עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבד - טמפ' מטורפות..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי.

אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro.

המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במנוחה היה לי על 45-52 לא יותר מזה.. במאמץ כאשר שיחקתי שעה+ Crysis בזמנו, המחשב הגיע לי לטמפ' כמו 72 שזה אז היה -מטורף- כאילו, וזה גם לא היה קורה תמיד.. לפעמים שהייתי משחק זה היה מגיע ל69-70.

עכשיו בזמן שאני מדבר איתכם.. כבר מהצהריים המחשב לא נפתח, רק פתחתי אותו והטמפ' במחשב הם מטורפות פשוט, יותר ממה שהם היו כאשר שיחקתי על קרייסיס במאמץ - ואני מדבר על מינימום בליבה אחת 74 מעלות, זה מטורף פשוט.. כששיחקתי קרייסיס והיה לי על ליבה אחת 72 מעלות.. זה היה בשבילי המון, אז עכשיו כשהמחשב היה מכובה כמה שעות טובות, והוא בכלל לא במאמץ, אני רק גולש הטמפ' נאות בין 74-82.. זה גם הרבה פעמים נמצא לי על 81 ואפילו 82, ולכמה שניות קופץ אפילו ל84-85! עכשיו בצהריים כשבדקתי זה גם היה ככה, לא הבנתי אז הלכתי ניקיתי את המחשב - חשוב לציין לא היה יותר מדי אבק.. היו על המאוורר טיפה.. כאילו בטוח שזה הפריע לו להסתובב... אבל לא במידה כ"כ משמעותית. בקיצור ניקיתי ועכשיו בדקתי שוב, ועדיין הטמפ' מגיעות לי ל82 בליבה.

מה הסיבה? בהתחשב בעובדה שבחוץ שרב.. אבל זה בחיים לא צריך להגיע לטמפ' כאלו קיצוניות..

אשמח לעזרה ;\.

*חשוב לציין שאני משתמש בגירסא החדשה ביותר של Core Temp - גירסא 0.99.4, כך שלא נראה לי שזו הבעיה כאן. המארז פתוח טיפה בצד, ויש מקום לאיוורור, במחשב עצמו קיימים מאוורר אחד של 120, ועוד אחד קטן של 80 וזהו, וכמובן על המעבד כפי שאמרתי AC Freezer 7 pro.

פורסם

שלום לכולם.

מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי.

אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro.

המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במנוחה היה לי על 45-52 לא יותר מזה.. במאמץ כאשר שיחקתי שעה+ Crysis בזמנו, המחשב הגיע לי לטמפ' כמו 72 שזה אז היה -מטורף- כאילו, וזה גם לא היה קורה תמיד.. לפעמים שהייתי משחק זה היה מגיע ל69-70.

עכשיו בזמן שאני מדבר איתכם.. כבר מהצהריים המחשב לא נפתח, רק פתחתי אותו והטמפ' במחשב הם מטורפות פשוט, יותר ממה שהם היו כאשר שיחקתי על קרייסיס במאמץ - ואני מדבר על מינימום בליבה אחת 74 מעלות, זה מטורף פשוט.. כששיחקתי קרייסיס והיה לי על ליבה אחת 72 מעלות.. זה היה בשבילי המון, אז עכשיו כשהמחשב היה מכובה כמה שעות טובות, והוא בכלל לא במאמץ, אני רק גולש הטמפ' נאות בין 74-82.. זה גם הרבה פעמים נמצא לי על 81 ואפילו 82, ולכמה שניות קופץ אפילו ל84-85! עכשיו בצהריים כשבדקתי זה גם היה ככה, לא הבנתי אז הלכתי ניקיתי את המחשב - חשוב לציין לא היה יותר מדי אבק.. היו על המאוורר טיפה.. כאילו בטוח שזה הפריע לו להסתובב... אבל לא במידה כ"כ משמעותית. בקיצור ניקיתי ועכשיו בדקתי שוב, ועדיין הטמפ' מגיעות לי ל82 בליבה.

מה הסיבה? בהתחשב בעובדה שבחוץ שרב.. אבל זה בחיים לא צריך להגיע לטמפ' כאלו קיצוניות..

אשמח לעזרה ;\.

*חשוב לציין שאני משתמש בגירסא החדשה ביותר של Core Temp - גירסא 0.99.4, כך שלא נראה לי שזו הבעיה כאן. המארז פתוח טיפה בצד, ויש מקום לאיוורור, במחשב עצמו קיימים מאוורר אחד של 120, ועוד אחד קטן של 80 וזהו, וכמובן על המעבד כפי שאמרתי AC Freezer 7 pro.

לפי מה שרשמת הפעם האחרונה שניקית בה את המחשב הייתה לפני חצי שנה, יכול להיות שמאז נצבר הרבה מאוד אבק במארז עצמו ובמאוורר המעבד בפרט. תבדוק את זה.

פורסם

תנקה אבק, עם פאן של אמא / אשתך ,או אם יש לך אפשרות אז עם לחץ אוויר (עדיף בהרבה) ,,תפרק את הקירור מהמעבד ותחדש משחה טרמית ,

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שנכנסתם בכדי לעזור לי.

עכשיו כפי שרשמתי, ניקיתי כבר עם פן את המחשב.. הוא ממש נקי במיוחד המעבד.. ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אולי משהו יותר ספציפי אפשרי? מה יכולות להיות הבעיות? די דחוף לי.. זה מפחיד שזה מגיע ל85 במנוחה של גלישה בקושי.. ;\ תודה מראש.

פורסם

משחה טרמית, כפי שאמרתי

פורסם

ניקית את המאוורר, אבל ניקת גם את הגוף קירור? יש מצב שהוא מפוצץ אבק ולפי דעתי תרענן משחה תרמית על הדרך.

פורסם

אין שום סיכוי שבעולם שQ6600 (בלי OC כי יש לו לוח של אינטל...) עם FREEZER יגיע ל-50 מעלות במנוחה!!

פותח הת'רד, תפרק את הקירור, תוריד את המאוורר, תנקה טוב בין הלוחות אלומיניום, שים משחה [אני מציע לך לעשות 5 נקודות קטנות (כמו 5 בקוביה) על המעבד], תחבר את הקירור טוב.

שים לב שחיברת את הקירור טוב ושהוא יושב יציב!

תעדכן.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיכוי שבעולם שQ6600 (בלי OC כי יש לו לוח של אינטל...) עם FREEZER יגיע ל-50 מעלות במנוחה!!

פותח הת'רד, תפרק את הקירור, תוריד את המאוורר, תנקה טוב בין הלוחות אלומיניום, שים משחה [אני מציע לך לעשות 5 נקודות קטנות (כמו 5 בקוביה) על המעבד], תחבר את הקירור טוב.

שים לב שחיברת את הקירור טוב ושהוא יושב יציב!

תעדכן.

בדיוק על זה יש לי משהו לומר, תודה רבה קודם כל.

בקשר ליציבות של הקירור, אני הרכזתי את הקירור, כי בזמנו שקניתי את הקירור חצי שנה לאחר קניית המחשב.. אז הם דרשו ממני 80 ש"ח התקנה.. אמרתי מה על חרטא כזאתי 80 ש"ח? מה קרה.. בקיצור הלכתי לפי ההוראות.. ורק בורג אחד משוחרר.. כאילו ישנם 4 ברגים מחוברים חזק חזק.. אפשר להרים איתם את המארז מרוב שזה חזק.. אבל בורג אחד משוחרר.. אולי זאת הבעיה? כי חוץ מזה אני חושב שהכל בסדר..

ושוב תודה רבה לכולם!

פורסם

מועבר לאוברקלוקינג וקירור

נ.ב. וודא שאתה על TJMax של 90 מעלות, אחרת אתה לא בודק טמפרטורה באופן אמין.

פורסם
  • מחבר

מועבר לאוברקלוקינג וקירור

נ.ב. וודא שאתה על TJMax של 90 מעלות, אחרת אתה לא בודק טמפרטורה באופן אמין.

תודה רבה לכולם, באמת מודה לכם.

עכשיו הTJMAX מופיע לי על 100, אבל לא נראה לי שזה קשור, כי גם לפני חצי שנה שהיה לי 40-50 מעלות במעבד.. אז גם זה הופיע לי על 100, כך שאני לא חושב שזו הבעיה. דבר נוסף בקשר לניקוי הרציני יותר.. אני אנקה תודה על העצות, ומשחה טרמית יש לי של AC MAX2, זוהי משחה טובה? בזמנו קנינו לכ.ס של אחי.. ונשאר לי מספיק, להשתמש בזה? ודבר נוסף שמחזק את הטמפ' של המעבד שהם אכן נכונות.. הקטע בכלל שעליתי על זה זה בגלל הצריבה, צרבתי סדרות לאחי שבצבא, ולקח לי דיסק אחד של 4.7 ג'יגה שעה ו10 דקות.. כשלבסוף זה עשה לי ארור, והוא אמר לי שבחיים לא יכול לקרות מצב כזה.. ושמקסימום זה צריך לקחת 6 דקות.. והרי הצריבה מעמיסה על המעבד.. וגם בפעם השנייה שניסיתי לצרוב.. אחרי חצי שעה המחשב עשה לי ריסטרט, כך שזו גם בעיה לא קטנה.. ובסוף שני הדיסקים בכלל לא נצרבו ונהרסו.. שהלכתי למחשב של אחותי לצרוב, אז זה צרב תוך 5 דקות וללא שגיאה.. ככה שזה בטח מחזק את הטמפ' הגבוהות של המעבד..

עכשיו מה בנוגע לכך כמו שאמרתי, שמתוך ה4 ברגים אחד משוחרר - כי אני ניסיתי חצי שעה בלי להגזים לחבר אותו.. ואין הוא לא מתחבר, הוא דפוק או משהו.. אבל מה שלא ניסיתי הוא לא התחבר, אבל שוב כמו שאמרתי הקירור מחובר מעולה ללוח אם.. וממש חזק, פשוט בורג אחד לא מחובר. אם זה משפיע משהו, תגידו לי..[br]פורסם בתאריך: 21.03.2009 בשעה 19:05:06

בבקשה חברים, אני צריך את העזרה.. העניין די דחוף לי.
פורסם

אני מאמין שזה משפיע... אבל קודם כל תנקה את כולווווו כולל משחה ואבק בין הלוחות ותעדכן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם.. אעדכן אתכם.

פורסם
  • מחבר

בcore temp זה מופיע לי על TJ MAX 100, זה משנה? כי ראיתי שאמרו פה שאסור..

פעמים קודמות שבדקתי והטמפ' היו בסדר זה גם היה על tj max 100.

עכשיו אני משתמש בAC MX2 - משחה תרמית.. איך היא טובה? מספיקה כאילו או שלקנות יותר איכותית?

http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-2~18~0.htm

בדיוק את זה קניתי..

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

טוב אפשר לנעול.. תודה לכולם אבל לא עזר. כשהלכתי לSKYPC הם אמרו לי שבעת ההתקנה של הקירור AC FREEZER 7 PRO נשבר אחד הברגים.. וזה כנראה גרם לבעיה או משהו.. חידשתי משחה תרמית לא עזר - הם אמרו לי גם שאין צורך ושזה לא עוזר לחדש את המשחה.. אז נאלצתי לקנות חדש עם התקנה ב185 ש"ח ;\

תודה לכולם.

פורסם

בכל מקרה בשביל טמפ' מדויקת אתה צריך להתאים את ה-TjMax לפי הטבלאות הבאות:

http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html

Q6600 מתחלק ל-2 קבוצות של סטפינג-ים.. 80 ו-90 מעלות צלזיוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.