פורסם 2003 ביולי 2422 שנים שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין)בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVEהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעהDO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשבומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום...מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר ואיפה אני מוצא כזה צ'יפ? אני שותל את הישן ומחכה שנתיים שיגדל עץ ביוס? :-\
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים ואיפה אני מוצא כזה צ'יפ? אני שותל את הישן ומחכה שנתיים שיגדל עץ ביוס? :-\ הלוואי וזה היה אפשרי , אך לצערך נראה לי כי תצטרך להחליף אחד משני דברים , או את הלוח כולו או את הצי'פ שעליו יושב הביוס . ולגבי למצוא כזה צי'פ , תנסה אולי בחנויות מחשבים/אלקטרוניקה/טכנאי מחשבים . ופעם הבאה שאומרים לך לעשות משהו , תלמד מהזקן של אחרים ותעשה מה שאומרים לך .
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר אבל מה אני יעשה!! זה פשוט נתקע שם! לא הייתה לי אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב! מה זזו התאבדות של הלוח? והוצאתי אותה ל10 דקות.. לא מספיק?
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים שמעו, שמתי את המעבד שלי בפעם הראשונה על הלוח, הדלקתי את המחשב והכל עבד, העלתי את הביוס לכוון הגדרות כי הוא זיהה לי אותו כ2000+ (ראה מפרט מקורי) מימין) בקיצר כיוונתי את ההגדרות דיפולט של המעבד ועשיתי SAVE המחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה DO NOT POWER OFF WHILE BIOS IS SAVING YOUR SETTINGS ושם זה נתקע, אז פשוט כיביתי את המחשב ומאז הכל נדלק חוץ מהמסך, ניסיתי להחליף כרטיס מסך הוצאתי את הבטרריה לכמה דקות ואיפסתי ביוס, אבל כלום... מה עושים? מה זה זה? חשבתי שאולי הבביוס מת, אבל גם שהוא מת לא אמור להיות תצוגה? תודה רבה רבה לעוזרים איזה לוח זה? כמה זמן חיכיתה לפני שקבעתה שזה התקע?! :cwm13: נסה לנתק את המחשב מהחשמל, ותפעיל מחדש, אמור להיות הביוס לפני השמירה : עשיתי OC ללוח שלי שבמפרט, אחרי שעברתי ת'באס 220(שיניתי בביוס ל230, עשיתי שמירה, צצה לי גם ההודעה לא לכבות תמחשב) היה לי בעיה דומה, שהמחשב "עבד" אבל ללא המסך, וכשהפעלתי מחדש(אחרי כיבוי מוחלט מרשת החשמל) המחשב עלה והמעבד היה במצב בטוח(מכפלה X באס 100MHZ ) אם לא מצליח להחזיר את הלוח לחיים, נסה לסחוט(=לנצל) את האחריות(תגיד שהתקנתה הכל לפי ההוראות, ואין POST)
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים יש לי המלצה בשבילך , א. בכל מקרה נראה לי שתצטרך להחליף את הצי'פ או את הלוח כולו , אבל פעם הבאה לפני שאתה עושה משהו שאתה לא סגור עליו במאה אחוז תשאל ותתיעץ עם מישהו שיש לו ניסיון בתהליך שאתה רוצה לבצע , ככה תוכל לצמצם טעויות ובעיות .
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר במפרט שלי יש את כל הפרטים זאת המטרה שלו..., המחשב היה מנותק מחשמל, הלוח הוא כפי שיש במפרט ABiT NF7-SL REV 2 חיכיתי איזה 15 שניות! !!! עד שהחלטתי שהוא תקוע
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים הקטע הזה עכשיו די מוכר לי. היה לי ריסט בזמן עידכון(ממש באמצע), וחשבתי הלך הלוח :'( עשיתי דיסקט ביוס, שמתי למחשב, ואחרי כחצי דקה הלוח חוזר לחיים כמו גדול נסה לעדכן ביוס(דיסקט ביוס) מניסיון ללוח הזה יש הגנה, אם תשים כרטיס מסך PCI אמור לעלות לך חלוך שרשום בו CHECKSUM ERROR ובקשה לשים דיסקט ביוס
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר שמע, הכרטיס שלי בתיקון אז עכשיו באמת יש לי ATI PCI !!ועדיין לא עולה לי המסך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.