עבור לתוכן

כתבות של יפי נפש שמאלנים קיצונים-הפרסום בעיתונות עובד-מוכרים מדינה בשביל פוליטקה

Featured Replies

פורסם

כן אה, ממש גיס חמישי ::)

• תגובות 52
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסה"כ הערבים הביאו את זה על עצמם

שנים של פיגועים מטורפים ועכשיו לאף אחד לא איכפת מהם.

פורסם

שנים של פיגועים מטורפים ועכשיו לאף אחד לא איכפת מהם.

זו בדיוק הבעיה - אכפת. כאשר הארגון המתיימר לנסות להכניס סדר לעולם נותן זכות הצבעה שוויונית לכל חבריו, בינהם כ20 מדינות ערביות ועוד כמספר הזה של מדינות מוסלמיות שאינן ערביות, קשה להגיד שאין בעיה. לעזור לפלשתינאים הם לא יעזרו, כי הערבים לא באמת רוצים שיעזרו להם - להיפך, הם רוצים לשמור אותם באומללותם כדי שיהוו לנו קוץ בתחת, כדי שיהיה במה להאשים את ישראל.

הרי כל פיפס של הערבים מוצג בתקשורת העולמית כאמת לאמיתה (לפחות ברוב המקומות. ואחרי זה עוד טוענים כי היהודים שולטים בתקשורת, כן...?), ואנשים נוטים להאמין לתקשורת. "הודאה" שכזו מצד "חיילי צהל" היא מטעם שאף אחד לא יפספס, תאמינו לי. הרי כל אתר וכתבה אנטי ישראליים המכבדים את עצמם מכילים קישורים למקורות יהודיים או ישראליים כלשהם, המשרתים את מטרותיהם. יש לכם מושג כמה כתבות אנטי ישראליות (וגם כאלה שאפילו לא מנסות להסתיר את האנטישמיות תחת "ביקורת נגד ישראל") מקשרות לאתר "בצלם"?

גם אם בצלם ודומיו לא עומדים מאחורי תחילת הפרשה הזו, הם לבטח עומדים מאחורי ניפוחה, ניסוחה במילים המזעזעות ביותר שאפשר והפצתה לעיתונות. אנשים אלו אינם חלק מעמי. אני לא חושב שאניד עפעף אם יום אחד מישהו יזכר לבדוק את ההגדרה המילונית למילה בגידה (מושג הכולל, למשל, אספקת אמצעי לחימה לאוייב. בעולם בו מלחמות מנוהלות על דפי העיתונים ומרקעי הטלויזיות, כאשר דעת הקהל היא גורם קריטי שאוייבינו משכילים לנצל, פרסום כתבות שכאלה הוא לא פחות מאספקת תחמושת לאויב) ויעמיד את האנשים הללו מול כיתת יורים. ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

היום בבוקר ראיתי בערוץ 10תדרוך לפני כניסה לעזה. שם איזה קצין אמר שאם מתקרב אדם והוא לא עוצר אחרי יריות באוויר, גם אם הוא לא חמוש לירות עליו.

וגם אותו קצין אמר כשנכנסים "אם יש ספק אין ספק"(פחות או יותר) והכתב עוד שניה תלה מאחוריו דגל הצלב האדום.

מה נסגר איתכם ?? שמוקים עוכרי ישראל!!!

צבא ארה"ב עשה מכתש מאפגניסטן ועיראק, מישהו שם בכלל מצמץ??

אולי עורכי החדשות יגישו בשם העם הפלסטיני בגשה למשפט בהאג?

או אולי במקום לקרוא לחיל האוויר בשמו נקרא לו "הזרוע הארוכה של הציונים"

או לשר הבטחון נקרא שר המלחמה?

פשוט לא מבין את עורכי החדשות, מה לא יעשו בשביל רייטינג, אם הם היו יודעים לסתום את הפה שלהם קצת(מישהו אמר גלעד שליט)....

פורסם
  • מחבר

היום בבוקר ראיתי בערוץ 10תדרוך לפני כניסה לעזה. שם איזה קצין אמר שאם מתקרב אדם והוא לא עוצר אחרי יריות באוויר, גם אם הוא לא חמוש לירות עליו.

וגם אותו קצין אמר כשנכנסים "אם יש ספק אין ספק"(פחות או יותר) והכתב עוד שניה תלה מאחוריו דגל הצלב האדום.

כן, למה אתה חושב שלא נתנו לאף אחד מהם להתקרב בלי כל פעם להתפשט?

כי גם אם אדם שנראה כלא חמוש יכול לחגור פצצה ולהתאבד עליכם... (כמו שהם הבטיחו שהם יעשו)

פורסם

כשהנהגת חמאס מעבירה חמושים באמבולנס ובונקר הפיקוד שלה נמצא מתחת לבית חולים היא הופכת את האזרחים למשתתפים פעילים בקרבות.

ועוד לא הזכרתי את זה שהם יורים טילים על אוכלוסיה אזרחית.

פורסם

ואיכשהו בסוף אנחנו הרעים

פורסם

ואיכשהו בסוף אנחנו הרעים

כי אנחנו לא צורחים לכל העולם כמה קשה לנו, כי אנחנו לא מצלמים את הגופות של הניפגעים מצידנו, כי באירופה הערבים שקטים יותר מאשר בארץ לכן דעתם שונה (כל זה קורה ביינתים, לפי דעתי עוד כמה שנים אירופה תנסה להפטר מהאוכלוסייה הערבית שיש בה בגלל כל הבעיות שאותה אוכלוסייה תגרום לה)

פורסם

איכס !

אני לא יכול ליסבול כזאת שנאה לעם שלנו!

החיילים שלנו נלחמו קשה בקרב ומגיע להם כבוד!

ואתם עוד תובעים אותם?

אני מניח שכולכם ג'ובניקים ואף פעם לא נילחמתם למען המדינה!

פורסם

כי אנחנו לא צורחים לכל העולם כמה קשה לנו, כי אנחנו לא מצלמים את הגופות של הניפגעים מצידנו, כי באירופה הערבים שקטים יותר מאשר בארץ לכן דעתם שונה (כל זה קורה ביינתים, לפי דעתי עוד כמה שנים אירופה תנסה להפטר מהאוכלוסייה הערבית שיש בה בגלל כל הבעיות שאותה אוכלוסייה תגרום לה)

מאד קל להבין למה מבחוץ אנחנו הרעים - על כל הרוג שלנו יש 1000 שלהם... לנו יש טנקים מטוסים וטילים להם יש קלאצ'ים במקרה הטוב... ובסופו של דבר אנחנו ה'כובש' פה, גם אם בפועל כמו שכולנו יודעים המצב בכלל לא כזה פשוט לתאור.

אין מה לעשות, גם אם אנחנו 100% צודקים, גם אם כל הפלסטינים הם ילידי השטן בעצמו, גם אם אנחנו מלאכים שרק מגנים על עצמנו (ואני לא אומר שזה המצב...) מבחוץ אנחנו תמיד נהיה הרעים, ואין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה.

חוץ אולי מלצאת מעזה לגמרי ולא לתקוף בכלל אף פעם, אבל כנראה שזאת לא ממש אופציה פרקטית :-\

פורסם

איכס !

אני לא יכול ליסבול כזאת שנאה לעם שלנו!

החיילים שלנו נלחמו קשה בקרב ומגיע להם כבוד!

ואתם עוד תובעים אותם?

אני מניח שכולכם ג'ובניקים ואף פעם לא נילחמתם למען המדינה!

אני מניח שאתה ילד קטן שהכי קרוב שהוא התקרב לצה"ל זה לראות חיילים (ג'ובניקים!) בתחנה המרכזית.

פורסם

כן אה, ממש גיס חמישי ::)

חפש"ים דבילים בלי מסננת בין האוזן לפה? ::)

מאד קל להבין למה מבחוץ אנחנו הרעים - על כל הרוג שלנו יש 1000 שלהם... לנו יש טנקים מטוסים וטילים להם יש קלאצ'ים במקרה הטוב... ובסופו של דבר אנחנו ה'כובש' פה, גם אם בפועל כמו שכולנו יודעים המצב בכלל לא כזה פשוט לתאור.

אין מה לעשות, גם אם אנחנו 100% צודקים, גם אם כל הפלסטינים הם ילידי השטן בעצמו, גם אם אנחנו מלאכים שרק מגנים על עצמנו (ואני לא אומר שזה המצב...) מבחוץ אנחנו תמיד נהיה הרעים, ואין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה.

חוץ אולי מלצאת מעזה לגמרי ולא לתקוף בכלל אף פעם, אבל כנראה שזאת לא ממש אופציה פרקטית :-\

1. יש להם במקרה ה"מציאות" גם RPG, רקטות מסוגים שונים והרבה חומרי נפץ. בוקר טוב.

2. אנחנו הכובש? וואלה.. ומה בדיוק כבשנו? וממי?

3. אפשר לעשות הרבה נגד זה... בתור התחלה- לדפוק מכות לכול ה"ישראלים" שמבלשטים על זה שאנחנו כובשים, אחרי זה לטפל במצביעי\ ח"כ של קדימה, ואז יהייה אפשר לפנות לעולם ולהסביר את העמדה שלנו בליהשקרים שמונפצים מתוך העם שלנו ובלי הפרעות של בעלי אינטרסים פוליטיים קטנוניים....

פורסם

לפעמים נידמה לי שאנחנו לא מבינים מהיא דמוקרטיה - אבל אני זוקף זאת לעצם העובדה שאנחנו מדינה צעירה ,

לצערי הדמוקרטיה אצלנו הבאה לידי ביטוי של אנרכיה מצד אחד - ראה חופש הדיבור הגובל בהתקפה והוצאת דיבה ללא צורך בנשיאה באחראיות ומצד שני חוקים המחייבים את האזרח לשרת וכו'

אנחנו צריכים עוד כמה וכמה שנים ועוד כמה וכמה מנהיגים הגונים .

חוצפה .

פורסם

כי אנחנו לא צורחים לכל העולם כמה קשה לנו, כי אנחנו לא מצלמים את הגופות של הניפגעים מצידנו

גם הם לא כל כך מצלמים את הגופות של הנפגעים...הם מצלמים בעיקר שחקנים(ולא חסרות דוגמאות לסירטונים שלמשל מישהו היה "גופה" ובסרטון שצולם בזמן יותר מאוחר הוא פתאום היה רופא, אותם "גופות" במקומות שונים, "גופות" שזזו במהלך הצילום..).

הבעיה היא רק שהעולם לא קולט את זה.

1. יש להם במקרה ה"מציאות" גם RPG, רקטות מסוגים שונים והרבה חומרי נפץ. בוקר טוב.

2. אנחנו הכובש? וואלה.. ומה בדיוק כבשנו? וממי?

3. אפשר לעשות הרבה נגד זה... בתור התחלה- לדפוק מכות לכול ה"ישראלים" שמבלשטים על זה שאנחנו כובשים, אחרי זה לטפל במצביעי\ ח"כ של קדימה, ואז יהייה אפשר לפנות לעולם ולהסביר את העמדה שלנו בליהשקרים שמונפצים מתוך העם שלנו ובלי הפרעות של בעלי אינטרסים פוליטיים קטנוניים....

1. יחסית לנו, זה ממש קצת. לדוגמא הקסאמים...זה כולה חתיכת צינור ביוב עם חומר נפץ. נכון שיש להם גם דברים יותר מתקדמים, אבל ממש קצת וגם את זה אי אפשר להשוות בכלל למה שיש לצהל.

2. איך שהם מציגים את זה זאת המדינה שלהם ואנחנו כבשנו אותה..

אל תשכח, אנחנו מדברים פה על התקשורת ועל הדעה העולמית, מה שאומר שהאמת ממש לא משנה...מה שמשנה זה רק מה שמציגים לעולם, וכרגע החמאס עושה בזה עבודה הרבה יותר טובה.

3. למה מכות?

לצהל יש מספיק תחמושת...הרבה יותר יעיל, ובאמת זה משמש להגנה על חיילי צהל...

הבעיה היא שהמדינה הזאת יותר מדי "דמוקרטית"...שמותר ככה לשקר בתקשורת נגד המדינה ולגרום לזה שהדעה העולמית תיהיה נגדנו - מה שבמלחמות יכול להוביל לזה שיותר יזהרו לא לפגוע באזרחים וזה אומר יותר חיילים שיפגעו.

פורסם

1. יחסית לנו, זה ממש קצת. לדוגמא הקסאמים...זה כולה חתיכת צינור ביוב עם חומר נפץ. נכון שיש להם גם דברים יותר מתקדמים, אבל ממש קצת וגם את זה אי אפשר להשוות בכלל למה שיש לצהל.

2. איך שהם מציגים את זה זאת המדינה שלהם ואנחנו כבשנו אותה..

אל תשכח, אנחנו מדברים פה על התקשורת ועל הדעה העולמית, מה שאומר שהאמת ממש לא משנה...מה שמשנה זה רק מה שמציגים לעולם, וכרגע החמאס עושה בזה עבודה הרבה יותר טובה.

3. למה מכות?

לצהל יש מספיק תחמושת...הרבה יותר יעיל, ובאמת זה משמש להגנה על חיילי צהל...

הבעיה היא שהמדינה הזאת יותר מדי "דמוקרטית"...שמותר ככה לשקר בתקשורת נגד המדינה ולגרום לזה שהדעה העולמית תיהיה נגדנו - מה שבמלחמות יכול להוביל לזה שיותר יזהרו לא לפגוע באזרחים וזה אומר יותר חיילים שיפגעו.

1. ואני חשבתי לתומי שהם ירו כמה מאות גראדים על ישובי הדרום בחודשים האחרונים :nixweiss: לך תבין...

2. זה אנחנו מציגים את השטחים האלה בתור המדינה שלהם... זה לא מדינה של אף אחד, זה אף פעם לא הייה (אלא אם תחשיב את השילטון הטורקי שהייה מסודר בערך כמו הערבים היום) ולא כבשנו את זה מאף אחד. אפילו הרשות הפלסטינאית זה גוף שישראל הקימה עבור הערבים מטוב לב...

כל הרעיון של "עם פלסטינאי" זה מעשייה של שמאלנים ובעלי אינטרסים שהתפתחה בסוף שנות ה60' (פאקינג היפיז).

3. מכות יותר זול ופעילות גופנית לא תזיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים