עבור לתוכן

אקספלורר 8 -איך עושים ככה שלינקים ב- favorites bar ובכלל יפתחו ב TAB חדש ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לפתיחת לינקים ב tab חדש בלי דריסה של הנוכחי, בליצה אחת מבלי כל הזמן ללחוץ עם כפתור הימני על הלינק ורק אז ללחוץ על open in new tab..

פורסם

כפתור אמצעי בעכבר (לחיצה על הגלגלת )

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

בוקר טוב,

יש אפשרות לבטל את הפיצ'ר שמראה את ההיסטוריה והמועדפים בשורת הפקודה,כשאני פותח את הרשימה.

תודה מראש :hat:

פורסם

תגידו, צפויי מתי שהוא אקספלורר 8 שייתמוך בוינדוס 7 בטא...

אני כל הזמן בבטא עד שהיא תיגמר ורוצה לנצל אותה.

פיירפוקס לא ממש נוח לי ונראה כמו דפדפן "Made In China".

פורסם

Win7 RC יכיל את החדש.

פורסם

אז כרגע אין צורך להוריד את התוכנה לוינדוס 7 כל עוד לא יצא ה RC?

פורסם

אי אפשר להוריד את החדש, לא ניתן להתקין את זה

פורסם

אני אחזיר את הנושא לבעיה הראשונה אם הגלגלת שלי מוגדרת לזום

האם אין דרך במאפיינים של הדפדפן להגדיר את זה

פורסם

כמה אתה משתמש בזום הזה?

גלגלת אמורה להיות כפתור אמצעי, יש הרבה מאוד תוכנות שעובדות ככה. וזה גם ככה בחלונות 7.

פורסם

גלגלת אמורה להיות כפתור אמצעי

מתי? ב-2001 ?

כבר שנים שאני לא משתמש בגלגלת בתור כפתור אמצעי, יש בעכבר כלכך הרבה כפתורים אחרים שהרבה יותר נוחים לזה..

פורסם

לא רציתי שתתחילו לריב

אני לא רוצה לשנות את ההגדרה של העכבר שלי

יש לי מסך 24 ודי נוח שלפעמיים אתה יכול לעשות זום לאיזה מאמר

בכל מקרה חייבת להיות דרך להגדיר את הפונקציה דרך המאפיינים של הדפדפן מבלי לשנות סדרי עולם

פורסם

אני מתכוון לפתיחת לינקים ב tab חדש בלי דריסה של הנוכחי, בליצה אחת מבלי כל הזמן ללחוץ עם כפתור הימני על הלינק ורק אז ללחוץ על open in new tab..

בMaxthon שבנוי על הIE אפשר להגדיר פתיחת לינקים/מועדפים/דף הבית/ועוד... שיפתחו בטאב חדש באופן אוטומטי בלי צורך בלחיצה על כפתור אמצעי (שהוא לא ממש נוח).

אפשר גם להגדיר שתמיד יהיה חלון Maxthon אחד ושום דף לא יפתח בחלון נוסף, כמו גם שבילתי יהיה אפשרי לפתוח Maxthon שני אם קיים כבר אחד פתוח.

תגידו, צפויי מתי שהוא אקספלורר 8 שייתמוך בוינדוס 7 בטא...

אני כל הזמן בבטא עד שהיא תיגמר ורוצה לנצל אותה.

פיירפוקס לא ממש נוח לי ונראה כמו דפדפן "Made In China".

אפשר להוריד תוספים לFF שיראה טוב ויהיה לו פיצ'רים דומים לכמעט כל מה שאתה רוצה, כולל מה שכתבתי על הMaxthon בציטוט הקודם (חוץ מדף הבית. לא יודע למה הם לא שמו את האופציה הזאת בTMP).

אם אתה מעוניין אני יכול לכתוב לך את התוספים שאני משתמש שהופכים את הFF להרבה יותר טוב ונוח מאיך שהוא מגיע ערום.

תוך כמה דקות הFF שלך יכול לעשות אבולוציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים