עבור לתוכן

כתבות של יפי נפש שמאלנים קיצונים-הפרסום בעיתונות עובד-מוכרים מדינה בשביל פוליטקה

Featured Replies

פורסם

1. ואני חשבתי לתומי שהם ירו כמה מאות גראדים על ישובי הדרום בחודשים האחרונים :nixweiss: לך תבין...

לא אמרתי שלא, ובאמת יש להם הרבה נשק ואמצעי לחימה, אבל פה מדובר על בהשוואה למה שיש לצהל...

לדוגמא חיל האויר...מיותר לציין כמה שירי ממטוסים זה דבר חזק ומשמעותי, ואין להם.

אין להם גם אמצעים רציניים להפלת מטוסים, מה שבעצם נותן לנו אפשרות להשמיד את כל עזה בקלות תוך כמה דקות(זמן טיסה לעזה) ועם 0 נפגעים ישראלים.

ככה שבהשוואה לצהל...הם ממש לא חזקים מבחינת אמצעי הלחימה.

• תגובות 52
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה שבהשוואה לצהל...הם ממש לא חזקים מבחינת אמצעי הלחימה.

אפשר למשול את זה לבחור גדול שיכול להרוג את הבחור הקטן במכה אחת אבל הוא נוהג איתו בעדינות, כשהבחור הקטן כל הזמן מנסה ומוצא דרכים לפגוע בבחור הגדול בדרכים שכן כואבות לבחור הגדול - פיגועים, חטיפות, מוקשים וכו'.

פורסם

אגב, מיותר לציין שתעתיק מדוייק של הכתבה הנדונה (באנגלית) כבר מצא את דרכו לעמוד הקדמי של DIGG. אני מקווה שאכן יחקרו את הפרשה לעומק, וישפטו את האחראים למעשים המתוארים (אם אכן קרו לפי התאור, מה שמאוד מוטל בספק) לפי הדין הרלוונטי וחשוב לא פחות - שישפטו את האחראים להפצת הסיפורים הללו באשמת סיוע לאוייב בזמן מלחמה.

פורסם

אתם יודעים מה אולי זה ישמע גזעני ואני מצטער על זה מראש ... כי לרוב אני לא מתבטא ככה בפורומים !

אבל במצב הזה הייתי פשוט יורק לבן אדם בפרצוף ..

כי זה מה שמגיע לאנשים האלה על המילים ...

ואיי כמה יפי נפש אתם .. הייתים צריכים לדעת מה רוסיה עשתה לגאורגיה פשוט שחטו אותם שם עברו שם והשאירו עריסות

וגם מה ארהב עושה לאוייבים שלה אה על זה אתם שותקים ממש יופי

וכול חייל בוכה לי על כמה שחרא לו בצבא ! :s07:

ואיך כול הגובניקים אומרים מה היה צריך לעשות כשהוא יושב במשרד ומחמם את התחת הורוד שלו

אני הייתי מוכן לשלוח כמה חיילים לצבא רוסיה שיעשו שם שנה של שירות ושיפתחו אותו שם מהתחת תאמינו לי הוא יחזור על 4 לארץ

ויבקש לעשות פה את הקייטנה שנקראת שירות בצהל

חבל שאין לנו את הביצים ... לטפל בכאלה אנשים

מדינה של פלצנים פשוט מגעיל !!! :angryfire:

אני במצבם הייתי עושה את אותו הדבר ולא מעניין אותי כלום

מצטער עם זה היה פוגעני פשוט שפכתי את כול מה שהיה לי להגיד ...

:-\

פורסם

זה ממש עצוב, שלאנשים כבר לא אכפת שנהרגו אנשים לא קשורים, אלא מפריע להם שחלק מהחילים מודים בפה מלא שחלק, כנראה גדול לפי העדויות, נהרגו לא בשל טבע המלחמה, אלא בשל הוראות פתיחה באש מתירניות. אבל זה רק סימפטום של הבעיה, המטרידה בפני עצמה, שאיך שהוא הושרשה המשוואה של ערבי=מחבל=דמו מותר.

פורסם

זה ממש עצוב, שלאנשים כבר לא אכפת שנהרגו אנשים לא קשורים, אלא מפריע להם שחלק מהחילים מודים בפה מלא שחלק, כנראה גדול לפי העדויות, נהרגו לא בשל טבע המלחמה, אלא בשל הוראות פתיחה באש מתירניות. אבל זה רק סימפטום של הבעיה, המטרידה בפני עצמה, שאיך שהוא הושרשה המשוואה של ערבי=מחבל=דמו מותר.

אוקי אני מסכים איתך אתה הייתה שם ?..

אתה ראיתה מה אזרחים היו עושים שם לחיילים שלנו ?

פורסם

הדבר הבא שיעשו חיילים כאלו הוא למכור סודות מדינה.

בלינץ' ברמאללה, מי שפירק לחתיכות את הגופות של שני המילואימניקים היו "פלשתינים מהשורה".

מאחר וחמאסניקים הם אל סוג של פרי או ירק, הם לא צומחים מאמצע שום מקום, וה"עם" הפלשתיני לא ילחם בטרור, כי הוא מגיע היישר מתוכם, האופן שבו הם מפולגים כ"עם" הוא שונה מאד מהאופן בו עם ישראל מפולג. מי ילך להיחלם נגד החמאס כשהדוד או הבן דוד או האח שלו שייכים לשם, אז בתור מי שהוא נגד, הוא רק תומך מתון או מעניק תמיכה פאסיבית בדמות "כמה שאני נדפק בגלל הטרור הזה" האמירה הזו לכשעצמה היא תמיכה.

פורסם

תעשה לי טובה... חייל וחצי מנפחים איזה הנפצה שהם שמעו מחבר של חבר וישר כל העולם קופץ עליהם... חייל= רוצח= משפט בהאג זה יותר טוב מ"ערבי= מחבל= דמו מותר"?

החיילים האלה בטח מנפחים איזה שיחת מוטיבציה\ תדריך זהירות של איזה מ"מ\ סמל עם עודף רעל... אין סיכוי שהיו פקודות מרמת המ"פ ומעלה לפגוע בכוונה בחפים מפשע, ואם היו- מפקדים כאלה צריך להעמיד מול הקיר ביחד עם מצביעי\ ח"כ קדימה...

פורסם

אותו חייל חזר בו מההנפצה הזאת ("שמעתי את זה מחברים ששמעו מחברים") ומנגד יש הרבה עדויות שסותרות לחלוטין את מה שהוא אמר לגבי נהלי הפתיחה באש.

פורסם

מצער אותי איך אנשים ישראלים שליכאורה אמורים לעמוד בצד של ישראל זריזים כל כך להאמין לכל שמועה זדונית ומכפישה .

נכון ? .......................... ( הכנס את שם השמאלן )

פורסם

זה מצער אותך?!

יש ישראלים ש"מבינים" מחבלים... הם "מבינים" את הצורך ללכת ולהתפוצץ על אוטובוס של ילדים\ זקנים, או בקניון, או במסעדה בתור תורת לחימה של מישהו שרוצה הכרה\ לגיטימציה בינלאומית...

יש כאלה שעשו חצי צעד קדימה וגם מצדיקים את המחבלים, ואפילו לא מסתייגים מפיצוץ מטעני צד עם רסס על הסעות בית- ספר...

ויש כאלה שעשו עוד חצי צעד ואפילו תומכים בצורה פעילה באירגוני הטרור ע"י ריגול וסיוע לוגיסטי כזה או אחר...

פורסם

אהה כן - מצער , עברתי כבר את שלב המתעצבן .

פורסם
  • מחבר

ועוד אחת:

כביסה שחורה

בישראל 2009 אי אפשר לכבס את הדגל השחור. הוא לא ילבין. מעשים המוגדרים פשעי מלחמה יכולים היו להימנע אילו הקרבות היו נערכים תחת עינה הפקוחה של התקשורת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3689867,00.html

================================================

והתגובה הממולצת:

כל הכבוד מדינת ישראל, שוב כתבת שער בטיימס וב IHT

IHT והטיימס זה לא הארץ או מעריב עם 100 מנויים אלא עשרות מליונים של קוראים כל יום, והנה שוב, כתבות ענקיות בעמוד הראשי על "מעשי טבח נוראיים, הרג אמא וילדים וזקנים במכוון..."

ציטוטים מהארץ שכאילו נלקחו מבטאון החמאס, ופרשנויות מטובי האנטי ציונים באקדמיה הישראלית, והכל מלווה בתמונות, שלעינים זרות נראים חיילי צהל כחוליגנים צמאי דם, שיורים גם בזקנים שלא לצורך...

כל הכבוד לכם עיתוני ישראל, כל הכבוד לכם אנשי אקדמיה פוסט ציונים שהוצאתם את כל הטינופת החוצה בלי לחכות רגע למישהו שיבדוק...

אה, כן יש כמובן גם תגובות נגד של חיילים שטוענים שלא היו דברים כאלה, והצבא התנהג בהומניות ראויה למופת, אבל זה היה שם בקצה הכתבה ב3 שורות.

הם בטח גם שלחו העתק להאג ולחמאס.

פורסם
  • מחבר

דו"ח: צוותי רפואה בעזה היו יעד לגיטימי

"רופאים לזכויות אדם" מאשימים בדו"ח חריף כי צוותי רפואה בעזה הותקפו לאורך כל ימי "עופרת יצוקה", וכי צה"ל נקט "יד קלה מדי על ההדק". עוד נטען כי ישראל הסתירה את המשבר ההומניטרי ברצועה, והעבירה לתחומה פצועים לצורכי תדמית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690423,00.html

===================================================

תראו תראו מי זוחל מכל החורים, מצחיק שהם מדברים על צורכי תדמית

אני מנייק עם הם לא תיאמו עם ארגון השמאל "שוברי" שתיקה או לפחות קפצו על הההזדמנות לתפוס כותרות

ולנסות להתמיעה בדעת הקהל העולמית את המסר שלהם...

אני לא חושב שהפלסטינאים עשו כזאת עבודה טובה כמו שהם עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים