עבור לתוכן

עשיתי ה-כ-ל פ-י-ק-ס, עדיין לא עובד, הצילו !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לבן אדם שני כרטיסים הוא משתמש באחד ומנסה להוציא ווידאו בשני זה סיפור אחר לגמרי

לא הבנתי כלום

• תגובות 40
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זו טלויזיה ישנה יש מצב שזה לא יעבוד

זה לא עובד בכל הטלויזיות

אין לי מושג למה

פורסם

הכוונה של decktor היתה שלפי התאור שלך של החיבורים, יש לך שני כרטיסי מסך (כנראה אחד על הלוח והשני בכרטיס) ואתה מחבר את המסך לכרטיס אחד, שהוא הכרטיס הפעיל, ואת הטלויזיה לכרטיס השני שהוא לא פעיל, ואם אתה מדליק את המחשב כשהוא מחובר רק לטלויזיה, אז השני הופך להיות הכרטיס הפעיל והראשון הופך להיות לא פעיל.

מסובך, אבל הגיוני.

לא בטוח שזה המקרה, אבל זה מה שמשתמע מהתאור שלך של החיבורים מאחורי המחשב.

אם אתה אומר שבאותה צורת חיבור זה עבד פעם, אז כנראה שזה לא המקרה, אבל אם אף פעם לא הצלחת לראות גם בטלויזיה וגם על מסך המחשב, אז יש סיכוי לא רע שזה המקרה.

אם יש לך דרך לצלם או אפילו לצייר את איך שנראים החיבורים מאחורי המחשב שלך זה יהיה מאד יעיל, כי נוכל לדעת בדיוק אם זו הבעיה הזו או לא.

פורסם
  • מחבר

מתחת לחיבורים של העכבר והמקלדת, וליד החיבור של המדפסת,

יש לי חיבור למסך, 2-3 שורות של כניסה לפינים, בצבע כחול - כניסה סטנדרטית לחיבור מסך, אליו המסך מתחבר.

למטה יותר, יש לי שורה שבה יש :

כניסת SVIDEO (עיגול עם מקום לכניסת 4 פינים)

יציאה נוספת לחיבור של מסך (בדיוק כמו הקודמת) - אפשר לחבר אליה את המסך, אבל לא רואים כלום..

כניסה צהובה לפין RCA, שכתוב לילה CONAXIA

:D

פורסם

חבוב, יש לך שני כרטיסי מסך.

אם אחד עובד, השני לא יכול לעבוד בלי שתגדיר אותו בצורה מיוחדת

הקיצר, תחבר את המסך לחיבור התחתון יותר וגם את הטלוויזיה ותגדיר את המחשב שיעבוד עם הכרטיס השני, תבדוק אם עושים את זה בביוס

פורסם
  • מחבר

חבוב, יש לך שני כרטיסי מסך.

אם אחד עובד, השני לא יכול לעבוד בלי שתגדיר אותו בצורה מיוחדת

הקיצר, תחבר את המסך לחיבור התחתון יותר וגם את הטלוויזיה ותגדיר את המחשב שיעבוד עם הכרטיס השני, תבדוק אם עושים את זה בביוס

לא יכול להיות...

יש לי רק כרטיס אחד ONBOARD

אם תוכנת חומרה לא מראה לי שיש לי 2 כרטיסי מסך

וכאשר אני מחבר את המסך לחיבור התחתון, הוא לא עובד...

פורסם

או שיש לך לוח OB עם שתי יציאות VGA (לא קיים דבר כזה) או שיש לך עוד כרטיס מסך.

אתה צריך להגדיר את הכרטיס שהוא לא OB שיהיה הכרטיס הפעיל ולחבר אליו את המסך שלך

ניראה לי שאם תבטל את הכרטיס מסך OB בביוס זה יפתור את הבעיות

פורסם
  • מחבר

מדוע אתה כל כך בטוח ?

שום תוכנה לא מראה עוד כרטיס.

פורסם

בהנחה שבאמת יש לך שני כרטיסי מסך

כשלמחשב מחוברים שני כרטיסי מסך, הכרטיס הראשון שהוא מוצא (לפי מה שמוגדר לו בביוס) זה הכרטיס שהוא ישתמש בו ומהשני הוא פשוט מתעלם, לכן יכול מאד להיות שיש לך שני כרטיסי מסך.

דרך אגב, יש סיכוי שקנית את המחשב הזה באיבורי? כי כבר נתקלתי בשטות הזו לא מזמן...

ולענינינו -

אתה יודע לשחק בהגדרות בביוס?

אם כן, כנס לביוס וחפש שם תחת advanced chipset או תחת peripherals (תלוי בסוג הביוס שיש לך) שורה שמדברת על VGA או DISPLAY, יש כמה כאלה - רק אחת (או שתיים, שוב, תלוי בביוס) מהן צריך לשנות, אמורות להיות לך שלוש אופציות בשורה שצריך לשנות - Onboard, PCI, AGP, ויכול להיות שתהיה לך גם שורה של on board vga או integrated display adapter עם האופציות disable/enable (שכרגע אמורה להיות על enable וצריך להעביר אותה לdisable).

אם השורה של החיבורים של המסך היא העליונה מבין המקומות של חריצי ההרחבה אז יש לך כרטיס AGP, אחרת יש לך כרטיס PCI (סיכוי קלוש שזה PCI, אבל צריך לבדוק בכל אופן)

בקיצור, תגדיר את כולם כך שהon board vga יהיה מבוטל והמערכת תיגש רק לAGP.

אם יש לך את החוברת של הלוח אם, תשתמש בה, או תוריד את הmanual של הלוח שלך מאתר היצרן - כי לפי השאלות שלך אני מבין שאתה לא עד כדי כך יודע בדיוק מה צריך לעשות.

אם אין לך מושג בהגדרות ביוס, תמצא מישהו שמבין בזה שיסדר את הדברים, אני לא לוקח אחריות על טעויות שעלולות לדפוק לך את המחשב.

אחרי ששינית את ההגדרות ושמרת אותן, תעביר את המסך לכרטיס השני ובינתיים נתק את הטלויזיה.

כנראה שתצטרך להתקין דריבר מחדש אבל זה תלוי בסוג הכרטיס שמותקן לך שם, יכול להיות שוינדוס יעשה את זה בשבילך.

אחרי שהכל מוגדר ועובד, חבר את הטלויזיה תאפשר אותה כsecondary ותודיע מה קורה.

פורסם
  • מחבר

אין לי עוד כרטיס מסך...

פורסם

לי נראה שפשוט שחיבור המסך יוצא ישירות מהלוח ושאר חיבור הSVIDEO והRCA מתחברים עם חוט אל פינים בלוח אם. אם זה באמת ככה בדוק שהפאנל הזה של החיבורים מחובר בכלל ללוח מפני שלא תמיד חנויות משקיעות מזמנם בשביל לגרום לדברים לפעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים