עבור לתוכן

צ'ק שנבלע בעמדת הפקדה אטומטית

Featured Replies

פורסם

היי רציתי לשאול אולי למישהו זה קרה

היום לפנות בוקר חזרתי מהעבודה והחלטתי להפקיד את המשכורת(צ'ק) במכונת ההפקדה האוטומטית שנמצא בסניף, אני תמיד עושה את זה וזה ממש נוח אז כמו תמיד ניגשתי למכונה בשלב שהמכונה מבקשת להכניס את הצ'ק הכנסתי אותו והצ'ק נבלע, ואז היה רשום נא להוציא צ'ק ושום דבר לא יצא כאילו איזה משהו נדפק במכונה הזאתי,חיכיתי כמה דקות שאולי הצ'ק יצא והוא לא יצא ואז הופיעה על המסך עוד פעם נא להכניס צ'ק . ללא יותר מידי מה לעשות הלכתי הביתה.

הצ'ק בודאות בתוך המכונה, למיטב ידיעתי ואני מאד מקווה .

למי אני יכול לפנות מחר בשבת כדי להסדיר את העיניין כמה שיותר מהר או שאני חייב לגשת לבנק שבו הפקדתי את הצ'ק, אין לי שום הוכחה שהפקדתי את הצ'ק אז יכול להיות שהם פשוט לא יתיחסו אלי וזהו??? .

תודה

אם מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור על העיניין אני יהיה רב תודות

פורסם

מה הסרט?

לך לבנק ביום ראשון(אלא אם כן זה דיסקונט) ותבקש עזרה מאיזה סגן מנהל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לא אומרה להיות בעיה כאילו, יעברו על הצ'קים וימצאו את הצ'ק שלי, מה שאני מפחד שהצ'ק פתאום יצא מהמכונה יותר מאוחר באותו יום או משהו .

פורסם

אם זה מעודד אותך, לחבר שלי היה סיפור דומה והצ'ק מעולם לא נמצא (למזלו מדובר בצ'ק למוטב בלבד). ככל הנראה שהצ'ק תפוס איפשו בין החלקים המכאניים של המכונה ויימצא רק בפעם הבאה שהיא תעבור maintenance. ;D

פורסם

אני לא בטוח כמה זה מעודד אותו לא לקבל משכורת ..

פורסם

מדווחים להנלח"ש של מקום העבודה שלו, הם מבטלים את הצ'ק שנרשם ומנפיקים לו אחד חדש. לא סרט.

אני מעדיף להביא את הצ'ק לטלר, לשלם לו את עמלת ה"בוקר טוב אוכל חינם יקר" הארורה שלו, ולדעת שהצ'ק ייפרע בוודאות.

פורסם
  • מחבר

הצ'ק חתום על שמי והכל ומאחורה רשומים כל הפרטים שלי כך שאף אחד אחר כבר לא יכול להשתמש בו אלה רק אני, אני מחר על הבוקר אגש לבנק לברר את זה .

בקשר לקבלת צ'ק חדש זה קצת בעייתי כי אני אצטרך לגשת למעסיק שלי והוא יצטרך להתקשר להנהלת חשבונות , קיצר סיפור מהפטרה, גם עד שאני אתפוס את המעסיק שלי.

פורסם

מדווחים להנלח"ש של מקום העבודה שלו' date=' הם מבטלים את הצ'ק שנרשם ומנפיקים לו אחד חדש. לא סרט.

אני מעדיף להביא את הצ'ק לטלר, לשלם לו את עמלת ה"בוקר טוב אוכל חינם יקר" הארורה שלו, ולדעת שהצ'ק ייפרע בוודאות.

[/quote']

אני לא חושב שהטלר הוא "אוכל החינם" בסיפור הזה.

רק שתדע: טלרים נמצאים די בתחתית שרשרת המזון של הבנק - קצת מעל המאבטח והמנקים שכמעט תמיד מעוסקים דרך חברות עושק(ר"ל כוח) אדם - ובמקרים מסויימים גם מועסק דרך חברת עושק אדם.

אם כבר האנשים שמעליו. אחוזים הטלר לא מקבל.

פורסם

בגלל זה אני מעדי להפקיד במעטפות

פורסם

הצ'קים ממויינים ביד בכל מקרה אחרי זה, או שתלך לבנק או שתבקש מהבוס שלך לבטל את הצ'ק ההוא ולהוציא אחד חדש.

פורסם

אני לא קיבלתי את הצ'ק שלי בדואר, אז המעביד פשוט שלח חדש...

צ'ק חדש זה לא סיפור

פורסם
  • מחבר

מחר על הבוקר אני אגש לבנק, מקווה מאד שהצ'ק לא ילך לו לטיול ולא ימצא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים