עבור לתוכן

כתבות של יפי נפש שמאלנים קיצונים-הפרסום בעיתונות עובד-מוכרים מדינה בשביל פוליטקה

Featured Replies

• תגובות 52
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כתבת דעה: ההישג של ש"ס - קצבאות גזעניות

קצבת הילדים צפויה להישלל ממי שהוצאו מחזקת הוריהם וממי שלא חוסנו, אך ש"ס ממשיכה להתהדר ב"הישגיה"

...

בסעיף זה נקבע כי חוק הביטוח הלאומי יתוקן כך שהקצבה לא תינתן "להורה שילדיו הוצאו מחסותו בהתאם להחלטת בית המשפט המוסמך; להורה שילדיו אינם לומדים באופן סדיר במוסד חינוך, כהגדרתו בחוק לימוד חובה; להורה שילדיו אינם מקבלים את החיסונים הנדרשים לגילו בהתאם לתוכנית החיסונים של משרד הבריאות".

...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3693112,00.html

----------------------------------------------------------------------------

תראו לרוב אני נגד ש"ס וכל מה שש"ס מיצגת ואני גם נגד קיצבאות ילדים בכללי

אבל לצערי במציאות הנוכחית זה או הם או המפלגות הערביות + מרצ

לכן אני אסתפק בכל ניצחון קטן שאני אקבל ובמקרה הזה זה הניצחון הוא כפול.

פורסם
  • מחבר

כך זה התחיל:

עדויות חיילים מעזה: "ההוראות היו בעצם לרצוח"

הרג חפים מפשע, הוראות לירות בלי הבחנה בתוך בתים, הרס רכוש ללא סיבה - כך תיארו מפקדים ב"עופרת יצוקה" את הפעילות: "בעזה מותר לך לעשות מה שאתה רוצה". צה"ל: "נקבל עוד מידע ונתחקר לעומק"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3688780,00.html

וכך כצפוי זה נגמר:

הפצ"ר קבע שאין ראיות: תיק העדויות מעזה נסגר

חקירת מצ"ח קבעה כי החיילים שסיפרו על פגיעה בחפים מפשע במבצע "עופרת יצוקה", הסתמכו על עדויות שמיעה והגזימו בתיאורים. מבדיקה מקיפה התברר כי העדויות לא נכונות. "נדמה שיהיה קשה לאמוד את הנזק התדמיתי שגרמו הדברים לצה"ל בארץ והעולם", קבע הפרקליט הצבאי הראשי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3694477,00.html

פורסם

תודות לתקשורת הנזק כבר נעשה.

פורסם
  • מחבר

ממשיכים לתת במה...

"ממשלת המתנחלים יוצאת לדרך"

בצד השמאלי של המפה צופים בחרדה בממשלת נתניהו. ביילין: אי אפשר לרמות את העולם (חדשות)

"חקירת העדויות בעזה - כדי לפטור את צה"ל מאחריות"
סטודנטים פלסטינים: הוכינו במחסום ללא סיבה
פורסם

איכס, אני פשוט נגעל מביילין.

אני רואה אותו ובא לי להקיא. ממש.

30. אני מצטער לומר זאת, אבל השמאל הוא פשוט אנטי דמוקרטי

יניב

(30.03.09):

האופן בו הוא מכפיש את המדינה בפני העולם רק כי הפסיד בבחירות ממש מרגיזה. אני בחרתי בימין, אני מרוצה, ואני לא קיללתי ותקפתי בפני כל העולם את רבין. אז למה הם לא מסוגלים לחיות בדמוקרטיה??

פורסם
  • מחבר

הם צועקים הרבה על הסטה שלדברם הימין הקיצוני מבצע

אבל אין להם בעיה להכליל ולהגיד שהמתנחלים הם סרטן

ובכלל עכשיו שהוא אומר שזאת ממשלת מתנחלים נתעלם רגע מזה שהוא לא יודע להפסיד בכבוד

וזה שהוא פוגע בתמיד המדינה.

קודם יש לי שאלה פשוטה, האם זאת לא הוצעת דיבה לשון הרעה או מה שהוא בסיגנון?

פורסם

עוד כמה פרטים:

ראשית, אותו מנהל מכינה קדם-צבאית שאסף את ה"עדויות", הזדעזע ויצא איתן לתקשורת הוא איש שמאל קיצוני וסרבן שירות בשטחים. מישהו מתפלא שהמסקנה שלו היתה שאנחנו כובש אכזר והפלשתינאים קורבן מסכן? אגב, נראה לי מאוד מוזר שסרבן מנהל מכינה קדם-צבאית. לו סרבן התנתקות היה מתמנה לניהול מכינה קדם צבאית דתית, נראה לכם שזה היה עובר בשתיקה?

אני גם לא מתפלא שהתלמידים לשעבר שלו ניסו לרצות אותו עם סיפורים שהם שמעו מחברים ששמעו מחברים ששמעו...

שנית, בנוגע לאותו קלע שירה באישה וילד (והתברר זו עדות שמיעה מכלי שני לפחות) - מצאו אותו אחרי כמה ימים. הוא טוען שהוא ירה ירי התרעתי, כלומר בכלל לא כיוון אליהם אלא לידם. לא מצאו אף חייל שהיה איתו באותו בניין ושטען שהוא פגע בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים