עבור לתוכן

למה צריך מחשב מתקדם היום?

Featured Replies

פורסם

בתחלס אם לפלאפון יש מסך מספיק גדול אז כבר לא צריך מחשב בשביל אינטרנט.

הכול עניין של צרכים.

פורסם

WRONG!

לא קיים כזה דבר MULTITASKING, כמה שלא תסובב מעבד אחד (ליבה אחת) תמיד אני מדגיש תמיד! ברגע נתון יריץ תוכנה אחת. וזה לא תירוץ, נכון יותר GHZ יותר פעולות בטווח זמן, אבל אני מריץ במקביל 70-80 PROCESSים ומה לומר לך לא זה לא איטי (ויש לי רק 3GHZ ליבה אחת).

???

אני יודע שמעבד יכול לבצע פעולה אחת כל פעם, אני לא דיברתי על Multitasking מהבחינה הזאת :screwy:

אני מאוד סקרן מטבעי, ואני יכול למצוא את עצמי עובד עם 4 דסקטופים (שאני עובד באובונטו) שבכל אחד יש אינספור חלונות פתוחים (ב-XP זה פשוט בלאגן שלם על מסך אחד :P ) . מהבחינה הזאת אני מעדיף שתיהיה לי מערכת שתוכל לעמוד בעומס, ושאני אוכל לדלג בין חלונות בקלות. ומבחינת המשתמש, זה Multitasking לכל דבר. אז בשבילי מתאים מחשב עם כוח חישוב וזיכרון, ולא בהכרח גרפי. אני לא משחק יותר מדי משחקים, ואם אני כבר משחק, אז זה איזה משהו נוסטלגי כמו SOF, או Elma.

יהיו כאלה שישימו דגש כרטיס מסך לצורך משחקים כבדים / תכני HD / תוכנות עיצוב ועיבוד גרפי וכו'.

זה עניין של דרישות המשתמש והיעוד של המחשב.

פורסם

לפי מיטב הבנתי לצורך ניגון סרטי HD, המעבד משחק תפקיד חשוב יותר מהתפקיד של הכרטיס מסך.

לפותח הנושא -

ענו לך כאן באופן מצויין, לאינטרנט,לשמוע שירים,להתכתב אין צורך במחשב חדש.

רק מי שגיימר/עורך סרטים/מתעסק עם תוכנות כבדות זקוק למחשב יקר יותר.

פורסם

מי שמתעסק בגרפיקה\עריכת סאונד\חישובים מתמטיים ברמה גבוהה בבית צריך חומרה הרבה מעל הממוצע.

יש הרבה שימושים למחשבים חזקים מעבר למשחקים ::)

רוב האנשים שעושים מזה כסף עובדים על קופסאות הרבה יותר חלשות ממחשב גיימר ממוצע...

::)

פורסם

^^^

כי הם משתמשים בחומרה ייעודית

פורסם

ואם כבר.. אז בשביל מה צריך מעבדים משולשי ומרובעי ליבה?

בקושי יש תמיכה למעבדים כפולי ליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים