עבור לתוכן

לכבוד יום הולדתי הקרב ובא...

Featured Replies

פורסם

שלום שלום

לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר:

1.נוקיה 5800

2.PS3

3.מסך+כרטיס מסך

מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו?

תודה

לילה טוב

פורסם

יש מצב בעולם שתוכל לגבש דעה עצמאית משלך ביום מן הימים? :kopfpatsch:

מאיפה למישהו פה לדעת מה אתה צריך או רוצה?

הסלולארי שלך מעאפן ואתה רוצה להחליף? תקנה חדש.

אתה מרגיש בצורך לקונסולת משחקים בשביל להעביר זמן פנוי? תקנה קונסולה.

לא מתחבר לקונסולות ומעדיף לשחק על המחשב? שדרג את המסך וכרטיס המסך.

זה הכל.

פורסם

מסך 24" ומעלה עם כרטיס מסך לדעתי יהיה מצוין!

פלייסטיישן כבר "מיושן" והנוקיה חמוד מאוד אם אתה רוצה אותו ויש לך בו צורך, מאיפה אתה מזמין?

השאלה היא מה יש לך כרגע, אם יהיה לך שדרוג משמעותי וכמה זה יעלה לך כל דבר.. בחו"ל פעם נאמר כ-300 דולר אם אני לא טועה ל-5800 ככה שאם אתה רוצה להיתחדש בטלפון מאוד נחמד ומיוחד לך על זה! :xyxthumbs:

פורסם

חלאס חן מ. לא נמאס לך לשאול שאלות מפגרות בפורום?

אני עכשיו כותב מה 5800 החדשדנגש שלי.

באקבוקס שלי תכלס כמעט והפסקתי לשחק.

המסך והכטיס שלי גם מספקים אותי. אם הייתי במצב בחירה שלך הייתי מוותר על הפלייסטיטיון.. זה דבר שיכול להימאס.

בפלאפון משתמשים הרבה.

והמסך תלוי בזמן השימוש שלך עליו.

פורסם

יש מצב בעולם שתוכל לגבש דעה עצמאית משלך ביום מן הימים? :kopfpatsch:

מאיפה למישהו פה לדעת מה אתה צריך או רוצה?

הסלולארי שלך מעאפן ואתה רוצה להחליף? תקנה חדש.

אתה מרגיש בצורך לקונסולת משחקים בשביל להעביר זמן פנוי? תקנה קונסולה.

לא מתחבר לקונסולות ומעדיף לשחק על המחשב? שדרג את המסך וכרטיס המסך.

זה הכל.

:hizuk:

אם כל כך חשובה לך הדעה שלי אז PSP

יש בזה סרטים באיכות סבבה, גודל סבבה ומשחקים אם אתה יודע לפרוץ את ה PSP

כולל שירים ותמונות מה יותר טוב?

פורסם

כל כמה שבועות אתה פותח אשכול עם אותה שאלה (ועוד כל שבוע בפורום קונסולות), תחליט לבד, אף אחד לא יודע מה הכי כדאי בשבילך.

פורסם
  • מחבר

זה פורום כללי ולכן זה הכי מתאים פה,בלי קשר אני יודע שאנם אני אקנה קונסולה זה יהיה הPS3 בלי שום ספק

סהכ אני מתלבט בין הפלאפון לPS3 או לשידרוג של מסך וכרטיס מסך...

פורסם

תדייק, זה לא פורום כללי, זה פורום ספאם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

וזה שענה לפני HENZ16 את האשכול האחרון בפורום קונסולות פתחתי אחרי שידעתי בוודאות שהקונסולה שאני רוצה היא PS3 ולא משהו אחר

זה נכון שאף אחד לא יודע מה אני רוצה,אבל אני רוצה שאנשים פה יגידו לי מבחינתם מה הכי עדיף כאילו הקונסולה או הפלאפון?יודעים מה את המסך והכרטיס מסך נוריד כי אם אני אעשה משהו במחשב זה רק לקנות מסך ולא צריך כרטיס מסך...

כאילו ה5800 הוא כמו ITOUCH נכון?יש בו NGAGE?

פורסם

מסך 24" ומעלה עם כרטיס מסך לדעתי יהיה מצוין!

פלייסטיישן כבר "מיושן" והנוקיה חמוד מאוד אם אתה רוצה אותו ויש לך בו צורך, מאיפה אתה מזמין?

השאלה היא מה יש לך כרגע, אם יהיה לך שדרוג משמעותי וכמה זה יעלה לך כל דבר.. בחו"ל פעם נאמר כ-300 דולר אם אני לא טועה ל-5800 ככה שאם אתה רוצה להיתחדש בטלפון מאוד נחמד ומיוחד לך על זה! :xyxthumbs:

מה מיושן בפלייסטיישן?

פורסם
  • מחבר

זהו הPS3 לא מיושן להיפך הוא די חדיש

כרגע יש לי כרטיס מסך נחמד 8800GT שחשבתי לעשות שידרוג לכרטיס מסך ולקנות גם מסך חדש 22 אינץ',או אם לא אז רק מסך כי הכרטיס עדיין טוב,ואם לא מסך אז או 5800 או PS3

מה יעלה הכי הרבה?

פורסם

לא משתלם היום לקנות PS3. אם כבר קונסולה רק XBOX360.

מספיק אנשים ברשת (אם לא חברים/מכרים) שיש להם את המכשיר יאמרו לך זאת, וחלקים ישמחו להיפטר ממנו ולמכור לך אותו .

מה חסר לך בחיים?

אתה מתעסק הרבה בפלאפון? שיחות,הודעות,אינטרנט,תמונות עם החברה? לך על מכשיר סלולארי.

אתה אחד שאוהב להיזרק על הספה/מיטה, להכניס דיסק ולשחק עם החבר'ה PES/GTA או משחק אחר עםם ידית? לך על ה360.

יש לך מחשב חלש? אתה מקודד סרטים/משחק משחקים/ רואה סרטי HD והמחשב שלך לא מספק אותך? לך על מחשב.

אם אתה לא צריך כלום, תחסוך. מתישהו אתה עוד תצטרך את הכסף הזה.

זה כל כך פשוט למה להפוך את זה למורכב.

אלברט אינשטיין אמר בזמנו "יש לעשות את הדברים פשוט ככל שניתן".

פורסם

לא משתלם היום לקנות PS3. אם כבר קונסולה רק XBOX360.

מספיק אנשים ברשת (אם לא חברים/מכרים) שיש להם את המכשיר יאמרו לך זאת, וחלקים ישמחו להיפטר ממנו ולמכור לך אותו .

משתלם מבחינה כספית זאת עובדה שהפס3 יותר משתלם, כי אתה מקבל איתו נגן בלו-ריי שלבד עולה יותר ממנו.

משתלם מבחינת משחקים? זה כבר תלוי בבנאדם עצמו, שאמור לבדוק איזה משחקים יש לכל אחת מהקונסולות ולראות מה יותר מדבר אליו.

לבוא ולקבוע שלא משתלם היום לקנות פס3 בלי להסביר או לביא הוכחות שיתמכו בטענה שלך, שבמקרה הזה מבוססת על דעה אישית שלך בלבד, זה לעשות עוול לבנאדם ששאל את השאלה.

פורסם

איך זה בדיוק עובדה שפלייסטיישן 3 יותר משתלם מ360?

רו האנשים לא צריכים בלוריי, והרבה אחרים יעדיפו נגן יעודי. זה כמו להגיד לאדם שמשתמש בטלפון רק כטלפון שN85 יותר משתלם מ3100 כי ב85 יש גם מצלמה וכו'.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שמה שאני אעשה זה אלך על אחת מהקונסולות,ויותר סיכוי על הPS3 בגלל שהרשת שלה חינמית ואני לא צריך לזרוק בנוסף לעלות של המשחקים גם 300 שקל לשנה על רשת כדי לשחק עם חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים