עבור לתוכן

לכבוד יום הולדתי הקרב ובא...

Featured Replies

פורסם

איך זה בדיוק עובדה שפלייסטיישן 3 יותר משתלם מ360?

רו האנשים לא צריכים בלוריי, והרבה אחרים יעדיפו נגן יעודי. זה כמו להגיד לאדם שמשתמש בטלפון רק כטלפון שN85 יותר משתלם מ3100 כי ב85 יש גם מצלמה וכו'.

בעתיד הלא רחוק כל הסרטים הביתיים יגיעו על בלו ריי. הדיוידי ימות כמו שהוידאו מת בזמנו.

כמו שכבר אמרתי, הפס3 יותר זול כרגע מנגן בלו ריי יעודי.

תעשה את החשבון שלך לבד.

פורסם
  • מחבר

הבלוריי הולך להיות משהו שיחליף את הDVD למשך המון שנים כאילו?<

פורסם

אולי, כרגע הוא ממש בעייתי מבחינת מחירים.

פורסם

אישית אני חושב שהדור הנוכחי של הקונסולות ימות לפני שהבלו ריי ישתלט אבל זה רק אני

פורסם

כמובן שהכל ספקולציות.

אבל תזכרו שבזמנו אף אחד לא ספר את הדיוידי, ולמרות זאת מהר מאד חנויות וספריות וידאו עברו לפורמט הזה (שהתחיל בזמנו בחדרים קטנטנים בחלק האחורי של החנויות). נגני דיוידי עלו מאות שקלים ואף יותר, ובתוך לא הרבה זמן המחירים שלהם צנחו לרמה שהפכו אותם לשווים לכל בית. אז נכון לעכשיו הבלו ריי נמצא בתחילת הדרך אותה עשה הדיוידי.

אפילו אם אתם אנשים של הורדות בלבד, סביר להניח שעם התחזקות מהפחת המסכים הגדולים למחשבים, הסצנה תעבור מריפים של דיוידי לריפים של בלו ריי.

מצד שני, מהפכת האמפי3 הייתה אמורה לחסל את הדיסקים, וזה תהליך שעדיין לא הושלם גם אחרי מספר שנים.

אז קשה לחזות מה באמת יהיה.

בכל מקרה בפס3 אתה מקבל נגן בלו ריי (ומכונת משחקים) בפחות משהיית משלם היום על מכשיר יעודי באכות טובה (זה גם היה ככה בזמנו עם הפס2 והדיויד).

פורסם

הMP3 חיסל את מכירת אלבומים בדיסקים, רוב קניות השירים היו דיגיטאליות, מניסיון, זה הרבה יותר נוח מהיר וזול, אני גם מוריד סרטים סרטים באיטונס, ועכשיו כשאפל מאפשרים הורדת סרטי HD גם למחשב.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ומה שטוב שהבלו ריי אמור לתפוס תאוצה,מה שאומר שיעשו יותר ויותר משחקים לPS3 כי המדיה שלו היא בלו ריי וחייבים לנצל אותה עד הסוף שבסוף...

פורסם

ברור לך שאין שום קשר?

פורסם

הMP3 חיסל את מכירת אלבומים בדיסקים, רוב קניות השירים היו דיגיטאליות, מניסיון, זה הרבה יותר נוח מהיר וזול, אני גם מוריד סרטים סרטים באיטונס, ועכשיו כשאפל מאפשרים הורדת סרטי HD גם למחשב.. :xyxthumbs:

אתה יודע כמה חנויות מוזיקה שמוכרות דיסקים קיימות? אפילו בארץ התחום הזה עוד מרוויח מספיק כדי לשרוד.

פורמט שחוסל זה קלטות הוידאו או קלטות המוזיקה שהיום אפשר למצוא רק בחנויות של מציאות, בשוק, או במדורים של hardcore fans בחנויות גדולות.

דיסקים של להקות גדולות מוכרים מליוני חתיכות.

פורסם

משתלם מבחינה כספית זאת עובדה שהפס3 יותר משתלם, כי אתה מקבל איתו נגן בלו-ריי שלבד עולה יותר ממנו.

משתלם מבחינת משחקים? זה כבר תלוי בבנאדם עצמו, שאמור לבדוק איזה משחקים יש לכל אחת מהקונסולות ולראות מה יותר מדבר אליו.

לבוא ולקבוע שלא משתלם היום לקנות פס3 בלי להסביר או לביא הוכחות שיתמכו בטענה שלך, שבמקרה הזה מבוססת על דעה אישית שלך בלבד, זה לעשות עוול לבנאדם ששאל את השאלה.

HTPC עם בלו-ריי עולה חצי מהמחיר שלו.

פורסם

משתלם מבחינה כספית זאת עובדה שהפס3 יותר משתלם, כי אתה מקבל איתו נגן בלו-ריי שלבד עולה יותר ממנו.

משתלם מבחינת משחקים? זה כבר תלוי בבנאדם עצמו, שאמור לבדוק איזה משחקים יש לכל אחת מהקונסולות ולראות מה יותר מדבר אליו.

לבוא ולקבוע שלא משתלם היום לקנות פס3 בלי להסביר או לביא הוכחות שיתמכו בטענה שלך, שבמקרה הזה מבוססת על דעה אישית שלך בלבד, זה לעשות עוול לבנאדם ששאל את השאלה.

אם אתה לא יודע למה ה360 משתלם מהPS3 אז אולי מוטב שבאמת לא תדע .

ורמז, קונסולה - הייעוד העיקרי זה משחקים. ואם כל משחק עולה 400 ש"ח בPS3 שב360 אפשר "לארגן" אחרת. זה אומר המון. אם גם את הרמז העבה הזה לא הבנת. תמשיך לחיות באשליה שלך. מוטב בשביל כולנו.

ובקשר לבלו ריי, תעשה לך טובה. כמה אנשים אתה מכיר שקונים סרטי בלוריי? אתה בקושי יכול לספור על יד אחת.

כמה אנשים אתה מכיר שמורידים סרטים HD מהרשת דרך המחשב?

זה לא שימושי, לפחות לא כיום. ולומר ש"בעתיד זה ישתלם ובעתיד יצפו בזה", חסר תוכן וטעם.

מצד שני, מהפכת האמפי3 הייתה אמורה לחסל את הדיסקים, וזה תהליך שעדיין לא הושלם גם אחרי מספר שנים.

אז קשה לחזות מה באמת יהיה.

בכל מקרה בפס3 אתה מקבל נגן בלו ריי (ומכונת משחקים) בפחות משהיית משלם היום על מכשיר יעודי באכות טובה (זה גם היה ככה בזמנו עם הפס2 והדיויד).

לא יודע מי אמר לך שהאמפי3 היה אמור לחסל את תעשיית המוזיקה על גבי דיסקים. אבל הוא עבד עליך. ונכון אני אומר את זה בדיעבד. לחסל לא אבל הוא גרם לו נזק משמעותי ובלתי הפיך. ראה ערך שאומנים מוציאים פחות דיסקים ויותר מופיעים . בעיקר אפשר לשים לב לזה בסטנד אפ (שלום אסייג, נאור ציון).

ואתה לא יכול להשוות את הPS2 לPS3. הPS2 הייתה הצלחה מסחררת, ועד היום למרות הותק של המכשיר בשוק, יש אותו בהמון בתים בארץ, מועדוני ילדים ובסיסים.

פורסם

אם אתה לא יודע למה ה360 משתלם מהPS3 אז אולי מוטב שבאמת לא תדע .

ורמז, קונסולה - הייעוד העיקרי זה משחקים. ואם כל משחק עולה 400 ש"ח בPS3 שב360 אפשר "לארגן" אחרת. זה אומר המון. אם גם את הרמז העבה הזה לא הבנת. תמשיך לחיות באשליה שלך. מוטב בשביל כולנו.

ובקשר לבלו ריי, תעשה לך טובה. כמה אנשים אתה מכיר שקונים סרטי בלוריי? אתה בקושי יכול לספור על יד אחת.

כמה אנשים אתה מכיר שמורידים סרטים HD מהרשת דרך המחשב?

זה לא שימושי, לפחות לא כיום. ולומר ש"בעתיד זה ישתלם ובעתיד יצפו בזה", חסר תוכן וטעם.

לא יודע מי אמר לך שהאמפי3 היה אמור לחסל את תעשיית המוזיקה על גבי דיסקים. אבל הוא עבד עליך. ונכון אני אומר את זה בדיעבד. לחסל לא אבל הוא גרם לו נזק משמעותי ובלתי הפיך. ראה ערך שאומנים מוציאים פחות דיסקים ויותר מופיעים . בעיקר אפשר לשים לב לזה בסטנד אפ (שלום אסייג, נאור ציון).

ואתה לא יכול להשוות את הPS2 לPS3. הPS2 הייתה הצלחה מסחררת, ועד היום למרות הותק של המכשיר בשוק, יש אותו בהמון בתים בארץ, מועדוני ילדים ובסיסים.

1) הטון המזלזל שלך לא מוסיף לתוכן ההודעה.

2) אם אתה לוקח במשוואה של בחירת קונסולה צ'יפ וצרובים או לא, זה עסק שלך. פותח הדיון לא הזכיר את זה ולכן הנחתי שהוא לא חושב על זה. אם בכל זאת הוא מחפש לקנות קונסולה ולא לשלם על משחקים, ברור שעדיף אקס בוקס.

פורסם

שום דבר אישי נגדך אם זה נראה כך. :)

שמח שהבנת אותי, למרות שלא התייחסת לכל ההודעה שלי.

פורסם

שום דבר אישי נגדך אם זה נראה כך. :)

שמח שהבנת אותי, למרות שלא התייחסת לכל ההודעה שלי.

לא התייחסתי לקטע עם הבלו ריי כי כבר אמרתי מקודם שאי אפשר לחזות באמת מה יקרה בעתיד, אבל המקרה היה דומה מאד עם הדיוידי והפס2, ושם הוידי מחק את הוידאו במהירות מפתיעה.

בקשר לדיסקים ולMP3, עדיין אין פורמט פיזי מתקדם יותר מדיסקים, כי פשוט לא צריך. דיסק מסוגל להכיל את כל כמות המוזיקה שנדרשת בדרך כלל באלבום מקורי של אמן או להקה, ובאיכות גבוהה עד כדי כך שרובה הגדול של האוכלוסיה לא יוכל להבחין בהבדל בינה לבין איכות שמופקת מציוד שעולה עשרות אלפי דולרים.

בגלל זה המקרה פה הוא דיי שונה מהוידאו-דיוידי-בלו ריי. הבאתי אותו בתור דוגמא לזה שמהפות כאלה לא תמיד מצליחות, או לוקחות שנים (בניגוד למהפכת הדיוידי שקרתה יחסית מהר מאד), ובעצם בזה אני מחזק דווקא את הטיעון שלך נגד הבלו ריי.

פורסם

ההבדל בין DVD לBR הוא שDVD היה השחקן הראשי שתחום, בעוד שלבלוריי באים מתחרים של הורדות דיגיטאליות (AKA Netflix,iTunes etc.) שכמו שהם הורידו את הCD לשחקן משני בתחום השירים, מאיימים להוריד את בלוריי לשחקן משני בתחום הסרטים.

בנוגע לפלייסטישן ואקסבוקס, שוב, אם מישהו קונה קונסולה בשביל משחקים נטו, הוא יכול להסתפק בX360 Arcade ב199$, ולא לשלם 399$ (פי 2!) על PS3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים