עבור לתוכן

איך הנושא של יוקר המשחקים בPS3 משפיע עליכם?

Featured Replies

פורסם

איך העובדה שבPS3 אי אפשר לקנות כל הזמן משחקים משפיעה עליכם?כאילו זה לא מרגיז שאפשר את אותם משחקים כל הזמן לשחק במחשב ובPS3 צריך לחכות די הרבה זמן בין משחק למשחק בזמן שאנשים במחשב כבר גומרים את המשחק?

נראה נושא מעניין

נראה מה יהיו התגובות

שבוע טוב

פורסם

זה נקרא עבודה. תשיג אחת ותקנה את כל המשחקים שאתה רוצה

פורסם
  • מחבר

חחחחח אהבתי את התגובה

אני מדבר גם על אנשים שלא עובדים....

פורסם

בתור אחד שלא קנה קונסולה, וגם כשהיה לי PSP זה היה אחד השיקולים , וכשאני מתלבט אם להשקיע כסף בקונסולה זה ה-שיקול שלי ב"ה" הידיעה.

אני אגיד לך כזה דבר - לדעתי לקנות משחק בכסף זה לא נורא , זה מקובל על הדעת ואף הגיוני !

מצד שני אני אגיד לך שלקנות משחק במחיר שדורשים לPS3 שאם אני לא טועה בממוצע בסביבות ה350 - הוא בלתי הגיוני בעליל ורק בגלל מחירים כאלה אסור לקנות משחקים !

עדיף לשחק סוליטר ולא לקנות משחק ב350 שקל !

אם היו הגיוניים ומבקשים 10-50 שקל למשחק - אולי אז היה שווה לקנות אותם.

בזמנו כשיצא i-Ninja - באמת משחק מדליק - לא היה אותו להורדה איזה 3 חודשים , אז קניתי אותו באיביי ב10 דולר כולל משלוח - מחיר הגיוני לכל דבר.

בקיצור אם לקנות קונסולה זה רק XBOX 360 עקב העובדה שאפשר לשחק בו בזיל הזול

פורסם
  • מחבר

אבל מצד שני אם אתה מיישם את ה"זיל הזול" אתה נחסם מהLIVE-מה שפוגע לך ברוב הקונסולה

פורסם

אבל מצד שני אם אתה מיישם את ה"זיל הזול" אתה נחסם מהLIVE-מה שפוגע לך ברוב הקונסולה

זיל זול , אפשר להתפשר , מה שלא משתמשים לייב עושים בזיל וזול ומה שעושים לייב - במידה ואין לו פתרון זיל הזול - קונים

פורסם

קניית משחקים יד שניה היא פתרון יחסית טוב מאד וזול מאד

חוץ ממשחק אחד שהגיע עם ריח חזק של סגריות כל המשחקים שקניתי יד שניה הם במצב צעולה ושמורים להפליא

כמו כן גם אם מחכים מספיק זמן אז משחקים חדשים יעלו קצת פחות (בקנייה דרך EBAY,גם לחדשים וגם משומשים) ככה שבמשחק אחד שעולה בארץ אני משיג 2

והקטע של לשחק במשחק אחרי שכולם כבר גומרים לשחק בו לא משפיע בכלל,לפחות לא לי.

וכגם כשאני קונה משחק זה לא לפני שאני מסיים את הקודם אז ככה שזה לא מפריע בכלל ל- wish list שלי בסופו של דבר אני משיג את המשחקים שאני מעוניין לשחק בהם ובעלות נמוכה.

פורסם

אפשר גם אפשר לשחק בלייב ולשחק בזיל הזול.

את המשחקים המקוריים אלו שבאמת אני אוהב ולא רוצה להשיג בכל מיני דרכים אני מזמין מחול.

המחירים של המשחקים בארץ צריכים , וחייבים להיות שווים למחירים בחול! 60$ מקסימום!

פורסם

א. משחקים הם לא "חובה" ויש אנשים שקונים ולא "משיגים" - זו מותרות בדיוק כמו ללכת לקולנוע - לא עובדים? אין כסף? לא קונים , אבל זה אני.

ב. בעיקר מזמינים מחו"ל או מחכים למוזלים, רק פעם ב... קונים בארץ במחיר "מלא".

ליביו

פורסם

אתם כועסים על ילד כבן 13(חן מ,וסלח לי אם טעיתי בשנה לכאן או לכאן) לעבוד ולקנות משחקים...אז נכון שכן צריך לעבוד וכן צריך לקנות משחקים..אבל זאת לא אשמתו שהוא עוד צעיר,אל תכעסו עליו.. :P

פורסם

אשמתו או לא - גם בגילו לא גנבתי משחקים (או שכפלתי , או איך שאתה רוצה לקרא לזה) אלא חסכתי דמי כיס וקניתי / עבדתי בחופשים.

ליביו

פורסם

"הילד" בן 18. לא יקרה כלום אם הוא יעבוד בשביל המותרות שלו

פורסם

"הילד" בן 18. לא יקרה כלום אם הוא יעבוד בשביל המותרות שלו

וואו,באמת?? על פי התגובות שלו(סבתא הסכימה לקנות לי LCD וכו') הייתי בטוח בשיא הרצינות שמדובר בילד צעיר..

אם אכן כך הדבר,אני לוקח את המילים שלי חזרה ומשנה את תגובתי ל:

GET A JOB,SLACKER!!

פורסם
  • מחבר

כן אני בן 18

אני רוצה לעבוד כדי לממן את המותרה הזו שנקראת PS3,אבל הבעייה שאין זמן בגלל בגרויות,ואם תמצאו לי פיתרון איך לשלב עבודה ובגרויות של כיתה יב אני אשמח מאוד,כי אני יודע שאני לא אהיה תלוי בהורים במשחקים והם יגידו חכה עוד קצת וכו' ואני כן מאוד ארצה את המשחק....

ליביו דמי כיס יש לי,אני חוסך כל שקל בשביל הPS3 עצמו ואחרי זה ממה שישאר אני אקנה משחקים

בהזמנה מחול לא לוקחים עוד כסף בעבור משלוח?

פורסם

כמו שכבר אמרתי לך בתראד אחר זה לא בעיה לשלב עבודה ולימודים

אלא אם כן אתה לומד ב90 אחוז מהזמן הפנוי שלך

או שאתה מאמין שאתה הולך לעבוד במשרה מלאה או משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים