עבור לתוכן

Asus VK246H "24 vs Acer G24 "24 מה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם!

יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו :)

1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם?

2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה?

3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי)

תודה!

העדכון החדש למטה

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ..

פורסם

1. מסך שיש לו זמן תגובה גבוה זה לא מתבטא בתקיעה או frame rate נמוך אלא במריחות.

לדוגמה במסך בעל זמן תגובה גבוה אם אתה מזיז את העכבר על שולחן העבודה אז נוצר שובל קטן לסמן העכבר.

רק שתדע דבר אחד היום יצרני המסכים מציינים זמן תגובה במעבר בין גווני אפור. בין איזה גוון לאיזה גוון ???? רק הם יודעים.

אם אתה באמת רוצה לדעת זמן תגובה של מסך מסויים אז תחפש ביקורות/בדיקות מעבדה שם תוכל למצוא גרפים שמתארים זמני תגובה במעבר בין גווני אפור שונים.

2. גודל של מסך נמדד באלכסון מפינה לפינה. אם ניקח מסך 22 ו- 24 ושניהם בפורמט רחב (16:9) אז התוספת של שני האינצ'ים היא של הקו האלכסוני, לכן המסך יהיה גם קצת יותר גבוהה וגם קצת יותר רחב.

פורסם
  • מחבר

אז אתה בעצם אומר לי שאם אני אקח מסך עם זמן תגובה 5ms אני לא אוכל לשחק כי הכל ימרח?

פורסם

קישקוש, אין לזה שום משמעות

פורסם
  • מחבר

מה שאני שואל זה האם ההבדל בין מסך 2ms לבין 5ms מורגש בעין ממש, או רק אם משווים מסך ליד מסך..

פורסם

אני לא מדבר ספציפית על זמן תגובה 5 מילי שניות אלא באופן כללי מה הביטוי של זמן תגובה גבוהה - מריחות.

הנתון של זמן תגובה שעליו מצהירים היצרנים הוא מאוד טריקי וצריך לקחת אותו בערבון מוגבל.

לא ניתן לדעת כיצד נמדד זמן התגובה שעליו מצהיר היצרן.

אולי הוא מדד זמן תגובה בשינוי בין גוונים קרובים כמו 159 ו- 160 ואולי בין 140 ו- 240. אי אפשר לדעת.

כמו שכתבתי למעלה אם אתה מתכנן על מסך מסויים אז תחפש עליו ביקורות/בדיקות מעבדה שבהם תוכל למצוא זמני תגובה אמיתיים.

פורסם
  • מחבר

טוב, אתה יודע איך ה-T240?

פורסם
  • מחבר

עדכון

אוקי אלה שתי המסכים שאני מתלבט ביניהם:

Asus VK246H

Acer G24

קראתי ביקורות על שניהם, שניהם מצוינים, אבל איזה יותר טוב?

פורסם

מה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר

1500 ש"ח, אם אקנה G24 זה יהיה בוואלה ואם את הAsus אז מזאפ

פורסם

אני ממליץ על 2443W ועל PHILIPS 240BW.

אני לא חושב שכדאי לקחת את האסוס/אייסר בגלל שהם עולים יותר ולא מציעים שום דבר מיוחד ונחותים ארגונומית מהנ"ל.

האסוס עולה 1600+ וה - ACER בכלל מתומחר ב 2K+ :screwy:

(שים לב ש - 1500 זה לא המחיר שלו בוואלה אלא רק המחיר הנמוך ביותר שאפשר להציע ולא זוכים במכרז עם הצעה מינימלית).

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על 2443W ועל PHILIPS 240BW.

אני לא חושב שכדאי לקחת את האסוס/אייסר בגלל שהם עולים יותר ולא מציעים שום דבר מיוחד ונחותים ארגונומית מהנ"ל.

האסוס עולה 1600+ וה - ACER בכלל מתומחר ב 2K+ :screwy:

(שים לב ש - 1500 זה לא המחיר שלו בוואלה אלא רק המחיר הנמוך ביותר שאפשר להציע ולא זוכים במכרז עם הצעה מינימלית).

ה2443W נראה אחלה אבל השני? יש לו יחס של 1:1000 אם לא ראית :screwy:

פורסם

יחס ניגודיות דינמי לא אומר כלום.

GUARDIAN ANGEL (אחד מהמודרים האחרים של פורום כרטיסי מסך) קנה את הפיליפס ולא מפסיק לשבח אותו מאז.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני אקח את ה2443BW-גם אופציה לתלייה וגם קצת יותר יפה..

גם הוא נראה קצת כזה יש איזה 5 ס"מ עד שהמסך רק מתחיל (מסגרת גדולה המסך עצמו פחות מ-"24)

מישהו יודע איך הוא מבחינת זמן תגובה (לא רק בגוון אפור-לאפור כמו שהיצרן מציין)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים