עבור לתוכן

מה המחיר הנהוג לשלם היום על מהירות 4 מגה?

Featured Replies

פורסם

ומה המחיר לתשתית?

הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

פורסם

ומה המחיר לתשתית?

הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

מחיר גבוה...

לספק אני משלם 52 ש''ח בנטוויז'ן אולי באקספון תוכל להשיג ביותר זול

תשתית 80 בזק

פורסם
  • מחבר

האם אפשר להתמקח על מחיר התשתית?

פורסם

מחיר גבוה להחריד. אני משלם 45 שקלים לספק ועוד 82 שקלים לתשתית. בזק ובזק בין לאומי.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתם משיגים את המחירים האלה? עד עכשיו שילמתי 139 ש"ח (בבאנדל) וחשבתי שזה הכי זול שיש...

פורסם

אני משלם 40 שקל ל3M ויש לי 3 חודשים ראשונים חינם זה הספק התחייבות לשנה

ותשתית הוט 70 שקל

פורסם
  • מחבר

למי שענה לי לגבי ה-4M - קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי: 42 ש"ח מחיר ממוצע לשנה וחצי. מה דעתכם? אמנם המחיר נשמע טוב אבל תזכרו שמדובר בשנה וחצי! אם ההתחייבות היתה לשנה והייתי משלם קצת יותר אולי הייתי יוצא מורווח. מה דעתכם? יחד עם התשתית יוצא 134 ש"ח. ל-5M הציעו לי 54 ויחד עם התשתית זה 155 ש"ח אבל אוכללהוריד אותם ב-4-5 ש"ח.

יותר חשוב לי לשמוע מה לעשות עם התשתית כי אני לא מבין איך הציעו לכם מחירים כאלה. סיפרתי לנציג ADSL והוא אמר שכנראה יש לכם מבצעים שונים. זה נכון? אנא ענו לי כי אני צריך לסגור את הנושא הזה ואני לא רוצה למתוח את זה עוד יום-יומיים. תודה רבה לכם ואשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד

פורסם

שאלתי עכשיו בבזק לגבי ADSL - הוא רצה 91.90 * 24 חודש למבצע של הלפטופ (כמובן שצריך להוסיף 39.90 * 36)

אני לא מבין למה אצלך רוצים 100 ש"ח - כנראה שאתה בהתחייבות עכשיו

פורסם
  • מחבר

^^^

ה-100 שקל זה עבור תשתית ל-5 מגה (101.90 ש"ח). השאלה הכי חשובה היא האם המחיר של התשתית הוא סופי ולא ניתן לשינוי כי קיבלתי הצעה מבזק בינלאומי: 42 מחיר ממוצע (לשנה וחצי), ומנטוויז'ן: 41.2 לחודש מחיר ממוצע עם התחייבות לשנה (+מצלמת אינטרנט). שניהם 4 מגה. בנוסף יש להוסיף 91.9 ש"ח לADSL. מחר אני אמור לסגור עם אחד מהם

פורסם

בתור עובד בזק אני יודע המחיר הכי נמוך (אותו רק "קשרי לקוחות" יכולים לתת) הוא 66.90 כולל מע"מ, ואולי עוד חודש או שניים חינם.

בזק ב"ל יכולים לתת 4 מגה ב39.90 או 44.90, לא סגור על זה.

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני מגיע לקשרי לקוחות? נגיד אי מתקשר עכשיו לבזק ומבקש הנחה והם אומרים שאין מה לעשות, מה אתה מציע להגיד להם? זה לא שיש להם מתחרים. אין לי אפשרות להתחבר להוט (לא ניכנס למה)

פורסם

אתה פשוט מבקש העברה לקשרי לקוחות.

אני דיברתי איתם היום בקשר לתשתית.

הציעו לי 4 מגה ב81 שקלים לחודש.

דיברתי והכל ניסיתי ולא עזר.

אני לא מבין איך כולם פה מצליחים, אבל אני אף פעם לא?

(עם איומים והכל)

פורסם
  • מחבר

אולי אם היית מבקש להתנתק היו מורידים את המחיר. אבל כנראה גם אתה כמוני מפחד שיסכימו לנתק אותך ואז תישאר בלי כלום.

אוף איזה מעצבן זה...

פורסם

אני משלם 100 על ספק + תשתית של 5מגה ADSL +014 בלי התחייבות

פורסם
  • מחבר

אני משלם 100 על ספק + תשתית של 5מגה ADSL +014 בלי התחייבות

רגע רגע...בא אחת ולתמיד נעשה סדר. אני בטוח שיש לך מבצע או חבילה או משהו אחר. למה אתה לא מציין את זה? כי זה ממש אבל ממש לא נשמע הגיוני. הבדל של 30 שקל ועוד מהירות גבוהה יותר זה יוצא כ-350 ש"ח הפרש בינינו לשנה וזה המון. בטח תקעו אותך לשנתיים ואז כל ה"רווח" עכשיו יתהפך להפסד בסופו של דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים