ואתה עדיין לא עושה את הסיפתח עם אחת מהן, אתה ללא ספק רוכב על אופניים בלי מושב.

פורסם

facepalm.jpg

ילדון,חלאס עם האמריקן פאי וכל הקומדיות נעורים סוג ד'.

נושאים כאלו מתאימים לרמה של FXP,נו באמת...

פורסם

מה הסיפור לא הבנתי,אני חגגתי גיל 18 במועדון חשפנות ולקינוח יגאל אלון שני מספרים,נפתחו האופקים ומאז הכל תקין.

פורסם

מה הסיפור לא הבנתי,אני חגגתי גיל 18 במועדון חשפנות ולקינוח יגאל אלון שני מספרים,נפתחו האופקים ומאז הכל תקין.

WTF ביגאל אלון יש רק רוסיות זקנות יא סוטה :o

פורסם

יפה שאתה יודע את זה

והכי טוב זקנה , היא חושבת שזה יכול להיות המספר האחרון שהיא מקבלת בחיים שלה - אז היא נותנת את הנשמה . :smile1:

פורסם

WTF ביגאל אלון יש רק רוסיות זקנות יא סוטה :o

והן בד"כ מהשופרסל/משביר H&O :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים