פורסם 2009 במרץ 2016 שנים שיר חביב ,אבל יותר מידי בסיגנון "אני רוצה להיות כושי" (ואני מדבר איתך בתור אחד ששומע בעיקר מוזיקה שחורה ).
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים ידוע. הרבה ראפרים דוסים כאלה מארה"ב עושים שירים כאלה. זה ניהיה מאוד נפוץ זמר מאוד מפורסם שעושה ראגיי\היפ הופ על יהדות וזה ששמו מתישיהו (Matisyahu) הופיע אצל דיווד לטרמן יש לו כבר כמה אלבומים. זמר מאוד מצליח אני ממליץ לך על השיר שלו Jerusalem * אהבתי פה כמה מילים מהליריקס של השיר, "Burn in the oven in this century And the gas tried to choke, but it couldn’t choke me" וking without a crown פשוט חזק הבן אדם הזה. תותח אמיתי ד"א שלמדתי בתיכון בארה"ב היו כמה חבר'ה שאהבו את השירים שלו ופתחו קבוצה בפייסבוק matisyahu is my homedog ____________________________ מי שרוצה יש לי עוד שיר שהוא יותר כבד ראפ כזה, של Remedy מהלקה Killa Bees, בשילוב עם Wu Tang Clan שיר מדהים, מצמר כל פעם שאני שומע אותו באמת. *פה הבאתי לכם קליפ רק עם הליריקס. יש עוד קליפ שהוא יותר קשה לצפיה באמת מביא לי דמעות כל פעם. שיר מצמר אין מילים.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר הוא סבביישן כזה, לא יותר מזה סך הכל...אבל המילים דווקא היו הצד החזק של השיר.
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים חבל שהחרדים בישראל לא מרבים לגלוש לyoutube . או שהם היו ממש שמחים או שהם היו מארגנים לינצ'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.