עבור לתוכן

XBox 360 vs PS3 מה לקנות ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה קיבלתי שוב ושוב שוב RROD ב XBOX 360 שלי

ונמאס לי כבר לנסות להחיות אותו כל פעם מחדש

השאלה היא שוב האם ללכת על הXBOX והסיכון של הRROD...

או PS3, שבמחינת תקלות הוא כמעט אפסי.

האיכות תמונה ב XBOX בדרך כלל מתעלה על ה PS3

ואני גם מאוד אוהב את המשחקים שיש עליו (וכמובן שיש לי עדין הרבה משחקים שקניתי )

האם יש איזה צפי לדגם חדש של ה XBOX או ה PS ?

איך יכולת הרשת של ה PS3 האם בארץ ניתן לשחק בלי בעיות?

פורסם

ברור שלקחת XBOX 360 מהסיבה הפשוטה שלא באמת צריך לקנות בשבילו משחקים

פורסם

אז ככה קיבלתי שוב ושוב שוב RROD ב XBOX 360 שלי

ונמאס לי כבר לנסות להחיות אותו כל פעם מחדש

השאלה היא שוב האם ללכת על הXBOX והסיכון של הRROD...

או PS3, שבמחינת תקלות הוא כמעט אפסי.

איך יכולת הרשת של ה PS3 האם בארץ ניתן לשחק בלי בעיות?

לעמוד על ההבדלים אני לא יכול אבל ניתן לשחק בארץ משחקי רשת ב PS3 ללא בעיה. התשובה מתוך ניסיון.

חוץ מזה המלצה שלי , אל תקנה בארץ , תקנה בחו"ל.

פורסם

יש לך בחנות VGS(ואני מניח שגם בחנויות אחרות..אני לא עושה פרסומת,רק מספר על מה שבדקתי בעצמי ולעצמי..)את גירסאת הARCADE החדשה(JASPER,או ככה הם טוענים לפחות) ב1200 שקל..אתה יכול לקנות אותה ולחבר אליה את ההארד דיסק מהקונסולה הקודמת..נראה לי רעיון לא רע בכלל..

פורסם

א. אם יש לך משחקים קנויים - הייתי קונה XBOX כדי להמשיך להשתמש בהם.

ב. לגבי השאלות:

האיכות תמונה ברוב המשחקים זהה , כמה משחקים לפה , כמה משחקים לשם - זה לא המצב של ההשקה כבר והXBOX ממש לא מציג איכות תמונה עדיפה בצורה קבועה.

גם את ההבדלים היום תתקשה לראות חוץ ממסך ליד מסך.

לגבי יכולות הרשת - אין שום בעיה לשחק ברשת , ואפילו לא צריך לשלם 50 דולר לשנה.

עכשיו , אם אתה קונה בארץ - אכן הייתי קונה ארקייד חדש מVGS (חנות אמינה מאוד מההתעסקות שלי איתה) ושם לה את הדיסק הקשיח שלך.

ליביו

פורסם
  • מחבר

בגדול אני יכול לקנות את ה xbox 360 60GB + משחק מתנה ב 1400 שקל ...( יש לי הנחה מיוחדת )

אההה שחכתי לציין שה XBOX שנדפק לי היה אמריקאי אבל עשיתי בדיקה קטנה וחצי מהמשחקים שלי דווקא region free

אבל עדין חצי מהמשחקים יהיו לא שמושיים. (אם אתם מכירים מישהו שרוצה משחקי NTSC לאקסבוקס האמריקאי

הוא מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי , יש כמה כותרים ממש טובים )

בקשר לקנות בחול כבר עשיתי את הטעות...עדיף לקנות בארץ...ההבדל במחיר לא שווה את הכאב ראש.

אם הייתי קונה את אקסבוקס בארץ הייתה לי אחריות עליו. :( ככה שקניתי אותו בארצות הברית נדפקתי בלי אחריות.

פורסם

אני בדיוק נמצא באותו מצב כמוך - התקלקל לי הXBOX360 ואני שוקל אם לקנות אחד חדש.

האמת היא שאני מחכה לראות תגובות באינטרנט לגבי הJSAPER כדי לדעת אם נגמרו בעיות הRROD סוף סוף.

זה כבר האיקס בוקס השני שמתקלקל לי ועד שאני לא אהיה בטוח בוודאות שהבא לא יתקלקל אז אני לא אקנה.

פורסם

אני בדיוק נמצא באותו מצב כמוך - התקלקל לי הXBOX360 ואני שוקל אם לקנות אחד חדש.

האמת היא שאני מחכה לראות תגובות באינטרנט לגבי הJSAPER כדי לדעת אם נגמרו בעיות הRROD סוף סוף.

זה כבר האיקס בוקס השני שמתקלקל לי ועד שאני לא אהיה בטוח בוודאות שהבא לא יתקלקל אז אני לא אקנה.

תשמע אני לא מומחה גדול מדי וגם לא בעליו של אקס בוקס אבל אני כן יכול להגיד שאני כמעט בטוח שהבעיה נעלמה כמעט לגמרי..

הם הקטינו בשליש את "עובי" המעבד והכרטיס הגראפי..מה שהקטין בשליש(ואפילו קצת יותר) את ההספק[וואטים],שהוא נגזרת ישירה של המתח והזרם..המתח נשאר זהה ואילו הזרם קטן..והזרם הוא זה שיוצר חום..על כן לבטח הרכיבים מתחממים פחות,לפחות בשליש..

פשוט אל תחרוש על האקס בוקס בצורה פראית(10 שעות ברצף וכאלה,זה גם מזיק לכל מיני דברים אחרים,אתה יודע...),תדאג שבזמן הפעולה יעמוד במקום מאוורר יחסית,שיהיה נקי מאבק..ואני לא חושב שיש שום סיבה שתקבל טבעת עם הJASPER..באמת שלא

פורסם

תשמע אני לא מומחה גדול מדי וגם לא בעליו של אקס בוקס אבל אני כן יכול להגיד שאני כמעט בטוח שהבעיה נעלמה כמעט לגמרי..

הם הקטינו בשליש את "עובי" המעבד והכרטיס הגראפי..מה שהקטין בשליש(ואפילו קצת יותר) את ההספק[וואטים],שהוא נגזרת ישירה של המתח והזרם..המתח נשאר זהה ואילו הזרם קטן..והזרם הוא זה שיוצר חום..על כן לבטח הרכיבים מתחממים פחות,לפחות בשליש..

פשוט אל תחרוש על האקס בוקס בצורה פראית(10 שעות ברצף וכאלה,זה גם מזיק לכל מיני דברים אחרים,אתה יודע...),תדאג שבזמן הפעולה יעמוד במקום מאוורר יחסית,שיהיה נקי מאבק..ואני לא חושב שיש שום סיבה שתקבל טבעת עם הJASPER..באמת שלא

אני גם מאמין ומקווה שהבעיה נפתרה, אבל אחרי שהוצאתי הרבה כסף על שני האיקס בוקסים הקודמים שהתקלקלו לי אני לא ממהר לקנות עוד אחד.

אני אחכה עוד קצת זמן, אקרא תגובות באינטרנט של אנשים שיש להם JASPER ואז אולי אקנה...

וגם אם אני מאוד רוצה אין מצב שאני יכול לשחק 10 שעות רצופות. תנסה אתה להתעלם מהאישה והילד למשך יום שלם :)

"הבעיה" היא שבימי הקיץ הלוהטים הטמפרטורה בתוך הבית יכולה להיות מראש מאוד גבוהה, אבל אם אין בעיה של RROD אז אין בעיה.

גם בימים הכי חמים בשנה אני לא שמעתי על מחשבים שהתקלקלו משימוש רגיל (אני לא מדבר על אנשים שעשו OC למחשב ולכרטיס מסך ולא שמו קירור מתאים)

פורסם
  • מחבר

:P

פורסם

:P

לא מרשים.גם מחשב ואפילו טלוויזיה אפשר לשרוף אם נורא מתאמצים.. :P

אני לא קניתי אקס בוקס עד עכשיו כי פחדתי שהכסף שלי ילך קיבינימט בגלל הטבעת..ואני אישית מתכנן לקנות אקס בוקס עכשיו ברגע שיהיה לי כסף..אני חושב שכעת זה סופסוף בטוח מספיק..מה גם שלא נראה לי שמייקרוסופט הולכת לשפר את החומרה עוד יותר בקונסולה הזו..

אבל זו כמובן דעתי האישית בלבד..סביר להניח שלא הייתי מוציא אפילו לא עוד שקל אחד עם הקונסולה שלי הייתה מתקלקלת בגלל פאק של מייקרוסופט כמו במקרה שלכם..

פורסם

אישית לא הייתי מוכן לקבל את ההגבלות האלו - לא לשחק בימים חמים / פחות מX שעות וכו.

עם כל הכבוד - קניתי קונסולה כדי שתפעל , לא כדי שתיהיה רהיט בסלון.

הPS3 אצלי פועל שעות וימים רצוף ואין שום בעיה , אז גם מייקרוסופט יכולה לעשות טובה ולסדר את הבעיה הזו.

ליביו

פורסם

נכון,ומה שמוזר שהPS3 בחיים לא בא עם בעייה של טבעת המוות כמו שמכנים אותה בXBOX,והXBOX כן בא עם זה...

פורסם

אישית לא הייתי מוכן לקבל את ההגבלות האלו - לא לשחק בימים חמים / פחות מX שעות וכו.

הPS3 אצלי פועל שעות וימים רצוף ואין שום בעיה , אז גם מייקרוסופט יכולה לעשות טובה ולסדר את הבעיה הזו.

ליביו

הא? ימים חמים? פחות מX שעות? מאיפה שמעת את ההנפצות האלה? שיחקתי ימים שלמים בשיא הקיץ בלי בעיה

פורסם

ליביו

:xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 10:00:40

TeaTime - לא קראת את הת'רד שאתה מגיב בו? אלו המלצות של אנשים שיש להם את הקונסולה ושחוו מוות שלה שוב (ושוב ושוב לפי מה שאני רואה לא מעט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים