עבור לתוכן

מה המחיר הנהוג לשלם היום על מהירות 4 מגה?

Featured Replies

פורסם

ציינתי שזה ללא התחייבות

וזה חבילה שקיבלתי בזכות אחותי

פורסם

במה עוסקת אחותך , אם אפשר לשאול ?

פורסם

במה עוסקת אחותך , אם אפשר לשאול ?

לפי המחיר היא כנראה עובדת בבזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

נו, זה ברור שלעובדים יש הטבות. עובדי אגד מקבלים נסיעות בחינם, עובדי אלעל טיסה בחינם וכו' וכו'. זה לא פרט שהיית צריך לפסוח עליו.

מכאן אני מסיק שאם בזק יורידו את המחיר ב-10 ש"ח אזי מדובר בעסקה מצויינת

פורסם
  • מחבר

בתור עובד בזק אני יודע המחיר הכי נמוך (אותו רק "קשרי לקוחות" יכולים לתת) הוא 66.90 כולל מע"מ, ואולי עוד חודש או שניים חינם.

בזק ב"ל יכולים לתת 4 מגה ב39.90 או 44.90, לא סגור על זה.

רק רציתי להגיד שביום שלישי בערב דיברתי עם קשרי לקוחות והם הציעו 81.90 אבל חשבתי שאפשר להוריד אותם עוד אז ביקשתי להתנתק "כי המחיר גבוה ביחס לאחרים". הם לא התרגשו ואמרו לי "או קיי אני אנתק אותך. מתי נוח לך?" ואני עניתי שביום חמישי. כל הזמן הייתי בטוח שמישהו יתקשר אליי וינסה לשכנע אותי להישאר אבל בסוף הם כן ניתקו אותי וכשהתקשרתי להחזיר את זה כבר היה מאוחר ורק היום חיברו אותי (היו צריכים להגיע ולחבר דרך המתקן שלהם שברחוב!) כי בסופ"ש הם לא עובדים.

המחיר שאמרת ממש אבל ממש לא נכון ולא מה שהם מוכנים. הייתי בטוח שיורידו לפחות 5 שקלים אבל גם את זה הם לא היו מוכנים.

חשוב שמי שמסתובב קבוע בפורום יזכור את המקרה שלי וינחה אנשים אחרים שמה שאומרים בקשרי לקוחות זה אכן המחיר הסופי.

פורסם

רק רציתי להגיד שביום שלישי בערב דיברתי עם קשרי לקוחות והם הציעו 81.90 אבל חשבתי שאפשר להוריד אותם עוד אז ביקשתי להתנתק "כי המחיר גבוה ביחס לאחרים". הם לא התרגשו ואמרו לי "או קיי אני אנתק אותך. מתי נוח לך?" ואני עניתי שביום חמישי. כל הזמן הייתי בטוח שמישהו יתקשר אליי וינסה לשכנע אותי להישאר אבל בסוף הם כן ניתקו אותי וכשהתקשרתי להחזיר את זה כבר היה מאוחר ורק היום חיברו אותי (היו צריכים להגיע ולחבר דרך המתקן שלהם שברחוב!) כי בסופ"ש הם לא עובדים.

המחיר שאמרת ממש אבל ממש לא נכון ולא מה שהם מוכנים. הייתי בטוח שיורידו לפחות 5 שקלים אבל גם את זה הם לא היו מוכנים.

חשוב שמי שמסתובב קבוע בפורום יזכור את המקרה שלי וינחה אנשים אחרים שמה שאומרים בקשרי לקוחות זה אכן המחיר הסופי.

נכון מאוד דיברתי עם בזק על תשתית, והם גם הציעו לי ב81.90 שקלים.

ולא משנה איומים.

אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את המחירים האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים