עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ריכוז שאלות על הגיטרה...

Featured Replies

פורסם

אני מנגן בערך ארבעה חודשים

יש לי איבנז אי אקס

כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר

ההוראות האלא מתאימות?

http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910

ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..)

ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH

להלן

http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384

ואיך הוא בדיוק מתחבר למשל למגבר הזה..

http://guitars.musiciansfriend.com/product/Roland-Cube-30X-Amp-with-COSM?sku=487032

תודה מראש...

פורסם

הגיטרה חדשה ? אם כן, יש לך אחריות עליה.

אם לא, לא הייתי עושה עבודה פולשנית כזאת בעצמי, שים 100 שקל וויעשה לך את זה איש מקצוע, והוא יסדר לך עוד דברים על הדרך.

FOOTSWITCH הזה מתאים לפדאלים של BOSS בלבד, את לא יכול לחבר אותו ישירות למגבר שלך.

הוא נועד להחליף בין צ'נלים או אפקטים שיש לרוב במולטי אפקטים.

בשביל פוטסוויצ' שיתחבר למגבר שלך אתה צריך אחד ששייך לחברה של המגבר שלך, וזה יעבוד רק כמובן אם המגבר תומך בכך.

פורסם
  • מחבר

תקרא... כתוב שהוא תומך...

איזה אחריות אחי היא יצאה מפס יצור כבר לפני חמש שנים...

וחוץ מזה... מה כבר יכול להיות? אני לא חושב שעבדוה כזאת תהרוס את הגיטרה.. אני מבין טיפה זה לא שאני מתחיל מוחלט..

פורסם

בשביל פוטסוויצ' שיתחבר למגבר שלך אתה צריך אחד ששייך לחברה של המגבר שלך, וזה יעבוד רק כמובן אם המגבר תומך בכך.

לא תמיד, זה בסך הכל מחליף ערוצים במגבר (אם יש לך שם יותר מאחד)...

בקשר לחלפה של ההאמבקרים, אני גם חושב שכידאי שתלך למישהו שמבין קצת ושיסדר לך, אתה עלול לעשות שם נזק...

בכל מקרה אתה בטח צריך להחליף את כל החשמל בכלי.

פורסם
  • מחבר

סבבה.... אז מה זה עושה? זה כאילו.. אם אני רוצה לשים דיסטורשן באמצע שיר בלי להפסיק אותו?

פורסם

הסוויטצ' כשמו כן הוא, מתג, או סוויטצ', אם יש לך מגבר עם שני ערוצים למשל (לי יש כזה) אחד הוא קלין ואחד עם גיין, לעבור בין שניהם

צריך פדל או מתג, וזה הכל... אם אתה רוצה דיסטורשנים או אובר דרייבים אני חושב שכידאי ללכת על פדאל יעודי או מולטי טוב...

לא מסובך....

פורסם
  • מחבר

אז זה כאילו... במקום ללחוץ על הכפתור SELECT? למה צריך 2?

פורסם

כי אם אתה באמצע הופעה, עומד ומנגן ואז אתה רוצה להפעיל את האפקט, אתה לא תרוץ אחורה, עד למגבר, תפסיק לגן ואז, תלחץ על הכפתור ותמשיך לנגן. אתה תשתמש בפדל במקום.

פורסם

קיימים מגברים גם ללא הכפתור SELECT ושם אין ברירה וחייבים FOOT SWITCH, לי למשל יש אחד כזה...

פורסם
  • מחבר

כי אם אתה באמצע הופעה, עומד ומנגן ואז אתה רוצה להפעיל את האפקט, אתה לא תרוץ אחורה, עד למגבר, תפסיק לגן ואז, תלחץ על הכפתור ותמשיך לנגן. אתה תשתמש בפדל במקום.

נו.. את זה הבנתי יא גנוב... שאלתי למה צריך 2... לא מספיק 1?

פורסם

זה דאבל פוטסוויץ. מה שהוא עושה הוא מאפשר לך להחליץ עוד ערוץ,לדוגמא פדאל דיסטורשן או כל אפקט אחר.

ובקשר לשאלה הראשונה שלך..זה לא כמו מודינג עשה זאת בעצמך. זה הרבה יותר מורכב ועדיף שתלך לבעל מקצוע שיעשה לך את זה.

פורסם
  • מחבר

זה לא כאילו... אחד לדיסטורשן ואחד לריברב?

פורסם

הפדאל שהבאת זה לא משהו שאתה מחבר למגבר ישר בינו לבין הגיטרה, זה מתחבר למולטיאפקטים ושולט עליהם.

פורסם
  • מחבר

הפדאל שהבאת זה לא משהו שאתה מחבר למגבר ישר בינו לבין הגיטרה, זה מתחבר למולטיאפקטים ושולט עליהם.

לא הבנתי... אז צריך אותו?

פורסם

לא, הוא לא יעזור לך אם אין לך מולטי-אפקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.