עבור לתוכן

יש הבדל בין direct x 10 ל10.1?

Featured Replies

פורסם

יש לי VISTA ויש לי מובנה DX 10

עכשיו השאלה אם 10.1 יותר טוב במשהו?

פורסם

הוא משפר ביצועי ANTI ALIASING במספר מצומצם מאד של משחקים שתומכים בו, אני מכיר את FC2 ו - AC (ששמעתי שיצא טלאי שביטל את זה, מעניין למה ???)

ואולי יש עוד משחק או שניים.

בקיצור זה משהו ממש שולי.

פורסם

ששמעתי שיצא טלאי שביטל את זה, מעניין למה ???

אני חושב שNVIDIA פעלה פה..

פורסם

דבר יפה שראיתי בDX10.1 לעומת 10 במשחק H.A.W.X המים נראים צלולים יותר וההרים בעלי הצללה גבוהה.

תאורת המשחק דינמית וקרני השמש בעד לעננים \ ערפל טבעית יותר.

עשן המנוע זורם בטבעיות והפיצוצים מלאי חלקיקים,כשאתה עובר מעל צמרות העצים אתה רואה אותם זזים בטבעיות יחסית.

כמו שדניס ציין יש שיפור בAA עשיתי השוואה מול HD4850 התומך בDX10.1 ויש שיפור עצום בביצועים לעומת DX10.

DX10 תמיד היווה בעיה וDX10.1 בא להחליף אותו בסופו של דבר.

פורסם

אין שום הבדל ויזואלי ב-HAWX בין DX10 ל-DX10.1. ההבדל היחידי הוא תוספת ביצועים בחישובי SSAO ו-Shadows, כנראה גם AA גבוה

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=http://www.pcgameshardware.de/aid,677891/DirectX-101-fuer-hoehere-Fps-in-Tom-Clancys-HAWX/Rennspiel-Sportspiel-Simulation/News/

guardian כל מה שציינת מתייחס ל-DX9 מול DX10.

פורסם
  • מחבר

טוב...

יש למישהו הורדה?

פורסם

הורדה של מה?

פורסם
  • מחבר

DX 10.1

פורסם

אתה צריך אבל כרטיס שיתמוך בזה..

ואים אני לא טועה בויסטה אתה מקבל את זה ישר או בעידכן

פורסם

הכרטיס מסך שלו תומך, אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לסמן את האפשרות DX10.1 במשחקים שתומכים בזה.

אם המשחק תומך ואין אופציה בתפריט אז זה יפעל לבד. ז"א, שכח מזה - וכשתתקל בזה זה פשוט יעבוד.

פורסם

רק תבדוק שיש לך SP1 לויסטה מותקן.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלו תומך, אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לסמן את האפשרות DX10.1 במשחקים שתומכים בזה.

אם המשחק תומך ואין אופציה בתפריט אז זה יפעל לבד. ז"א, שכח מזה - וכשתתקל בזה זה פשוט יעבוד.

עוד לא נתקלתי בכזאת אפשרות ואני משחק במשחקים עם דרישות גבוהות (IV, CRYSIS וכל החדשים)

אבל נגיד לי רשום DX 10 ולחבר שלי DX 10.1..

איך אני גורם לזה?

ויש לי VISTA עם SP1

פורסם

לא כל משחק תומך, נדירים הם המשחקים שתומכים.

אתה יכול לחפש רשימה שלהם בויקי כנראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים